• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

83 kilodan 70 kiloya GÜNLÜK

Siteyi biraz aksattım çünkü sınavlar ard arda. Ama yine de yürüyüşümü yapıyorum 2 km. Abur cubur hiç yok meyve ve yoğurt takılıyorum genelde. Yurtta da bol hareket ediyorum. Elimden geldikçe zaten dersler beni yoruyor ama buraya hergün yazmak çok motive edici 2. haftaya döndüm bitiricem. Yavaş yavaş yaza kadar bu tempomu artıracağım ..

benimde öyle bugün aık öğretim sınavlarım bitti yarın bizim için yeni bi gün daha iyi olucak inşallah

Bugün kahvaltı yapıp sınava gittim sınav çıkışı gezdik gezdik o kadar ki adımsayarım 14.097 adım gösteriyor .. öğlen ekmek arasıyla geçit akşam birşey yemedim bir elma yiyorum tabi şimdi.. Yorucuydu tabi ama bayağı yürüdüm ve hatta aç gezdik :D

Günaydıın :) 2 3 gündür bende siteyi ihmal ediyorum, aslında kendimi de :( evde büyük bir kış temizliği var çok yoruluyorum pek vakit bulamadım açıkcası. Bugün bende dikkatlii bir kahvaltının ardından işe koyulucam ama önce bi siteye uğramak istedim. Vazgeçmek yok hala beraberiz :D

Tamam arkadaşım tabiiki devam , çok kişi değil esaslı bir kişi yeter ki iki haftadır neredeyse gitmedik . Artık yemek düşünüp kendimi yemeğe de vermiyorum , sıkılırsam bu durumdan foruma girmek iyi geliyor..

Seeeeevgiliiii kadınlar kulubüüüü
Dün yazamaadım şimdi nasip oldu.
Dün güzelce kahvaltımı yaptım . Sonra sınava gittim. Öğlen simit akşam havuç yedim bu kadar. Başka bişey yok ki canım hiç istemedi.. Sınavdan dolayı pek iyi gitmedi. Akşam yürüyüşümle 9761 adım attım 6.1 km imiş. Gayet güzel.. Filme sardığım için zaten pek yemek yemiyorum..

Bugün perşembe. Tam iki hafta oldu bugün..Pek kendimi zayıflamış gibi görmüyorum normal olarak..
Kahvaltımı yaptım, çayımı içiyorum.. Yarın pek önemli bir sınavım var..O yüzden ders çalışmam lazım geceye kadar.Ama azim bizde bol olduğu için beni sıkmıyor alıştım bu ders temposuna tabii.Ama iyi de bir tatil i hakettim..
Neyse , öğlen ve akşam nasıl olur bilmem(büyük ihtimal dersle geçecek) Akşam yürüyüşüme çıkacağım. Yolu bitirip gelmem 2 km ama yarım saatte gidip geliyorum..Bugün böyle.Yarın sınavdan sonra önemsiz 2 sınavım var. Onlar rahat haftasonu benim gezeceğim..Sonra gelsin 15 tatil... !!!!!

Günaydın :) İnşallah biran önce sınav stresinden kurtulup güzel bir tatil geçirirsin :) ben bi kaç gündür dağıttım kendimi ve toparlanmaya çalışıyorum leslie falan aksadı gitti hiç verimli bi hafta değil benm için. umarım şu ev işleri biterde belirli bi rutine oturturum yine :(

Bu arada beslenme uzmanı arayışı içindeyim, haftaya bi görüşme gerçekleştiricem sanırım. Bu zamana kadar hiç diyetisyene gitmedim ve neler olcak merak ediyorum, belki daha sağlıklı bir yol kat ederim. gelişmeleri yine haberdar ederim :)

Evet kimle konuşsam bir aksama, duraklama verimsizlik içine girmiş. Diğer arkadaşım da aynı şekilde noluyoruz hanımlar ? Yemek için mi yaşıyoruz biz. Bu kadar zayıf iradeli olmayın. Alt tarafı akşamları yürüyecez, az ama öz yiyecek , kendimize dikkat edicez bu kadar mı zor ?
Bizbu kafayla ne zayıflar ne güzelleşiriz . Ders varsa iş varsa ya da başka şey bize mi özel sanıyoruz ? Herkesin dersi var herkesin işi gücü ev geçindirmesi yada yürüyeceği yolu var. Etrafınıza bir bakın. Biz sadece bahane üretmeyi iyi biliyoruz . Diğer insanlar zayıf sağlıklı karaciğeri yağlanmamış gayet iradeli yürüyüşünü yapıyor da onca insan , niyeyse bizim "dersimiz" "işimiz " var sanki diğerlerinde YOk mu ??
Toplanın bakıyım toplanın. Size uzun vadeli değil sadece günlük planlar yapmanızı öneririm. O günü geçirin aylık olarak düşünüp kendinize imkansız hedeflemeyin sonda tutmuyor !! Ne kadar mükemmelliyetçiyiz ha ! Kahvaltı da ekmek yeme , misafirlikte bi tane pastayı yeme ama diyet diyet beni yordu zorlanıyorum deyip büyün psikolojiyi bozup git tabak tabak yemek ye , çikolataya aban sonra iki ay sabredip diyet yapamadığın için sızlan gez. Ya o ekmeği de ye reçeli de ye daha çok yürü . Hayatımızda sürekli yapacağımız bir program gibi düzenleyin . 20 günlük şeker orucu değil ee o 20 gün geçmeyecek mi ??

Evet Ozge diyetisyen tabiki yardımcı olacaktır bir uzman ama sonuçta irade bizim yapacak da biziz ki ne yapmamız

Ya şöyle bi düşünüyorum da beni yememek falan değil diyetteyim düşüncesi çok yoruyo, nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama sanki dünyanın en umutsuz kızı benim gibi ya. Tatile girdiğimizden beri ne dışarı çıkmak ne bi aktivite herşeyin sanki sonu geldi. O kadar kızıyorum ki kendime, kafam çok dolu ya bilmiyorum. Regli dönemindeyim ve bu ay çok zorlandım onunda mı etkisi var yoksa birer bahanemi o da var tabii.

Bide birşey daha paylaşmak istiyorum, aslında temelde yatan bu sorun sanırım. Bi erkek arkadaşım var aileler haberdar birbirinden ve şubatın ilk haftası tanışma olayı gerçekleşicek. Bugün temizlik yaparken bi taraftan da onu düşündüm. Aslında içimde bi korku var, beğenilmeme! Hani şey vardır ya AAaaAa kız da ne kilolu ama yüzü güzel!! ben bunu yaşamak istemiyorum. ve önce kendime şunu sordum ben kimin için ne için zayıflamak istiyorum başkaları için mi aslında hayır kendim için herşeyden çok istiyorum, kim istemez gelinliğin içinde fazlıklar olmadan çekinmeden usanmadan gezmeyi. ve bu stres beni hırslandırmak yerine beni yeniyo sanki ya, zor durumdayım ben :KK42::mad:

Canım inan ben de ölesiye mutsuzum öyle de kötü. Hiçbişey yapmak istemiyorum. Ne okul ne sınav ne ailem ..Niye böyle bilmiyorum bir adım atmak bir cümle yazmak gelmiyor içimden. Benim sebebim de yok.Hergün zorla kalkıyorum.Ölmeye yatmak gibi.Ama diyorum ki ben böyle yapsam da yapmasam da vakit geçiyor ve bitiyorum Zaman bizi bitiriyor...O yüzden bişeylere tutunuyorum..Sevgilin varmış bak benim hiç olmadı. Beni hiç kimse beğenmez , istemez bana aşık olmaz kimse.eğer seni seviyorsa da artık gözüne görünmezz.. Mutlu olmanın tadını çıkar.. Kendin içinse de iş tamamdır. Tanışırlar geçer.Bu yaşadıklarınızı yaşayan ilk ve tek insan siz de değilsiniz.Benim içinde ayın.O yüzden rahat ol o gün gelecek bitecek de.Bugün zor bir sıanvı atlattım çok mutluyum :)

Bugün bir hesap yaptım diyor ki 10.000 adım 500 kalori yaktırıyor. Başladığımdan beri adım sayarımı hesapladım ve iki hafta için 100.000 adım atmışım.(adımsayar)Demek oluyor ki 5000 kalori harcadım yürüyüşle.
1 kg- yağ yakmak demek 7000 kalori demek.Yani 15 günde neredeyse sadece yürüyerek 1 kg verdim.Bunu biraz daha artırabilirim 10.000 adım zaten çok rahat gidiyor.ayda 2 kg sadece yürüyüşle gider.Bol su ve az yiyerek de 3 kg kadar verebilirim.
Matematiği hep sevdim.Bu kalori hesabı beni motive etti ve daha saat 4 ve ben 9.500 adım kadar attım bile.Hiç zor değilmiş.Vereceğim hedef ise 13 kg. olduğundan 4 ay içinde bu işi bitirmeyi isterim. İnşallah Allah nasip eder sorun çıkmaz ve hallederim....

10.000 adım hiç zor değil gerçekten. bir durak önce inin tramvay , otobüs mümkünse önce inin ya da yakın mesafe yürüyün. Bu çok motive edici..

kahvaltımı yaptım çook oldu. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum bakalım kaç adım atacağım ?

Bugün kahvaltımı yaptım tabi en önemlisi. Öğlen bişey yemedim akşam da iki tane ekmek yedim çünkü bir şey enerji vermeliydi :D yemek derdim var eve gidene kadar mecburen alamıyorum . Adımsayarım 7.093 adım gayet iyi eve geldim daha da yürüyecek hal kalmadı. Sağlıklı da sağlıksız da beslenemiyorum şu birkaç gün eve gidene kadar dişimi sıkacağım .. sonra artık ev yemekleri ve spor

Bugün ne kahvaltı edecek zamanım oldu ne de spor şu bu. Çok önemli bir sınavım var yarın ve sayfalar dolusu ezber ve analitik. Napacağım onu düşünmekten elim yemeğe gitmedi. Artık yarın rahatım şu sınava bir gireyim de

Back