83 kilodan 70 kiloya GÜNLÜK

Günaydın
Gayet güzel :) yediklerimiz önemli ama kahvaltın gayet sağlıklı.. Su ve spor çok önemli biz bunları eksik ettiğimiz için kiloluyuz.. Yeme düzenimizi de halledersek gerisi tamam ..
Burda kar yağıyor akşama doğru azalırsa iyi olur çünkü her seneki hataya düşmeyeceğim çıkıp 20 dk olsun yürüyeceğim. :)
Elim abur cubura gidiyor ama ders çalışırken sadece mısır - pirinç patlağı var ondan almak mantıklı en azından kalorisi düşük şeyler almalıyız. Süreci zorlaştırmaması için

Kilolarımız yakın ve hedefimiz aynı. Bende günlük açtım buraya, diyetisyen ile zayıflıyorum diye. Seni takipte olacağım. Başarılar diliyorum.

Ben de ders çalışmaktayım kuruyemiş atıştırdım sonra dışarı çıkar yürürüm inşallah iyi olur

Kilolarımız yakın ve hedefimiz aynı. Bende günlük açtım buraya, diyetisyen ile zayıflıyorum diye. Seni takipte olacağım. Başarılar diliyorum.
Tamam arkadaşım. Artık bu fazlalıkları verelim kurtulalım. Sen de diyetisyeninden aldığın tavsiyeler olursa bize söylersen memnun oluruz tabiiki. Sana da kolay gelsin !!

aksam tavuklu pilav yedim ama az ve ayran toplam bugun 1300 kalori aldim 100 fazlam var birazdan spor yapicam dengelerim insallah normalde her gun 1200 alirsam haftada 1 kilo verebilirmisim

neyse foto atmiyayim dedim alisverisi cikamadim diz boyu kar var nolacak bu halim evde sebze yok yahu

Valla ben çıktım. Burda da acayip kar vardı. Ben çorba içtim sadece elma portakal yedim günü kapattım. Arkadaşım aynaya bakınca insanın canı yemek istemiyor.
Yürüyüşten geldim. Çömel kalk hareketini yaptım 30 kere . Yurtta asansör değil merdiven kullanıyorum.
İnsülin direncimiz varsa bu iş yavaşlayacak zaten kilolu insanlarız. Bir de kış bize engel çıkarırsa olmaz en azından günde yarım saat. ve pes etmemeliyiz.

Merhaba, öncelikle başarılar diliyorum. Umarım sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız. Bende sizdenim ve aranıza katılmak istiyorum beni de kabul eder misiniz? Her zaman yanınızdayım. Azimle bu kilolar gidecek eminim. VAZGEÇMEK YOK!

Her gün spor yapıyor musun?
Bu zayıflama ve spor işini iyi bilen bi Arkadaşım, sporun gün aşırı yapılması gerektiğini söylemişti
Ben spor yapmıyorum, hiç sevmiyorum. Diyetisyen haftada. Üç gün tempolu bir saat yürü yeter dedi.gün aşırı olmalı dedi

Merhaba öncelikle hedef ve benzerlikler dikkatimi çektiği için bende size katılmak istedim. Boyum, 1.72 Kilom, 86,3 hedefim 70 kiloya ulaşmak. 06.01.2017 tarihinde başladım henüz yeniyim ama geçirdiğim 3 gün çok güzel geçti umarım böyle gider ve sonuç alırım :)

Ben severek yapıyorum. Aslında daha çok kafa dağıtmak için çok iyi bir yöntem. kendimle başbaşa kalıyorum. düşünüyorum.. Ve gün aşırı sanırım 2 günde 1. Ben hergün çıkarım en azından bir yarım saat ki evde olduğum zamanlar 5 km düzenli yürürüm. Hatta iyi de bir yüzücüyüm. Ben ygs - lys maratonunda bu kadar kilo aldım. Bu sınav için 15 20 kg 1 sene de aldım. Yemekleri öğün şeklinde yememek ve tatlıya aşırı düşkünlük yüzünden böyle oldu. İnşallah hepsini geri vermek istiyorum.
Size de önerim ; tanımadığınız insanların arasına katılın , yürüyün. Camekanlara , uzaktaki evlere , kafelerdeki sohbet eden insanlara bakın uzaktan. Çok zevkli olacaktır o zaman . 4 duvara düşkünlük iyi değil ..

Özge arkadaşım tabiki gel aramıza hoşgeldin :) İnan sürekli elim yiyeceklere giderken , girdiğim markette elim çikolatalara uzanırken artık burada yorum yapmak ve yalnız olmadığımı bilmek , elçekmeme neden oluyor.
Kışın biliyorum insanın eli yemeklere , en kötü o buzdolabına gidiyor. Ev de annem çok ısrarcıdır. Hadi ye ne olcak ye eritirsin ye diye diye bu hale geliyoruz. Kendimizi dizginlememiz lazım. Sonuçta oruç tutabilen insanlarız . SAbırlıyız.

Kahvaltımı yaptım. Ekmek yemeden yemek zor olsa da olmadan da doyuyorum. Bugün yemek yapmaya ve spora vaktim olmayacak çünkü yarın önemli sınavlarım var. Bütün gün onlara çalışmak zorundayım ...
Yarın devam ederim artık :)

Çok teşekkür ederim, beraberiz sabırlıyız, yapıcazda inşallah :)

Bu arada bende kahvaltımı yaptım, sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum ve huzurluyum :)
Spor olarak başladığımdan beri Leslie ile 3 mil yapıyorum sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemekten sonra olmak üzere 2 defa. İnşallah faydasını görürüm. Benim finaller geçtiğimiz hafta bitti :) Hafta sonu açık öğretim sınavım var bi o kaldı. Önce leslie sonra sınav diyerek ayrılıyorum :)

Arkadaşlar normalde sınav vardı ama çıkıp biraz dolaştım yine de.
Şimdi benim bir sıkıntım var. Şöyle ki bir akrabam benimle uğraşıyor. Yok sen kilo veremezsin.
Öğrenci oluğum için özge beni anlayacaktır :) mecburen işlenmiş yemek alıyorum. İçinde katkı
malzemesi olduğunu biliyorum ama cips kola , ile geçireceğim bir öğündense en azından
doyurucu bir yemek olduğundan almak da bir nevi -zorundayım. Sebze ağırlıklı beslenemesemde
meyveyi eksik etmiyorum.
Akraba olduğundan bişey diyemiyorum. Ne yapmaya çalışıyor sizce ? Ben anlamadım yani
gerçekten. Konservenin faydasız olduğunu ben de biliyorum. Ama imkanlar böyle
Şimdi ne yapayım peki ya hiç yemeyeceğim ya da bu diyet işini iptal edeceğim. Moralimi
bozmak için insanlar elinden geleni yapıyor.. Evet hanımlar, ablalarım sizce ne yapmaya çalışıyor
bu kişi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…