- 13 Ocak 2010
- 817
- 2
canım meraba..özel msj hakkım yok burdan cevaplasam olur mu acaba?başka bi yol da gelmedi aklıma..:)öncelikle çokk geçmiş olsun!!benim de silikonum 200cc ve 2 aylık..dediğin gibi henüz çok bitişik değil tam değil ama yumuşadı epey..görüntü olarak da ben çokk kısa değilm 1.67 boyum ama 46 kiloyum..göğüs kafesim oldukça dar 65cm =)şimdi 84 oldum 200ccyle..şekli oturana kadr pek memnun değildim bana da küçük geliodu..yumuşayıp ortaya yaklaştıkça sevmeye başladım..senin boyunu kilonu göğüs kafesi durumunu bilmiorum tabi ama bu silikon bana yetti..ilk hafta oralet sağolsun ilgilenmişti benimle moralim çok bozulmuştu 200 ü duyunca..ama burda ben takip ediorum kızların ölçülerini genelde vücuda uygun silikon takıyo doktorlarımız..bence hiçççç mutsuz olma seninki küçük olduysa istediğine göre ki 46 kiloymuşsun benim gibi cidden küçük değildir o..tekrar yaptırılabilen ameliyatlar bunlar üstelik...derin iice gerildi daha büyüğünü de kaldırır bi süre sonra..çatlak da olmaz hiç öylelikle..ii taraflarından bak..umarım çokkk güzel olur herşey senin için..
kizlar evet doktordan geldim sargilarim alindi sutyene gectim (nine sutyeni gibi) :)
Kizlar bana 200 cc takilmis haberiniz olsun.... Goruntu onden papatya55 arkadasimizin siyah camasirli resmi gibi duruo ben buyuklugunden memnunum ama dedigim gibi benim boyum 150 ve 40 kiloyum ama gogus kafesi ve omuz darliginizlada alakli bence doktora birakin onlar olcuor cizior ve uygun olani takior sakin buyuk buyuk die zorlamayin bence ama tabi siz bilirsiniz kizlar :))
canııııımmm hadi bakalım ya çok sevindim senin adına. inşallah en kısa zamanda yumuşarlar ve doğallaşırlar. ilk zamanlar benimki de taş gibiydi elimi değmek bile istemiyordum. bu yüzden biraz sıkıntı çekiliyor ama çok geçmez alışırsın bitanem. benimkiler bir kaç hafta sonra yumuşamaya başlamışlardı. masaj yap bol bol. daha hızlı yumuşar canım. kabus acılar geride kaldı çok şükür di mi :)) güle güle kullan cicişlerini...
canim benimmmmm aynen oyleee :)) allahima sukurrrr cok zordu o anlar simdi superim herkez kizzzzz ayseeee sen buyudun diolar :))) yasim 28 ama 20 gibiydim yaaa simdi bole genc kiz gibi oldun diolar :)) kendime guvenim geldi yahuuu:))
merhaba canım sanırım doktora gitmişsindir kaç cc takmış görüntüsü nasıl ya inşallah acın biraz daha hafiflemiştir inan durumuna çok üzüldüm şuan sargılımısın yoksa ameliyat sütyenine geçtinmi bende mesut hocaya olacağım mayısta kara verdim 10 gün sonra görüşmeye gidicem ya çok korkmaya başladım açıkçası bide benim küçük çocuğum var
canım ben göğüs altı kesisine karar verdim senin göğüs ucu kesisimi olmuştu doğru mukarar verdim :97:
aynen söylediklerine katılıyorum.ben eşimle akşam tekrar konuştum.vazgeç deyip duruyor.2 gündür çok hastayım.bugun dr ye gittim.soğukalgınlığı.küçük bir yerde yaşadığım için ilişkiler daha sıcak oluyor.bayan doktorumunda haberi vardı.sen çok seksi bir bayansın hiç gerek yok deyip durdu.annem babamda karşı.beni kuyumcularda gezdiriyorlar.vazgeç o parayla bak ne cici şeyler alırsın diyorlar.bende ameliyatta ve ameliyat sonrası yalnızım..işallah hiçbir aksilik çıkmaz.herkes ben demiştim diyecek.demeseler bile ben öyle düşündüklerini bileceğim
aynen söylediklerine katılıyorum.ben eşimle akşam tekrar konuştum.vazgeç deyip duruyor.2 gündür çok hastayım.bugun dr ye gittim.soğukalgınlığı.küçük bir yerde yaşadığım için ilişkiler daha sıcak oluyor.bayan doktorumunda haberi vardı.sen çok seksi bir bayansın hiç gerek yok deyip durdu.annem babamda karşı.beni kuyumcularda gezdiriyorlar.vazgeç o parayla bak ne cici şeyler alırsın diyorlar.bende ameliyatta ve ameliyat sonrası yalnızım..işallah hiçbir aksilik çıkmaz.herkes ben demiştim diyecek.demeseler bile ben öyle düşündüklerini bileceğim
cnm bnm sen yanlis anlamissin yada benn yanlis ifade ettim :)) ben boyutundan suan cokkk memnunum hatta paptya 55 arkdsmzin siyah camasirli resmiyle ayni buyukluktee die belirttim cokta mutluyum yniii :))) sadece benim agrilarim 2 3 gun deilde 5 gun surdu hepsi bu simdi giderek azalio ve hizlica iyilesio hersey allaha sukur....
burdaki herkeze milyonlarca tskler...
tatlım çok teşekkür ediyorum yazdıkların için. şuanda mutlu olmana çok sevindim. insanın gözü doymuyor işte güzel güzel cicişleri gördükçe kendiminkini çirkin görüyorum. o kadar acıyı çektim ama hiç bunlar gibi olmadı diye üzülüyorum işte. ama olsun her zaman diyorum ya eskisinden çok çok daha güzel oldukları kesin. o yüzden mutluyum. darısı isteyen herkesin başına olsun....
kızlar yakınlarınızın bu tutumu sizin için endişelenmelerinden kaynaklanıyo olabilir bi de tabi doğal olmayacağını düşünüp önyargılı olabiliyorlar... deryafatih canım seni anlayabiliyorum cesaretin kırılıo..dimi?malesef evli oluncada eşinin düşüncesi en az kendi düşüncen kadar önemli oluyo ... bu yüzden önce eşini ikna et ne kadar istediğini kararlılığını belli et ameliyat öncesi ve sonrası fotoların olduğu bir sürü yabancı site var.. otur eşinin yanına bi göster...bence biras biras fikri değişmeye başlar...eşin ikna olunca annen de ikna olur zaten babana söyleme.. ben söylemiyorumsadece eşim ve annem bilcek kararlı olursan eninde sonunda ikna olurlar..sonra için rahat bi şekilde girersin ameliyatına işh... sevgiler canım!!
gezgincik canım ameliyat sonrası bakımınla kim ilgilencek annenin haberi yok mu gercekten..kıyamam yakın olsak gelir bakarım ben sanabuarada saaatler kaldı... nasıl heycan durumu?
rica ederim tatlım ben de teşekür ederim..şunu söylemeliyim anladığım kadarıyla sen de minyon tiplisin benim gibi..bence bizim tipimizde bayanlara çok iri meme estetik durmuyo..zerafetimizi bozuyo..çokk zarifsindir 46 kilo bi bayan olarak..bunun bozulmamış olmasına sevinmelisin bu çok önemli bence yaa,ben hep zerafetten yanayım=)..bi de burda çok fazla ilgilenioruz bu işle insanın vücut algısı da bozuluyo sürekli başkalarının göğüslerine bakıp kıyas yapınca..bana öyle olmuştu.=).bi de son bi tavsiye push up sütyenler var pek destekli falan değiller,güzel dekolte veriolar hem de..:)öpüyorum tatlım çok..
rica ederim...ayyy canım Allah razı olsun çok sağolsabah yakın arkadaşım var işinden izin aldı sağolsun o gelicek eşimde olacak yanımda öğlen kız kardeşim izin alacak gelicek akşam kız kardeşim anneme bende kalacağını söyliyecek yanımda kalacak annemede işim var diye oğlumu bırakıyorum daha 2.5 yaşında idare edicez inşallah sizlerin sayesinde çok rahatlıyorum açıkçası ben korkulari 2 gün önce yaşadım ve attım galiba hiç klamadı sevinçliyim
ayşecim ne yaptın canım nasılsın? ağrın var mı? iş durumun ne oldu, ne zaman başlayacaktın?
canimmmmm iyiym tatlimmm yoktum internette kusura bakmayin yazamdim....iyiyim cnm kollarimla kendimi biyere tutunup cekebiliyorum ama hala gogus iclerimde agrim var sanki silikon kasa baski yapio gibi acili bir his kramp seklinde...Ama eskiye gore cok daha iyiyim...Papatyacim birde ben gece yatamiyorum sirt ustu yaaa yatarsamda sabah cok muthis agriyla uyaniyorum bu normlami yaabir haftayi gecti ameliyatim 7. gunum bugun ne diorsun normalmi?
Kizlar canlarimmm artik iyiyim kabus bitti :)) hatta erk arkds da ameliyat oldu onun yanidna kaldim 2 gece korler sagarlar birbirini agarlar o beni yataktan kaldirio ben onu wc ye goturuorum filan :)))))
cok komiktik...Yanliz soyle bir sansim oldu paylasayim dedim sizlerle... ayni katta tesadufen 2 bayan gordum bizden :))) hemen gittimmmm yanlarinaaa benim icin yakjindan gorme firsati ve kiyaslama firsatiydi ama koca gecem onlara teselli vermekle gecti :)) birinin boyu kilosu benim kadardi ve anormal agrisi vardi yuzu mosmordu hatta gecmicek saniordu ona teselli verdim hep digeride kaskati kesilmis kipirdanamiodu :) bana sok oldu naisl iyilestim die bende kendime sok oldum onlar bana sok olunca :))) ama benim 8, gunumdu onlarin 2. demekki sadece ben cok agri cekmemisim die sevidnim ama kizlari ilk gorudugmdeki tepkim benide sasritti onlari o halde yatarken gorunce sanki 40 yildir taniomus gibi birden aglamaya bvasladim :))) insan cok kotu oluyor yaa ama iyi moral oldum kizlara bugun daha iyilerdi taburcu oldular bende eve geldim vs vs ....
suan masallahi var sadece iste yatarken kalkarken az agrim var okadar banyoda yapiom herseyi yapiom yani optummmmm herkeziiiiiii