canım meraba..özel msj hakkım yok burdan cevaplasam olur mu acaba?başka bi yol da gelmedi aklıma..:)öncelikle çokk geçmiş olsun!!benim de silikonum 200cc ve 2 aylık..dediğin gibi henüz çok bitişik değil tam değil ama yumuşadı epey..görüntü olarak da ben çokk kısa değilm 1.67 boyum ama 46 kiloyum..göğüs kafesim oldukça dar 65cm =)şimdi 84 oldum 200ccyle..şekli oturana kadr pek memnun değildim bana da küçük geliodu..yumuşayıp ortaya yaklaştıkça sevmeye başladım..senin boyunu kilonu göğüs kafesi durumunu bilmiorum tabi ama bu silikon bana yetti..ilk hafta oralet sağolsun ilgilenmişti benimle moralim çok bozulmuştu 200 ü duyunca..ama burda ben takip ediorum kızların ölçülerini genelde vücuda uygun silikon takıyo doktorlarımız..bence hiçççç mutsuz olma seninki küçük olduysa istediğine göre ki 46 kiloymuşsun benim gibi cidden küçük değildir o..tekrar yaptırılabilen ameliyatlar bunlar üstelik...derin iice gerildi daha büyüğünü de kaldırır bi süre sonra..çatlak da olmaz hiç öylelikle..ii taraflarından bak..umarım çokkk güzel olur herşey senin için..
tatlım çok teşekkür ediyorum yazdıkların için. şuanda mutlu olmana çok sevindim. insanın gözü doymuyor işte güzel güzel cicişleri gördükçe kendiminkini çirkin görüyorum. o kadar acıyı çektim ama hiç bunlar gibi olmadı diye üzülüyorum işte. ama olsun her zaman diyorum ya eskisinden çok çok daha güzel oldukları kesin. o yüzden mutluyum. darısı isteyen herkesin başına olsun....