8yavsa52 Meme Estetiği Ameliyatı

Canim yanliz bence bisi olmaz demek acele bi karar olur sende omadi demek onda olmicak demek deil. ornek olarak ben ertesi gun kusarak anesteziyi atiordum vucusumdan sen canakkaleye gitiim diosun aradaki dag kadar farka bakarmisin:)) ben eve taksiyle donemedim yaa ertesi gun aksami taksi oynadkica benim goguslerim acidi yandiiii mahvoldum yaniii korkutmak inan istemem ama kisede aci ceksin istemem

aysecım sana bısey sorucam sana 250 cc takılmıstı dıye hatırlıyorum.boyutu nasıl mnun musun

kızlar sigara kullanan var mı ? ben bırakamadım azalttım ama içiyorum son 2 gün kaldı(

Son düzenleme:
aysecım sana bısey sorucam sana 250 cc takılmıstı dıye hatırlıyorum.boyutu nasıl mnun musun

ayşe ısrarlı bir şekilde protezin boyutunu bizden saklıyor sanırım kızlar hadi ama merakta bırakma bizi :)) tabi şaka bir yana inşallah sonuçtan memnun kalırsın canım çektiğin acılara değsin inşallahhhh.....

kizlar inan yazdim die hatirliorum yaaaa ne olur kusuruma bakmayin inan varya ole agrim varki sanki memelerrim icerde yaniooo patlio sankiii

Doktor bana girmeden once 200 cc takicam dedi kizlar ama sorasinda kac takti hala solemedi sertifikami ne veriolarmis ya ben daha onuda allmadim bugun sargimi alicak sorarim ben size yine solerim kizlarcim kusura bakmayin....

Size yanliz bisi solucem bende once herkezde 300 leri f250 leri okuyunca bana 200 dediginde doktor cok az geldi :))) dedim ya minicik olursa guvenmedim yani...size tavsiyem doktora guvenin cunki onlar olcuyor biciyor ciziyor ve kafesinize uygun olani takior...Bana bi baska doktor 250 takarim demisti olcmeden bu 200 takcam dedi...eger 200 de ben boyle olduysam allahim 250 yi dusunmek istemiorum cunki cidden takilinca anliosunuzki evet benim bedenim kaldirmazmis gibi oluo insan yani ben ole oldum :))

Ama bugun acacaaklar size yazicam boyutunu simdilik iyi gibi optummmm herkeziii

canım aynen sende kendimi görüyorum ya inanılmaz benziyor geçirdiğimiz aşamalar.... canım inşallah öyledir ben de ameliyattan sonra iyiki de doktorun sözünü dinlemişim 225ccden büyük taksaymış ne yapardım ya zaten kocaman bomba gibi oldum diyordum. 300ccden aşağı olmasın diye doktora yalvardığım için çok pişman olmuştum. ama o şişkinlik tamamen ödemmiş canım şimdi ödemlerim indi ve minnacık göğüsler kaldı. şuanda tam tersi düşünüyorum keşke daha büyük taksaydı fikrine döndüm. protez kas altında olunca bir de kas proteze baskı yapıyor ve kas üstünde duracağı büyüklükten çok daha küçük durmasına sebep oluyor. şimdi açıkcası boyutları beni hiç tatmin etmiyor. inşallah sen benim gibi olmazsın canım. gözünü korkutmayım da ben yaşadıklarımı açık açık yazıyorum yanlış anlama senin canını sıkmak değil maksadım... sen şimdi çok şükür kurtuldun canım sağlıklı cicişlerine en kısa zamanda kavuşmanı diliyorum....

canim benim ask olsun olurmu oyle sey tabiki yazman cok guzel...ben hep diorum herzmn olumlu yazmaninda negatif yanlari oluyor:))

ben cok pozitif seyler duyup girdim ya ondan cok yiprandim belkide cunki sandimki kimse bunlari yasamdi sadece ben yasiyorum demekki ben olucem filan sandim biara :)))

ama burdaki herkez destek olamk icin burda herkzi cok seviorum ben burdaki senin anlattiklarindan korkmak deil bilakis fikir edinmis oldum ama soyle bisi var benim goguslerimde odem yok allaha sukur birde soyle birsey daha var ki ben gorsellikte hni gogsum varmis gibi olsun die dusunmedim cok fazla az da olsa bana yetecekler eminim cunki hani olmamasindansa az bi egildigimde var gibi dursun gomlege girsin die :))) zaten cok buyuk durmasin ben az ve dik gogse bayilriim :))

canim ozmn ben sana bi soru sorayim madem ayniyiz:)) suan benim goguslerim yemin ediorumki varya duvar gibi sert yani dokununcA FILAN ete yada silikona dokunuor gibi deil sanki tasa dokunuor gibi bunlar yumusicakmi??? ne kdr yumusucak? bide ne zmana kadar olur bu yumusama?

kocaman geçmiş olsun canım.en kısa sürede umarım iyileşirsin.

canım yaa okudukça çok üzüldümm, zor geçmiş ameliyat sonrası aşaman geçmiş olsun tekrar tatlım yaa, umarım pazartesiye hiiiç birşeyin kalmaz da işene rahat başlarsın. bu arada allahtan iş yerin anlayışlıymış da izin vermişler sevindim. sanırım bünyen zayıf, onun için böyle oldu ayşecim :26: kas altı olan bir çok arkadaş var, senin kadar zorlanını okumamıştım, bir de matmazeli okudum sayfanda :26: bu arada boyutunu beğenmene çok sevindim canım, doktorun da doğru tercih yapmış demek gerçekten

seni unutmadım canım yaaa, sevdiceğimi bugün gönderdiiiim , internete yeni girebildimmm

merhaba canım sanırım doktora gitmişsindir kaç cc takmış görüntüsü nasıl ya inşallah acın biraz daha hafiflemiştir inan durumuna çok üzüldüm şuan sargılımısın yoksa ameliyat sütyenine geçtinmi bende mesut hocaya olacağım mayısta kara verdim 10 gün sonra görüşmeye gidicem ya çok korkmaya başladım açıkçası bide benim küçük çocuğum var

Allah kavustursun cnmmmm :)) sahi ya sen bana solemistinn sahi yazamicam die:)

canim mail attim sana ne olur moral olsun die deil gercekleri yaz ben cok merak ediorum nasil olacaklar die ama sana bisi dimmiiiiii resmini doktora gosteremdim ama seninkilere benziooo ondennnn :))) cok mutlu oluorum oyuzdennn ama cokkkkkkkk sertlerrrrrrr elimle yuvarlak bir cisme dokunur gibiyim ayni hissetmiorum :)

kizlar evet doktordan geldim sargilarim alindi sutyene gectim (nine sutyeni gibi) :)

Kizlar bana 200 cc takilmis haberiniz olsun.... Goruntu onden papatya55 arkadasimizin siyah camasirli resmi gibi duruo ben buyuklugunden memnunum ama dedigim gibi benim boyum 150 ve 40 kiloyum ama gogus kafesi ve omuz darliginizlada alakli bence doktora birakin onlar olcuor cizior ve uygun olani takior sakin buyuk buyuk die zorlamayin bence ama tabi siz bilirsiniz kizlar :))

canım meraba..özel msj hakkım yok burdan cevaplasam olur mu acaba?başka bi yol da gelmedi aklıma..:)öncelikle çokk geçmiş olsun!!benim de silikonum 200cc ve 2 aylık..dediğin gibi henüz çok bitişik değil tam değil ama yumuşadı epey..görüntü olarak da ben çokk kısa değilm 1.67 boyum ama 46 kiloyum..göğüs kafesim oldukça dar 65cm =)şimdi 84 oldum 200ccyle..şekli oturana kadr pek memnun değildim bana da küçük geliodu..yumuşayıp ortaya yaklaştıkça sevmeye başladım..senin boyunu kilonu göğüs kafesi durumunu bilmiorum tabi ama bu silikon bana yetti..ilk hafta oralet sağolsun ilgilenmişti benimle moralim çok bozulmuştu 200 ü duyunca..ama burda ben takip ediorum kızların ölçülerini genelde vücuda uygun silikon takıyo doktorlarımız..bence hiçççç mutsuz olma seninki küçük olduysa istediğine göre ki 46 kiloymuşsun benim gibi cidden küçük değildir o..tekrar yaptırılabilen ameliyatlar bunlar üstelik...derin iice gerildi daha büyüğünü de kaldırır bi süre sonra..çatlak da olmaz hiç öylelikle..ii taraflarından bak..umarım çokkk güzel olur herşey senin için..

unutmuşum yazmayı..benim de yuvarlak kas altı yüksek profil..

ay canımm benimm çok sağol, amin ayşecim gönlüne göre olması çok güzel, beni de ihya ettin benim de ilk hafta öyleydi, öyle kalacak diye korkmuştum. ama birinci haftadan sonra önce göğüs uçlarım hassaslaştı sonra üşüyünce falan göğüs uçlarım sertleşmeye başladı çok mutlu olmuştum, çünkü ilk günler gerginlikte göğüs uçlarımda sabitti

naziresim hiç korkmma doktorla görüşmen çok önemli ben görüşme öncesi çok gergindim insan haliyle çok rahat olamıyor neticede kendinden bile saklladığın kusurlu gördüğün bir yerini gösterip sırf kendin istediğin için (hastalıktan değil) ameliyata gireceksin hele hele eşinde benim eşim gibi ben memnunum senin yerinde olsam asla yaptırmam gayet güzel diyorsa bu insanı geriyor olumsuz bişey olursa sorumluluk kendinde çünkü!bu duygular için de gittim o kadar mutlu çıktım ki doktorundan aldığın enerji kesinlikle önemli canım ki görüyorum herkes iyi sevinçli dönüyor ilk 2 gün sevinçten yerimde duramadım 3.gün çok kötüydüm olumsuz yazıları çok okudum ne yapıyorum delimiyim ben oldum sigarayı içme demişti bırakamadım birşey olacak kötü olacak endişesi beni iyice gerdi salı tahlil için randevum vardı hastanede gitmedim..neyse canımm dün gittim kan verdim doktorum heyecanımı ve gerildiğimi gördü ve istersen erteleyelim dedi nasıl tepki gösterdiğime inanamazsın kesinlikle vazgeçmek istemediğimi anladım hatta tahlile giderken eşim bile vazgeçebilirsin dedi yani ve bu kadar ısrara rağmen ben bu ameliyatı olmak istiyorum ve iki gündür çok iyiyim..heyecan var tabiiki:92:

canım ben göğüs altı kesisine karar verdim senin göğüs ucu kesisimi olmuştu doğru mukarar verdim :97:

cnm bnm sen yanlis anlamissin yada benn yanlis ifade ettim :)) ben boyutundan suan cokkk memnunum hatta paptya 55 arkdsmzin siyah camasirli resmiyle ayni buyukluktee die belirttim cokta mutluyum yniii :))) sadece benim agrilarim 2 3 gun deilde 5 gun surdu hepsi bu simdi giderek azalio ve hizlica iyilesio hersey allaha sukur....

burdaki herkeze milyonlarca tskler...

aynen söylediklerine katılıyorum.ben eşimle akşam tekrar konuştum.vazgeç deyip duruyor.2 gündür çok hastayım.bugun dr ye gittim.soğukalgınlığı.küçük bir yerde yaşadığım için ilişkiler daha sıcak oluyor.bayan doktorumunda haberi vardı.sen çok seksi bir bayansın hiç gerek yok deyip durdu.annem babamda karşı.beni kuyumcularda gezdiriyorlar.vazgeç o parayla bak ne cici şeyler alırsın diyorlar.bende ameliyatta ve ameliyat sonrası yalnızım..işallah hiçbir aksilik çıkmaz.herkes ben demiştim diyecek.demeseler bile ben öyle düşündüklerini bileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…