Hem şimdi farkettim ne çabuk geçmiş vakit .. 3 ocakta açmışım konuyu bugün 11 0cak bitiyor..8 gün olmuş bile artık zaman yesek de yemesek de geçecek ve unutmayın nasıl olsa (ben de yemişim diyeti deyip böreklere , çöreklere , pizzalara saldırmak istiyorum ama)hepsinin tadını da biliyoruz. Defalarca da yedik , yemezsek de ölmez en fazla inceliriz. en azından birde (nasılsa sağlıklı beslenemiyorum , kış ayı yürüyemiyorum dersek )bunları yeyip iyice kilo almak da var değil mi ?
Unutmayın yolda yürürken nefes nefese kaldıklarımızı , Unutmayın merdiven çıkarken ki yorgunluğu , unutmayın insanların size , sırf kilomuzdan, zavallı gibi baktıklarını , o beden sana olmaz laflarını..
O yüzden hanımlar , unutkan olmamalı , Rabbim bize imkan vermiş nankörlük etmeyelim spor da yapalım bacaklarımız var imkanımız kadar yiyelim abartmayalım nefsimiz zaten sürekli şunu da şunu da diyor uymayalım bir kere de bizim istediğimiz olsun.Abartmadan sıkılmadan , kimseleri takmadan , takacaksanız bir kulaklık takıp yürüyüşe çıkın. Telefonunuza adım sayar yükleiyn imkan varsa. Ben yükledim 5.000-8.000 arası güzelce hergün gidiyorum. Velhasıl güzeelce kiloları verelim . !!!!!!!!