8yavsa52 Meme Estetiği Ameliyatı

tatlım çok teşekkür ediyorum yazdıkların için. şuanda mutlu olmana çok sevindim. insanın gözü doymuyor işte güzel güzel cicişleri gördükçe kendiminkini çirkin görüyorum. o kadar acıyı çektim ama hiç bunlar gibi olmadı diye üzülüyorum işte. ama olsun her zaman diyorum ya eskisinden çok çok daha güzel oldukları kesin. o yüzden mutluyum. darısı isteyen herkesin başına olsun....

canııııımmm hadi bakalım ya çok sevindim senin adına. inşallah en kısa zamanda yumuşarlar ve doğallaşırlar. ilk zamanlar benimki de taş gibiydi elimi değmek bile istemiyordum. bu yüzden biraz sıkıntı çekiliyor ama çok geçmez alışırsın bitanem. benimkiler bir kaç hafta sonra yumuşamaya başlamışlardı. masaj yap bol bol. daha hızlı yumuşar canım. kabus acılar geride kaldı çok şükür di mi :)) güle güle kullan cicişlerini...

canim benimmmmm aynen oyleee :)) allahima sukurrrr cok zordu o anlar simdi superim herkez kizzzzz ayseeee sen buyudun diolar :))) yasim 28 ama 20 gibiydim yaaa simdi bole genc kiz gibi oldun diolar :)) kendime guvenim geldi yahuuu:))

canim benimmmmm aynen oyleee :)) allahima sukurrrr cok zordu o anlar simdi superim herkez kizzzzz ayseeee sen buyudun diolar :))) yasim 28 ama 20 gibiydim yaaa simdi bole genc kiz gibi oldun diolar :)) kendime guvenim geldi yahuuu:))

ayyy canım benim ya maaşallah sana aman nazar değmesin kaşı bi taraflarını sana bol bol nazar boncuğu takayım. heeeyt bee özgüven tavan yapıyor valla süpersin gerçekten kendine dikkat et canım hoşçakal....

Son düzenleme:
canım benimde bilgisayarım bozuktu...ameliyatını olmussun çok sevindimmm çok gecmiş olsun....umarım memenunsundur..ağrıların gectimi?benimde kasaltı olucakkk:18::18kudum yazdıklarını korkmadım desem yalan olur...sevgiler:92:

nazirecim ayşegül arkadaşımızın da küçük çocuğu var, bildiğim kadarıyla sadece oğlu kucağına çıkmak istemiş orda sorun yaşamış ama annesi falan yardımcı olmuş. senin de yardımcı olacak birisi olursa ilk hafta, çok sorun yaşayacağını sanmıyorum

canım ben göğüs altı kesisine karar verdim senin göğüs ucu kesisimi olmuştu doğru mukarar verdim :97:

göğüs altı kesisi benim tatlım

seni mutlu edecek olan ne, sen ona karar ver canım ve kararına saygı duymalarını beklediğini söyle. eşin annen baban ailen onlar senin destek olmalılar karar verdiysen

işte insanı geren durum o zaten ben annemin aklını karıştıracağından ve çok evham yapacağından emin olduğum için söylemedimartık herşey olup biter pazartesiye kadar görüşmezsem tel hariçsaklıcam çünkü en çok ağrı 3 gün olur diyorlar bana demesin değermi bu ağrılara pişman etmesin diebakalım wallhi inşallah iyi yapıyorumdur ama bence buna değer:92::92:

kızlar yakınlarınızın bu tutumu sizin için endişelenmelerinden kaynaklanıyo olabilir bi de tabi doğal olmayacağını düşünüp önyargılı olabiliyorlar... deryafatih canım seni anlayabiliyorum cesaretin kırılıo..dimi?malesef evli oluncada eşinin düşüncesi en az kendi düşüncen kadar önemli oluyo ... bu yüzden önce eşini ikna et ne kadar istediğini kararlılığını belli et ameliyat öncesi ve sonrası fotoların olduğu bir sürü yabancı site var.. otur eşinin yanına bi göster...bence biras biras fikri değişmeye başlar...eşin ikna olunca annen de ikna olur zaten babana söyleme.. ben söylemiyorumsadece eşim ve annem bilcekkararlı olursan eninde sonunda ikna olurlar..sonra için rahat bi şekilde girersin ameliyatına işh... sevgiler canım!!

gezgincik canım ameliyat sonrası bakımınla kim ilgilencek annenin haberi yok mu gercekten..kıyamam yakın olsak gelir bakarım ben sanabuarada saaatler kaldı... nasıl heycan durumu?

tatlım çok geçmiş olsun sana ve hayırlı olsun tabi ki memnun olmana çok sevindim..:)bana da matmazell arkadaşımız özelden msj atıp sormuştu msj hakkım olmadığı için ona burdan cevap verdim..sana yazmamıştım=)..karışıklık oldu galba

rica ederim tatlım ben de teşekür ederim..şunu söylemeliyim anladığım kadarıyla sen de minyon tiplisin benim gibi..bence bizim tipimizde bayanlara çok iri meme estetik durmuyo..zerafetimizi bozuyo..çokk zarifsindir 46 kilo bi bayan olarak..bunun bozulmamış olmasına sevinmelisin bu çok önemli bence yaa,ben hep zerafetten yanayım=)..bi de burda çok fazla ilgilenioruz bu işle insanın vücut algısı da bozuluyo sürekli başkalarının göğüslerine bakıp kıyas yapınca..bana öyle olmuştu.=).bi de son bi tavsiye push up sütyenler var pek destekli falan değiller,güzel dekolte veriolar hem de..:)öpüyorum tatlım çok..

ayyy canım Allah razı olsun çok sağol sabah yakın arkadaşım var işinden izin aldı sağolsun o gelicek eşimde olacak yanımda öğlen kız kardeşim izin alacak gelicek akşam kız kardeşim anneme bende kalacağını söyliyecek yanımda kalacak annemede işim var diye oğlumu bırakıyorum daha 2.5 yaşında idare edicez inşallah sizlerin sayesinde çok rahatlıyorum açıkçası ben korkulari 2 gün önce yaşadım ve attım galiba hiç klamadı sevinçliyim

evet canım sürekli başkalarıyla kıyas yapmaktan kaynaklanıyor benim sıkıntım sanırım. tabi ki öncelikle zerafet önemli çok sağol verdiğin destek için. bu arada alışverişe çıkınca ilk senin bahsettiğin sütyenlerden alacağım push up... tekrardan teşekkürer...

rica ederim...
ddııırrrrıııııımmmmm....:18:annenin öğrenmesi an meselesi...olsun zaten oldu bitti artık dimi ama..işh. çabuk iyileşirsin canımarkadaşım. benim de oğlum var bana çok düşkün ne yapcaz bilmem..allahtan gündüz kreşde...haberlerini bekliyoruz canım...

ayşecim sen nasıl oldun tatlım?

Son düzenleme:
ayşecim ne yaptın canım nasılsın? ağrın var mı? iş durumun ne oldu, ne zaman başlayacaktın?

ayşecim ne yaptın canım nasılsın? ağrın var mı? iş durumun ne oldu, ne zaman başlayacaktın?

canimmmmm iyiym tatlimmm yoktum internette kusura bakmayin yazamdim....iyiyim cnm kollarimla kendimi biyere tutunup cekebiliyorum ama hala gogus iclerimde agrim var sanki silikon kasa baski yapio gibi acili bir his kramp seklinde...Ama eskiye gore cok daha iyiyim...Papatyacim birde ben gece yatamiyorum sirt ustu yaaa yatarsamda sabah cok muthis agriyla uyaniyorum bu normlami yaa bir haftayi gecti ameliyatim 7. gunum bugun ne diorsun normalmi?

of canım benim. en zoru sırt üstü yatmak yaa. bilyorum çok zor tatlım ve ağrın olması çok normal sırtında. ben yorgun uyanıyordum resmen sabahları. doktorum birinci haftadan sonra izin vermişti yan yatmama. sordun mu ne zman izin verecek :26: ben hala yatarken şükrediyorum, sağlık önemli, bir kaç gün sırt üstü yatmak bile ne zor, allah beterinden korusun. bizimki sonucu güzel olan birşey için o yüzden dayan tatlım

canım biliyorsun benim rahat geçesine rağmen sabah kalkarken benimde ağrım var birde ben salonda koltukta yarı oturur pozisyonda yatıyorum canım oğlum küçük olduğu için sabah uyanıp gelip hemen bizim üstümüze atıyor kendini ondan korkumdan eşim yanına aldı çocuğu bende salonda güvendeyim ama kolay olmuyor yastıklarıda yarı oturur yapıyorum gece lavoboya kalkabilmek için eşime seslenirsem bebişim uyanır aslında ayşecim ben iyi olmak zorundayım da anlayacağın evde 1 eş 1ergen 1 de 2.5 yaşında çoçuk 3 erkek var ama itiraf edeyim sabah uyanırken kalkarken zorlanıyorum geçicek inşallah canım herşey çok güzel olcak inşallah:92:

Kizlar canlarimmm artik iyiyim kabus bitti :)) hatta erk arkds da ameliyat oldu onun yanidna kaldim 2 gece korler sagarlar birbirini agarlar o beni yataktan kaldirio ben onu wc ye goturuorum filan :)))))

cok komiktik...Yanliz soyle bir sansim oldu paylasayim dedim sizlerle... ayni katta tesadufen 2 bayan gordum bizden :))) hemen gittimmmm yanlarinaaa benim icin yakjindan gorme firsati ve kiyaslama firsatiydi ama koca gecem onlara teselli vermekle gecti :)) birinin boyu kilosu benim kadardi ve anormal agrisi vardi yuzu mosmordu hatta gecmicek saniordu ona teselli verdim hep digeride kaskati kesilmis kipirdanamiodu :) bana sok oldu naisl iyilestim die bende kendime sok oldum onlar bana sok olunca :))) ama benim 8, gunumdu onlarin 2. demekki sadece ben cok agri cekmemisim die sevidnim ama kizlari ilk gorudugmdeki tepkim benide sasritti onlari o halde yatarken gorunce sanki 40 yildir taniomus gibi birden aglamaya bvasladim :))) insan cok kotu oluyor yaa ama iyi moral oldum kizlara bugun daha iyilerdi taburcu oldular bende eve geldim vs vs ....

suan masallahi var sadece iste yatarken kalkarken az agrim var okadar banyoda yapiom herseyi yapiom yani optummmmm herkeziiiiiii

canımm aman Allah nazardan saklasın senden bu heberi almak çok güzel geldi aklım sendeydi çok şükür ne mutlu sana iki arkadaşa yardımın dokunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…