8yavsa52 Meme Estetiği Ameliyatı

Ainen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
158
1
kızlarr ben geldim...
şanssızlığıma evdeki modem kutum bozuldu nete girmekte zorlanıyorum ama hepinizin yorumlarını şimdi okudum ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım.
gelelim saadede:)

bugün 3. günüm ve herşey aynı şekilde devam ediyor.özellikle sabah uykudan kalkarken silikonlarım batıyor, bugün doktora gittim sargılarımı aldırmaya açtı yatırdı düz yatamadığım için çok acı çektim çok bağırdım.açtıktan sonra bir meme diğerinden çok az yukarıdaymış bu yüzden tekrar çapraz sargıya aldılar
bugün anormal acılar çektim doktordayken.sorularıma geleyim;
(bu yazıyı ben yazmıyorum arkadaşıma yazdırıyorum:))
annem yedirip içiyor kızklar bu normal mi kaşık bile kaldıramıyorum hala??
kısacası hiç bişey yapamıyorum. doktorda hala kollarını oynat diyor ama ben kıpırdatamıyorum bile ne yapacam ben kızlar işede başlayamıyorum bana fikir verin.
bu sertlik iner mi? çünkü şuanda duvar gibi sertler

canım yaa çok üzüldüm bende korktum şimdi umarım en kısa zamanda normal hayatına dönebilirsin

canııımmm büyük geçmiiş olsuunn... inşallah en kısa zamanda iyileşirsin kas altından mı ameliyat olmuştun canım? kas altından yapılan ameliyatlarda böyle şikayetler oluyormuş malesef bana da uygun olan kas altıı ama tez wakitte atlatacaksın inşallah sıkma canını doktorun kimdi bu arada canım?

Canım o sertlik geçer de biraz fazla mı nazlısın acaba ya da ağrı şiğin mi çok düşük? Bence doktorunu dinle artık kollarını oynat oynatmadıkça tutulursun çünkü..

canım büyük protez konduysa onun sıkıntısı daha cok oluyor diye duymuştum. ilk günler çok zor geçiyor ama hepsi bikaç güne biticek. umarım bir an önce agrıların gecer. çok erken daha.

Öncelikle çok geçmiş olsun canım..Sana önerim kollarını mümkün olduğunca kullanmaya çalış böylelikle iyileşme süren kısalır doktorum bana böyle demişti ama kişiden kişiye göremi yoksa doktordan doktora göremi değişiyor bilmem ben dual plane olmama rağmen ilk gün bile bahsettiğin şekilde ağrı çekmemiştim hatta yardıma ihtiyacım hiç olmadı çok şükür yani ilk gün seninde dediğin gibi kol hareketlerinde biraz kısıtlama oluyor ama o kadar..Acaba sen sargılardan bahsetmişsin bende sargıda dirende yoktu gözümü açtığımda sporcu sütyeni vardı üzerimde,belkide bandajlar sıkıntı veriyordur sana,çıkarılınca daha iyi hissedeceğine eminim..Tekrar tekrar geçmiş olsun..

banada 10 gun kollarına yuklenme demıstı..senın kasık tutamaman falan cok normal..
dırsekten harkett ettır kolunu ve cok yuklenme agır kaldırma..agrını artttırır..

cnm ya çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca :26:
inş geçecek sürekli ağrıya odaklanma kendini çok dinleme
benim de korkum bu ağrılar
ağrı eşiğimin yüksek olduğunu söylesede doktorlar yine korkuyorum işte
ben biraz da oğlumun bana ihtiyaç duyduğunu düşünerek kendimi hep zinde tutmaya çalışıyorum
burda acı çeken çok kişi oldu ama hepside ağrıları sonrası aynı şeyi söyledi
yine olsa yine ameliyat olurdum
seninde ağrıların geçecek allah başka sıkıntılar vermesin
dayan güzelim biraz daha dayan

Son düzenleme:
canım cok gecmiş olsun ... Herhalde senin durumun biraz istisnai olmus..Bunu söylüyorum çünkü ameliyat olacak arkadasların cesaretinin kırılmasını istemiyorum..Kendimden örnek vermem gerekirse ben çok rahat bir ameliyat sonrası gecirdim, çok iyiydim...Umarım ameliyat olucak arkadaslarda en az benim kadar rahat atlatırlar ve yine umarım sende bir an önce sıkıntılarını atlatabilirsin..Doktorumun bana tavsiyesi hareketsiz kalma mumkun oldugunca hareket et, yürü daha cabuk iyilesirsin demişti...sende kendini yormadan yapabildigin kadarını yapmaya calıs, bunlar zor gunleri bundan sonrası daha iyi olucaktır , anlıyorum zor ama agrı kesicilerle falan dayanmaya calıs canım...

sana çok çok geçmiş olsun umarım bir an evvel iyileşirsin ben cumaya kas altı olucam şu anda çok gerginim valla yani üye oldum sayılır düşünme aşamasının bile başındadım ama burada herkes çok memnundu bende yürü kim tutar seni dedim cuma gittim doktora cumartesi karar verdim önümüzdeki cumada 10 da ameliyata giricem diye sevinçle geldim amma ve lakin ne olduysa şu 3 gündür kimisi göğüsten şikayetçi kimisi o kesi kötü bu kesi iyi diyor oralet derte papatya girmiyor bir kalabalık vardı çoskulu onlarda azaldı şimdi senide gördüm inan ki sevinciin yerini gerginlik ve korku aldı((inşallah senin ağrın geçer benimde ameliyatmiyi geçer kızlar Allah hiçbirimizi pişman etmesin.....

umarım ameliyatın sorunsuz geçer.kısa sürede de iyileşirsin.ben mayıs 14 te ameliyat olucam.senin güzel haberlerini bekliyorum.

tatlım çok geçmiş olsun hadi sen de kurtuldun çok şükür. en zor aşamayı atlattın canım artık bundan sonra böyle devam etmeyecek korkma insan önceleri hep böyle acı çekeceğini sanıyor hiç geçmeyecekmiş gibi ama 2-3 gün sonra her şeyi unutuyorsun hele de yeni cicişlerine alıştıkça güzel güzel sütyenler giyindikçe bütün acılarını unutacaksın. ben de senin gibi kas altı oldum ve inan yaşadıklarını abartısız bir şekilde ben de yaşadım. üstelik benim de ağrı eşiğim öyle düşük felan değil gayet dayanıklıyımdır ama ilk iki gece tamamen kabustu benim için. yataktan kesinlikle kalkamıyordum hatta annem de tek başına kaldıramıyordu beni 2-3 kişi yardım edince ancak kalkıyordum (46 kiloyum)kesinlikle ben de ellerimi kaldırıp yemek felan yiyemedim düşünsene telefonu bile kulağıma götüremiyordum. yani kollarım tamamen iptal olmuştu. tabi psikolojim de. annem yanımda olmasaydı ölmek isterdim heralde. ama şimdi diğer arkadaşların gözünü korkutmayım bizim yaşadığımız çok nadir rastlanılan bir durum. ameliyat olmak isteyenler özellikle kas altı uygulanacaksa bu ihtimalleri lütfen göz önünde bulundursunlar ya da başka yöntem uygulayan doktorlar tercih etsinler. tabi kas altı yapılıp da çok rahat geçirenler de var ama biraz şanslı olmak gerekiyor sanırım. ayy neyse ne çok yazmışım ya canım ağrıyı sancıyı unut sonucu çok merak ediyorum doktorun sana kaç CC protez taktı? yüksek profil mi? ayrıntıları bizimle paylaşır mısın?

Herkeze tesekkurler...Bugun daha iyiym kizlar allahima sukur ama dun gece sanaha kadar oturdum agridan... Diger arkadaslarimin dedigi gibi aslinda ameliyat olacak ardkslari korkutmusmu oldum idye uzuldum ama o caresizlikle yazdim... bu sitede ameliyat olmus butun arkadaslamiz cok cok iyi insanlar ve cok temiz kalpliler nieytleri destek olmak fakat ben biraz negati seyler yazdim cunki beni onlarin pozitifligi eksi yonde etkiledi :) soyleki yanlis anlasilmasin: herkez okadra iyimserdiki birtek ben boyle oldum sandim ve kokrudan olucem bile sandim hatta omrumun sonuna kadar sakat kalicam sanip doktora cikarin bunlari tekrar dedim :)))

Bugun hareket ettim baya acisada zorluyorum cunki doktor oyle soyledi yoksa yine sararim dedi sirf sarmasin die valla koca gun geziom evde kollar havada :))) Ama sutyene gecince ne olur bilmem birde odemlerimde cok aciyor...

Yani arkdslar lutfen beni affedin ama cok kolay bi ameliyat deilmis tabniki sizler benim gibi olmayabilirsiniz yanlis anlasilmasin ama cokta iyimser olunca insan kokruya kapilior...

Bugun iyiym allaha sukur is yerinden baslamadan izin aldim buarada :))) onlarda pzt basla dediler ki bazi arkadsalar 3 gun sora ise baslarsin demilserdi demekki herkezin baska oluyor ama sizinde eger acirsa cok korkmayin illaki gecior sanirim benim baya azaldiii insallah tamamen gecerrrr;;

Herkezi opuyorum ve acil skifalar diliorum

iyi olmana çok sevindim .peki sargılar açılınca beğendin mi ?iyiki yaptırmışım dedin mi?

iyi olmana çok sevindim .peki sargılar açılınca beğendin mi ?iyiki yaptırmışım dedin mi?

3.gunumde sargimi acti ama biri birazcik alttaydi oyuzden bidaha sardi yarin acilcakkkk insallahhhhhhhhhhh.......ama ilk acildiginda boyutu iyidi ne cok buyuk ne kucuktui ii olucak insallah umitliyim ama yeterki iyileseyimmmm artikkkkkkkk sirtim diken gibi batiooooooooooooo

Canım ilk 3 gün ağrın oluyo dedik ya sonrada oluyo;ama azalarak devam ediyo yani 5. günün ağrısıyla 1.günün aynı olmuyo benim ki kas zarı altıydı protez küçük olmasına rağmen ilk bir hafta sırtımın ağrısı bayağı çoktu ama o da bir hafta sonra azalmaya devam etti şuanda yok tabii... İstediğin gibi olsun da canım önemli olan o sonuçta sağlıklısın ve bu acıları da unutucaksın

ben de kısa zaman icinde yaptirmayi planliyorum yalniz kafamdaki tarihten 2 hafta sonra bir yolculuk yapmam gerekiyor. doktora sordum problem olmaz dedi ama aynı doktor persembe ameliyat olup pazartesi ise baslarsin da demisti :) ama buradan okuduklarimdan oyle anlasiliyor ki bu biraz zor bir ihtimal. peki agir falan kaldirmamak kaydiyla 15 gun sonra seyahat edebilir miyim sizce kızlar?

bence bir problem olmaz.dediğin gibi ağır kaldırmadıktan sonra hiç bir problem olmaz.yolun ne kadar uzun bilemiyorum ama ben ameliyattan çıkıp ertesi gün istanbuldan çanakkaleye geldim ve ondan sonrada 3 gün arayla günü birlik çanakkaleden istanbula gittim geri döndüm.bu konuda için rahat olsun.

aa supersin cok memnun oldum bunu duyduguma, benim yolculugum 1 saatlik bir ucak yolculugu olucak ama 15 gun sonra ne kadar hassas olurum kollarımı ne kadar hareket ettirebilirim veya halsizlik durumu devam eder mi merak ediyorum. kas altı olucak benimki, senin hangi yontemdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…