- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
Kizlarrrr canlarimmmm nasilsiniz sormayin yaa hergun 6 da kalkiorum buyuzden vaktim yok girmeye gecede erkenden kosuluyorum :))) kizlar once gzl haberi vereyim isim harikaa masallah diyiyim tek kelimeyle hayatimin en mutlu anlarini yasiyorum...fakat kizlar ben cok zor kalkiyorum ya aslinda agrim var demeye korkar oldum cunki en ufak bi yorumuma sinir olan olsa hemen zaten cok aci cektin filan tarzi seyler yazilio bana buyuzden hatta uyeligimi bile iptal ettim geri aldim sorasinda sizleri cok sevdigiim icin...ozellikle papatya 55 imi :))
Neyse tekrar yazayim yinede sizlere sabah kramplar seklinde kasilmalarim var cok acio icleriiher sabah 5 te uyaniorum mecburen agridan yanda yatmaya basladim ama yinede kalktigim da agrior ozellikle ortanin yanlariyla kollarin ordaki yanlar cok kotu oluor gun icerisinde hic bisi yok kasinti oluo vs ama sabaha karsi ne oluyosa oluo ve kramplar basliooo...
Bu normalmi die sormicam cunki herkezin baska baska ama kizlar su varki seklinden inanin asiri derecede mennunum yuvarlak koyulunca biraz korkmustum ama mukemmel sonuc oldu sadece birazcik sag daha sisik digerine gore....
Simdi dayanamayip inede sorucam 3 hafta olucam olmasina ragmen bunlar nedir kizlar kapsulmu olcak yoksa bende yaaa hala sertler bideeee :)))
papatyamm yafrumm :)) naberr? benim 8yavsa52 die acilmis sayfam gerilerde kaldi untuuldum sandim :)) ama iste papatya budur kimseyi unutmaz vefali yardim sever kisilik :) yafrum benim:))
simdi papatya dahil herkeze yazayim :)
benim 1 hafta sonra tam 2 ayim doluooooooo :))
simdi herseyi gunleriyle yazayim ama herkez bir deil tabiki bu surec
ilk 8 gun kollarim kipirdamadi hic :)
10. gun kollar duzeldi fakat agrim hic gecmedi.
1 aylikken sabahlari agrilarla kalkiordum ve yanlara yatamiordum.
fakat 1 ay bitince hersey normale dondu sadece iclerinde az biraz aci vardi ve uclari cok hassasti
suan 2. ayim oldu dedeigim gibi ve aynen dedikleri gibi tecrubeli arkadaslarinda dedigi gibi 2. ayda sanki benimmis gibi oldular.
birde kizlar ameliyatini yeni olmuslar ve olacaklar sunu hic unutmayin: ilk 1 ay gun sayiyor insan ve hic iyilesmicekmis psikolojisi oluyor bunlar normal ( herkezde deil tekrar belirteyim kimisi hemen iyilesior ki ben onlara herzaman sasirmisimdir) sakin demoralize olmayin hep gecicegeine inanin. gecicek :)))
Goruntuye gelelim hic ama hic kimse anlamadi daha ve ben resmen aca aca dekolte bisekilde geziom valla :))) benim cok buyuk deil ve cok dogal gorunumde kas alti oldugu icin ztn cok dogal...
geleyim bursada olacaklar icin doktor tavsiyeme tekrar soluorum :
1- Adnan Erdem
2- Omer Buhsem
ben cok cok memnunum resim koymak isterdim ama bluetooth calismio laptopta anlamadim yukeleyemiorum malesef:) ama benim canim papatyama benzior siyahli fotosunaaaa :)))
herkezi optummmm
saolun evet geride kaldi hersey degdi bin kere degdi diorum aci cekerken degmedi diodum :))
birde karamelin suanki fotosu varya siyahli ordaki resime iyce baktimda aralik olarak benimkilerle benzior. Yani arasi benimde okdr acik ama kucukkende acikti yani o aciklik gercek gogsun nasilsa ole oluor...
ben resimleri cektim kizlar ama okadar buyukmus gibi gorunuoki :) benim bide 200 cc hani ole buyukte olmadi fazla ama resimler de kotu cikio yaagercegi guzel :)))
nasil cekmek lazim bilemedim bide tlf la cekiorum sanirim ondan yakin zmnda sanirim resim koymaya cesaretimde olucak :))
optum
fotolarda biri buyuk biri kucuk cikior :)))) sinir oldummmmmmmmmmmm
siz buna bi bakin biri buyuk biri kucuk duruo :))))))))))))))))
olsun en azindan tlfnumdan laptopa bluetooth la atma olayini cozdummmm artik gelir resimler :)))
karamel avatarındaki resim sana mı ait sen kime oldun cnm sana aitse süper olmuşlar
walla ıstanbul zekeriya kul diyorum baskada bırsey demıyorum akmerkezın tam karsısındakı caddede kapıları karsı karsıya akmerkezle gıt ve gor derım hatunlar kuyrukta
zekerıya bana yaptı meme estetıgı dıkıs ızı bıle yok ınanılır gıbı degıl
deha resmen
ılgı alaka super randevuda ucrette almıyor.
ama randevu alabılırsen anında karar verırsın zaten budur doktorum dıye