- Konu Sahibi eskirokfor
-
Sevgili hemcinslerim 25 yaşındayım, üniversiteden mezun oldum henüz iş bulamadım 4 aydır evde oturuyorum sıkıntıdan yemek yiyorum hareket hiç edemiyorum moralim çok kötü sevdiğim insan başka bir şehirde artık kavuşma ihtimalimiz kalmadı tüm bu dertlerden sonra dışarı çıkarken giyecek hiç bir şey bulamamam da beni çok yordu artık, boyum 170 85 kiloyum diyet yapmak istiyorum ama hayattan o kadar nefret ediyorum ki ne yaparsam yapayım bir faydası olmayacak gibi geliyor.dertleşecek birlikte kilo verecek arkadaş arıyorum :18: yalnız ve umutsuzum
Canim merhaba, bende hep kilo verme derdindeyim. Bundan once baska arkadaslarla baska topikdeydim, ama hep yarida kaldi, malasef herkes dedigi gibi hergun yazmiyor (bazen bende dahil).
ben 22 yasindayim, boyum 1.60 kilomda 64. En az 50 olmak istiyorum.
Gecen yil 66 dan 56 ya inmistim, ama Seker bayramindan sonra birdaha tutturamadim. Simdi ise gene korkuyorum, Oructan sonra gine lopur lopur yersem diye. Ama citigi citigi de kilolarimdan kurtulmak istiyorum (kalici olarak). Artik elbiseleri ustumde yakistiramaz oldum
Eger istersen sana yoldas olmak isterim. Haftalik ya da gunluk (ne istiyorsan) tartiliriz, buraya yazariz.
Bu ise bir dur dememiz lazim!
çok sevindim cnm geldiğin için,haftalık tartılmak daha güzel olur en önemlisi destek bence birbirimize destek olursak yapabiliriz ben de geçen yaz 1.5 ayda 11 kilo vermiştim ama sınav dönemi ve evde geçen zamanda yine aldım o zaman 91 kiloydum hala o halimden 6 kilo eksiğim.önce bi program netleştirelim saati saatine değil tabi sonra da konuşur motivasyonumuzu yüksek tutarsak yapabiliriz inşallah
Bende geldim aranızaBen de şu an 82 kiloyum. İki hafta önce 87 kilogram olduğumu fark eder etmez başladım diyete . Hedefim bayrama kadar 70 kilo olmak ve en nihayetinde Ekim' e kadar da 60. Fazla sabırsız bir insanımda Ama sıkı bir beslenme düzeni , spor ve en önemlisi sağlam bir irade ve motivasyonla halledebileceğimizi düşünüyorum.
Hoşbulduk kızçeler : 16: Ben de bir kase light yoğurt ,1 kepekli bisküvi yedim ve 2 bardak yeşil çay içtim. Bu arada size de tavsiye ederim kesinlikle yeşilçay için. Hem tadı çok hoş hem de vücudun su toplamasını engelliyor ve yağ yakıcı özelliği de var. Ama içine kesinlikle şeker atmayın ,maximum bir tane tatlandırıcı atın.Değişik aromalıları satılıyor zaten markette ve fiyatlarıda gayet makul. Ben a,c,e vitaminli olanını kullanıyorum ve tadından gayet memnunum. : 7:
kızlar günaydınbende başka tobikteydim am sizinki daha renkli geldi katılabilirmiyim 1,58 boyunda 70 kğ biriyim muhasebiciyim özel bi şirkette normalde 76 kğ dım iki ayda çok kasmamakla ve sporla 71 kğ düştüm ramazan başlayalı üç gün oldu bu sabah tartıldım 70 kğ çıktım oruçluyum nasıl diyet yapçamı bilmiyorum ama birbirimize destek olalım
dukanı niye onermiyorsun canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?