83 kilodan 70 kiloya GÜNLÜK

Leslie nasıl bir şey bende denemek isterim nasıl oluyor acaba ? İnternette gördüm ama anlamadım pek açıklayıcı değildi

kıskanıyordur belki zayıflamanızı istemiyordur iyi olmanızı istemiyordur fesat
kaynanamla görümcemde benle dalga geçiyor rejim yapıyorum diye.. hem kiloma konuşuyolar hem dalga geçiyolar ne yapmaya çalıştıkları belli değil yani..

Melek arkadaşım, sakın bırakma sakın! Asıl bunlar seni motive etmeli. Dışardan abur cubur yemektense sen çok daha sağlıklı besleniyosun, ve yediklerini sınırlandırarak eminim kilo vereceğine lütfen vazgeçme, hep böyle vazgemedik mi kaçmadık mı zaten kilolarımızdan Arkadaşının düşüncesinin ne olduğunu bilemem ama iyi ya da kötü ne söylenirse seni caydırmamalı. Unutma şimdi veremezsin diyenler gün gelicek çok güzel oldun da diycekler bunları düşün.

Ayyy bilirim o tipleri, ne sinir bozucu

Leslie nasıl bir şey bende denemek isterim nasıl oluyor acaba ? İnternette gördüm ama anlamadım pek açıklayıcı değildi
Valla melekçim bende bu leslie işini yeni yeni çözüyorum. sana bi internet sayfası söyleyeceğim orayı incelersen beni daha iyi anlıyacaksın. Şöyleki ben 3 gündür yapıyorum ve aşırı memnunum. ben 3 mil yapıyorum vücudumda hamlıktan kaynaklanan ağrılar var onlar geçene kadar 3 mil de kalacağım daha sonra 5 mile devam edicem. okuduklarıma göre 3 mil kilo oranına göre de değişmekle birlikte 160-200 arası kalori yakımı sağlıyo. ben dışarda yürümeyi sevmiyorm evde spor yapacaklar için bire bir. SİTE: http://nisamla.blogspot.com.tr/2012/09/leslie-sansone-yuruyus-program.html

Tamam sakinim ve nefes alıp kendime geldim .Ay Allah razı olsun gerçekten ya yazın sıcak , kışın soğuk , vay onda şu kalori vay şunda bu kalori nasılsa veremem diye diye olduk 80+
Tamam CAYMIYORUM. elimdeki imkan neyse onu kullanacağım. Ama bir daha da onlardan almayacağım. (aslında katkılı falan ama gerçekten çok tok tutuyor. ) Evet ya şimdi inanamıyorum 100 kilo veren insanlar var şimdi o insanlar o kiloyu vermekle bizim gibi 13 kilo vermek asla bir değil.. O yüzden bırakmayacağım arkadaşım teşekkür ederim :*

Sizin işiniz de zor bilirim annemden ama boşverin o ''görümce-kaynana'' sırf gelin olduğunuzdan dolayı böyleler. Dışarda milleti motive ederler bize geldi mi ( bana da babannem böyle konuşurdu) olumsuz olumsuz cümleler.. Sabredin biz bu işi yapacağız inşallah. Hiç değilse sırf bu lafları yutturmak için...

Pekala ben de bir bakacağım , anlamadığım yerlerde sana sorarım :)

zaten beni dha da gaza getiriyolar sağolsunlar inadına zayıflıcam

Pekala hanımlar o zaman devam.
Mide boş kalmasın açlık krizine girmesin diye ben ara öğünlerde meyve ve kuruyemişle ara öğün yaptım artık bu saatten sonra yemem of kış günü de zor oluyor :/ daha da çok vakit var.

Aynen valla gün bitmiyor yahuu :) ama güzel günlerin habercisi bunlar ben şimdi leslie yapmaya, ders bitti :)

Günaydıın hanımlar nerelerdesiniiiz :) Ben bugün sabah kahvaltıda resmen savaş verdim börekler, simitler her şey vardı. Tabi ki yemedim, çünkü hepsinin tadını zaten biliyorum Birde leslie yaptık mı tamamdır :) Siz neler yaptınız?

Ben kahvaltı yapıp sınavıma gittim. Dönerken bi durak önce indim okulun içindede yürüyüne bayağı bir yordu. şimdi yemek yiyorum . Leslie indirdim bayağı yorucu duruyor inşallah artık başlayacağım ve inanılmaz etkili olduğunu yazanlar olmuş bakalım. abur cubur , sağlıksız yemekler yok tabii. Ekmek ise 2 dilim falan akşamları meyve ile geçiştirdim

Leslie uygulayınca düşüncelerini görmek isterim :)

Bugün başlamak istedim ama üst katta olduğum için sıkıntı oldu aşağıdakilere . Eve gidince rahat rahat yaparım inşallah. Akşam yemeği yemedim bir de şunu fark ettim banyo yapınca yorgunluk iştah kesiyor. Bir elma ile geçti akşam yemeğim ve az önce yürüyüşten geldim . 2 -KM yürüdüm. Kar yağıyor ama hava yumuşak olur karda. Ve çıkmak istemezseniz dışarda mecburen iş yapan insanlar var onlardanmış gibi çıkın yürüyün bence . çömel kalk hareketi de kilomdan dolayı bi süre alışana kadar arada yapacağım.

Vaktiniz varsa da film , müzik gayet motive edici oluyor. İnsanız ve bi süre sonra umutsuz olabiliyoruz..

olsun en azından yürümüşsün bende yürümeyip leslie yapanlardanım. çevre pek uygun değil benm yürümem için, leslie ile en azndan günü hareketsiz ver terlemeden kapatmamış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…