• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83 kilodan 70 kiloya GÜNLÜK

olsun en azından yürümüşsün bende yürümeyip leslie yapanlardanım. çevre pek uygun değil benm yürümem için, leslie ile en azndan günü hareketsiz ver terlemeden kapatmamış oluyorum.
Eveeeet .... Güzel bir kahvaltı yaptım sonra arkadaşımla buluştuk. Geldim ders çalışıyorum. Artık akşam tekrar çıkarım.. Öğlen tereyağlı reçelli bir dilim ekmek yedim. Gaayet kalorili değil sadece boşa gitmesin diye yedim zaten 1 paketti . Bİr de elma yedim yeşil çay içtim ders yapıyorum..

Hem şimdi farkettim ne çabuk geçmiş vakit .. 3 ocakta açmışım konuyu bugün 11 0cak bitiyor..8 gün olmuş bile artık zaman yesek de yemesek de geçecek ve unutmayın nasıl olsa (ben de yemişim diyeti deyip böreklere , çöreklere , pizzalara saldırmak istiyorum ama)hepsinin tadını da biliyoruz. Defalarca da yedik , yemezsek de ölmez en fazla inceliriz. en azından birde (nasılsa sağlıklı beslenemiyorum , kış ayı yürüyemiyorum dersek )bunları yeyip iyice kilo almak da var değil mi ?
Unutmayın yolda yürürken nefes nefese kaldıklarımızı , Unutmayın merdiven çıkarken ki yorgunluğu , unutmayın insanların size , sırf kilomuzdan, zavallı gibi baktıklarını , o beden sana olmaz laflarını..
O yüzden hanımlar , unutkan olmamalı , Rabbim bize imkan vermiş nankörlük etmeyelim spor da yapalım bacaklarımız var imkanımız kadar yiyelim abartmayalım nefsimiz zaten sürekli şunu da şunu da diyor uymayalım bir kere de bizim istediğimiz olsun.Abartmadan sıkılmadan , kimseleri takmadan , takacaksanız bir kulaklık takıp yürüyüşe çıkın. Telefonunuza adım sayar yükleiyn imkan varsa. Ben yükledim 5.000-8.000 arası güzelce hergün gidiyorum. Velhasıl güzeelce kiloları verelim . !!!!!!!!

Şimdi geldim kapıdan .. yine 2km sabit yürüyüşümü yaptım akşam yemeği yemedim pek de aramıyorum aslında çünkü ders çalıştığım için yemek yeme iştahım kapanıyor dersler zor :D neyse bayanlar sizde yürüyüşlerinizi yasın motive olun ben bazen canım istemiyor ama diyorum ki bak oraya yapıp yazmak çok güzel diye ben de istemesem de yürüyorum istersem o keyifle zaten ...

Şimdi geldim kapıdan .. yine 2km sabit yürüyüşümü yaptım akşam yemeği yemedim pek de aramıyorum aslında çünkü ders çalıştığım için yemek yeme iştahım kapanıyor dersler zor :KK70: neyse bayanlar sizde yürüyüşlerinizi yasın motive olun ben bazen canım istemiyor ama diyorum ki bak oraya yapıp yazmak çok güzel diye ben de istemesem de yürüyorum istersem o keyifle zaten ...
Allah yardımcın olsun inşallah bütün sınavlarından başarıyla geçersin, bende sabah güzel bi kahvaltı yaptım tabiki kaçamak yok öğle kuru meyveyle yoğurdu karıştırıp yedim akşamda ızgara balık salata :) kendim toparlandığımı hissediyorum ve bu çok güzel bi duygu. benim bugün 4. günüm biticek inşallah diğer günlerde böyle devam eder. ben lesslie yaptım ve yaparken telefonda yanımdaydı adım sayımı merak ettim. 4.1 KM yürümüş gibi kabul ettim bende şimdi birkez daha yapıcam bu kilolar gidecek arkadaşıımm :) :)

Tebrikler arkadaşım. Hem yorumlarınla beni yalnız bırakmamana , hem de daha yolun başı olmuyor olmuyor diye sızlanmadan devam etmene.
Biz kendimizi mümkün oldukça kısıtlayarak bu işi yapıyoruz. Önemsenmesi gereken noktaları hallediyoruz. Çünkü ben görüyorum diyet yapıp zayıflıyor adam haa ben zayıfladım deyip bırakıp 10 kilo verenler 15 kilo geri alıyor. Bu yaşam biçimi gibi olmalı ki giden kilolar geri gelmesin.

Bu arada temennin için teşekkür ederim :) sen de kilo verme sağlıklı yaşam sınavında başarılar !!

Tebrikler arkadaşım. Hem yorumlarınla beni yalnız bırakmamana , hem de daha yolun başı olmuyor olmuyor diye sızlanmadan devam etmene.
Biz kendimizi mümkün oldukça kısıtlayarak bu işi yapıyoruz. Önemsenmesi gereken noktaları hallediyoruz. Çünkü ben görüyorum diyet yapıp zayıflıyor adam haa ben zayıfladım deyip bırakıp 10 kilo verenler 15 kilo geri alıyor. Bu yaşam biçimi gibi olmalı ki giden kilolar geri gelmesin.

Bu arada temennin için teşekkür ederim :) sen de kilo verme sağlıklı yaşam sınavında başarılar !!
Günaydıın öncelikli sağlıklı kaçamaksız bir gün diliyorum :KK5:Bu yolda beraberiz yanlız bırakırmıyım hiçEn Büyük KK İnan önceden çok sızlandım ama artık sızlanma gibi bi lüksüm yok, benimde tek hedefim kilolar gelmemek üzere gitsin ve ruhen rahat oluyum:KK12:Bu arada hangi günler ya da ne kadar zamanda bir tartılmayı düşünüyorsun? Ben cumartesi başladığım için cumarteside tartılıcam sonucu çok merak ediyorum :KK54::KK57:

Günaydıın öncelikli sağlıklı kaçamaksız bir gün diliyorum :KK5:Bu yolda beraberiz yanlız bırakırmıyım hiçEn Büyük KK İnan önceden çok sızlandım ama artık sızlanma gibi bi lüksüm yok, benimde tek hedefim kilolar gelmemek üzere gitsin ve ruhen rahat oluyum:KK12:Bu arada hangi günler ya da ne kadar zamanda bir tartılmayı düşünüyorsun? Ben cumartesi başladığım için cumarteside tartılıcam sonucu çok merak ediyorum :KK54::KK57:
Valla eve gitmeme daha iki hafta var o yüzden ancak eve gidince bakacağız sonuca. Sanırım 3 haftalık bir sürecin kaybını göreceğim neredeyse 1 ay olmuş olacak :D
Bugün adımsayarım sadece 2.162 adım gösteriyor. Kahvaltıyı yaptım ama öğlen ve akşam yemek sıkıntısı oldu ders çalışmaktan bende peynir zeytin ekmek takıldım yani :D biraz ekmeği fazla kaçırdımsa da kepekli olması ve başka birşey yiyememiş olmam ve saatin de 9 olması bana pek sıkıntı yapmadı. Biraz da şu sınavlar beni sıkıyor işte. Ama onun dışında su içmeye, meyve yemeye özen gösteriyorum.
Onun dışında keyfim yerinde.. Olacağına inanıyorum. Ki eve gidince arkadaşımla uzun mesafe yürüyeceğiz artı sabah akşam gitmeyi planladık bakalım neler olur.
Sen bir tartıl 1 haftada ne olmuş yaz bize. İnan bu da bizi de destekleyececktir . İnşallah cumartesi bekliyoruz. !!

Özge en son geldin ama tebrik ederim hala yazan bir sen varsın :) Diğer hanımlar gitti , vaz mı geçtiler, girmiyorlar mı bilemedim ama şu an için tek destekçimsin :*

Valla eve gitmeme daha iki hafta var o yüzden ancak eve gidince bakacağız sonuca. Sanırım 3 haftalık bir sürecin kaybını göreceğim neredeyse 1 ay olmuş olacak :KK70:
Bugün adımsayarım sadece 2.162 adım gösteriyor. Kahvaltıyı yaptım ama öğlen ve akşam yemek sıkıntısı oldu ders çalışmaktan bende peynir zeytin ekmek takıldım yani :KK70: biraz ekmeği fazla kaçırdımsa da kepekli olması ve başka birşey yiyememiş olmam ve saatin de 9 olması bana pek sıkıntı yapmadı. Biraz da şu sınavlar beni sıkıyor işte. Ama onun dışında su içmeye, meyve yemeye özen gösteriyorum.
Onun dışında keyfim yerinde.. Olacağına inanıyorum. Ki eve gidince arkadaşımla uzun mesafe yürüyeceğiz artı sabah akşam gitmeyi planladık bakalım neler olur.
Sen bir tartıl 1 haftada ne olmuş yaz bize. İnan bu da bizi de destekleyececktir . İnşallah cumartesi bekliyoruz. !!
Yarın sabah hemen tartılıcam, regli dönemimde yaklaştı aslında pek sağlıklı sonuç vermeyebilir ama yine de çok umutluyum Yarın alacağım sonuç beni çok daha fazla motive edecek inanıyorum :KK76::KK24:

Özge en son geldin ama tebrik ederim hala yazan bir sen varsın :) Diğer hanımlar gitti , vaz mı geçtiler, girmiyorlar mı bilemedim ama şu an için tek destekçimsin :*
İnşallah yazmıyorlarsa bile vazgeçmemişlerdir. Dün ne oldu biliyormusun? Kaçamak yaptım ve 1 çikolata yedim nasıl bir vicdan azabı, nasıl bir yenilmişlik duygusuna kapıldım sana anlatamam. Bugün acısını çıkarıcam ama. Biz bu yolda beraberiz unutma, sevincimizi de birlikte yaşıycaz inşallah. Sen beni kabul etmeseydin bende kalamazdım ki :) Asıl ben sana teşekkür ederim :KK60::KK19:

İnşallah yazmıyorlarsa bile vazgeçmemişlerdir. Dün ne oldu biliyormusun? Kaçamak yaptım ve 1 çikolata yedim nasıl bir vicdan azabı, nasıl bir yenilmişlik duygusuna kapıldım sana anlatamam. Bugün acısını çıkarıcam ama. Biz bu yolda beraberiz unutma, sevincimizi de birlikte yaşıycaz inşallah. Sen beni kabul etmeseydin bende kalamazdım ki :) Asıl ben sana teşekkür ederim :KK60::KK19:
Aklına böyle zamanlar şunu getir . Sonuçta biz diyette olduğumuz için ''çikolata'' yemiyorsak da bu diyet bitince , (hedefe ulaşırız ya da ulaşamayız )hayatımızın geri kalanında hep olacak bunlar. O yüzden sakın sıkma kendini. İyi ki yemişsin , her bünye bir olmaz. Ne zamana kadar hiç yemeden duracaktın bi şekilde istemiyorum diyet falan deyip bırakacaktın ben yalnız :) Bunu engellemiş oldun. Ayrıca burda yazman da gayet iyi bunu itiraf bile edememek vardı.
Ben kahvaltımı yaptım. Öğlen kepek ekmek yedim kahvaltılık geçti. Bugün çıkıp yine yürüyeceğim. Sınavlar bahane değil..
Sana da öneriririm . Vücut neye alışırsa onu istiyor. Ben markete girince çikolatalara elim uzanıyordu. Şimdi yerine çiğköfte , mısır ve pirinç patlağı var o pakette onlardan yiyorum. aha mı faydalı ? Tabiki hayır ama en azından tatlı ihtiyacımı dizginliyor , Kötünün iyisi. Benim de elim gidiyor nolcak biraz yersem diyorum ama izlediğim filmler beni öyle motive ediyor ki. İnanılmaz .Çok beğendiğim , hatta bayıldığım bir aktrist var ki onun filmlerini izledikçe (o kadar ki tek başıma izliyorum kimseye de söylemiyorum :D) onun gibi olmak ona yaklaşmak istiyorum. Kendine böyle kalıcı bir hedef bul . Yani kilo vereyim de tek deme . Şu oğlan beğensin diye deme. En üst hedef seç o zaman kaybolmuyor... :)
Şimdi gidip marketten birşeyler alacağım.Akşamları yeşil çay da içiyorum. Yoğurt gerçekten doyuruyor onu da seviyorum.

Yürüyüşümü yaptım . Yemek falan almadım yoğurt ve elma aldım şimdi onları yiyorum . Sonuç ta doyuyorum e o zaman amaç doymaksa kalorili kase kase yemeye ne gerek var demi :D

Yürüyüşümü yaptım . Yemek falan almadım yoğurt ve elma aldım şimdi onları yiyorum . Sonuç ta doyuyorum e o zaman amaç doymaksa kalorili kase kase yemeye ne gerek var demi :KK70:
Oh iyi yapmışsın, bende bugün çok az kahvaltı yaptım 3 - 4 çatal peynirli yumurta yedim, öğleyi 4 yk yoğurt ve 6 bademle geçiştirdim, akşamsa 4 tane çiğköfte, pırasa yemeği ve yoğurt yedim artık bu saatten sonra bişey yemek yok :) hı tabi öğle leslie yaptım 45 dk kadar. yatmadan önce bi 45 dk daha yaparsam günü iyi atlatmış olacağıma inanıyorum :D

Aklına böyle zamanlar şunu getir . Sonuçta biz diyette olduğumuz için ''çikolata'' yemiyorsak da bu diyet bitince , (hedefe ulaşırız ya da ulaşamayız )hayatımızın geri kalanında hep olacak bunlar. O yüzden sakın sıkma kendini. İyi ki yemişsin , her bünye bir olmaz. Ne zamana kadar hiç yemeden duracaktın bi şekilde istemiyorum diyet falan deyip bırakacaktın ben yalnız :) Bunu engellemiş oldun. Ayrıca burda yazman da gayet iyi bunu itiraf bile edememek vardı.
Ben kahvaltımı yaptım. Öğlen kepek ekmek yedim kahvaltılık geçti. Bugün çıkıp yine yürüyeceğim. Sınavlar bahane değil..
Sana da öneriririm . Vücut neye alışırsa onu istiyor. Ben markete girince çikolatalara elim uzanıyordu. Şimdi yerine çiğköfte , mısır ve pirinç patlağı var o pakette onlardan yiyorum. aha mı faydalı ? Tabiki hayır ama en azından tatlı ihtiyacımı dizginliyor , Kötünün iyisi. Benim de elim gidiyor nolcak biraz yersem diyorum ama izlediğim filmler beni öyle motive ediyor ki. İnanılmaz .Çok beğendiğim , hatta bayıldığım bir aktrist var ki onun filmlerini izledikçe (o kadar ki tek başıma izliyorum kimseye de söylemiyorum :KK70:) onun gibi olmak ona yaklaşmak istiyorum. Kendine böyle kalıcı bir hedef bul . Yani kilo vereyim de tek deme . Şu oğlan beğensin diye deme. En üst hedef seç o zaman kaybolmuyor... :)
Şimdi gidip marketten birşeyler alacağım.Akşamları yeşil çay da içiyorum. Yoğurt gerçekten doyuruyor onu da seviyorum.
bu arada o beğendiğin aktristi merak etmedim sanma :D :D :D

Onu kendimle o kadar özdeşleştirdim ki , bilmiyorum yıllar önce ölmüş , o harika yaşam , o naiflik bilmiyorum.. onun gibi olmak için gerekirse aç kalırım yani her izlediğimde gerçekten hayranım o kadar..
Kendini yemeğe gömmüş , mutsuz , hayattan hiç keyif almayan ,suratsız biri değil de gözleri gülen , ışık saçan bir elbise giyse zarif şık duran bir kadın gibi onun gibi olmak istiyorum.. O yüzden bu kilolardan kurtulmalıyım , bunu beraber yapacağız canım. :)

Günaydın bugün bende moral motivasyon düşük, tartıldım ve sadece 1,5 kilo verebilmişim o kadar da dikkat ettiğimi düşünmüştüm. Evet regli dönemindeyim oda etkilimi bilmiyorum karnım baya şiş dün spor yaparken de farkettim ama daha fazla bekliyodum sanki ya :((

Gerçekten mi ya bu Harika ama ben hayatım da hiç 1 haftada o kadar vermedim.. yani yürüyüşe çıkıyorum ben de bişey yemiyorum ama İnan ben o kadar vermemişimdir.
Bu Leslie sayesinde mi oldu yoksa yemeyi azalttığın için mi yani düşünsene vücudundan 1.5 kilo yağ gidiyor daha fazlası da zaten zararlı ya da su kaybı oluyor yavaş ve istikrarlı olsun boşver ana çok iyi vermişsin ya .. gerçekten ay inşallah ben de eve gidince vermiş olurum :))

Ben de kahvaltımı yapıyorum dün de yürüdüm yine 5000 küsur adım atmışım ama ben hiç verdiğimi hissedemiyorum üzülüyorum acaba insülin direnci mi var ki diye. 1 ay da 4 kg bile çok iyi ya ki sen daha fazla vereceksin bende Leslie ye başlamak istiyorum hemen :D

Gerçekten mi ya bu Harika ama ben hayatım da hiç 1 haftada o kadar vermedim.. yani yürüyüşe çıkıyorum ben de bişey yemiyorum ama İnan ben o kadar vermemişimdir.
Bu Leslie sayesinde mi oldu yoksa yemeyi azalttığın için mi yani düşünsene vücudundan 1.5 kilo yağ gidiyor daha fazlası da zaten zararlı ya da su kaybı oluyor yavaş ve istikrarlı olsun boşver ana çok iyi vermişsin ya .. gerçekten ay inşallah ben de eve gidince vermiş olurum :))
Ay melek bilmiyorum ben sen kadar pozitif olamadım ya tartının fotoğrafını çektim yine her hafta çekicem bugün ilk hafta bitti. Gerçi artı görmekten iyidir bişeyler eksilmş vücudumdan inşallah haftaya daha iyi bi sonuç alırım diye umut ediyorum. inşallah sen benden fazla vermişsindir ya inanıyorum ben sana :)

Ben de kahvaltımı yapıyorum dün de yürüdüm yine 5000 küsur adım atmışım ama ben hiç verdiğimi hissedemiyorum üzülüyorum acaba insülin direnci mi var ki diye. 1 ay da 4 kg bile çok iyi ya ki sen daha fazla vereceksin bende Leslie ye başlamak istiyorum hemen :KK70:
valla bende leslie yi hiç hareketsiz kalmayım diye yapıyorum 1 ayda 4 kilo verirsem ne ala ama ya moral bozmayıp yolumuza devam ediyoruz.

Back