Tamam arkadaşım. Artık bu fazlalıkları verelim kurtulalım. Sen de diyetisyeninden aldığın tavsiyeler olursa bize söylersen memnun oluruz tabiiki. Sana da kolay gelsin !!Kilolarımız yakın ve hedefimiz aynı. Bende günlük açtım buraya, diyetisyen ile zayıflıyorum diye. Seni takipte olacağım. Başarılar diliyorum.
Her gün spor yapıyor musun?Valla ben çıktım. Burda da acayip kar vardı. Ben çorba içtim sadece elma portakal yedim günü kapattım. Arkadaşım aynaya bakınca insanın canı yemek istemiyor.
Yürüyüşten geldim. Çömel kalk hareketini yaptım 30 kere . Yurtta asansör değil merdiven kullanıyorum.
İnsülin direncimiz varsa bu iş yavaşlayacak zaten kilolu insanlarız. Bir de kış bize engel çıkarırsa olmaz en azından günde yarım saat. ve pes etmemeliyiz.
Ben severek yapıyorum. Aslında daha çok kafa dağıtmak için çok iyi bir yöntem. kendimle başbaşa kalıyorum. düşünüyorum.. Ve gün aşırı sanırım 2 günde 1. Ben hergün çıkarım en azından bir yarım saat ki evde olduğum zamanlar 5 km düzenli yürürüm. Hatta iyi de bir yüzücüyüm. Ben ygs - lys maratonunda bu kadar kilo aldım. Bu sınav için 15 20 kg 1 sene de aldım. Yemekleri öğün şeklinde yememek ve tatlıya aşırı düşkünlük yüzünden böyle oldu. İnşallah hepsini geri vermek istiyorum.Her gün spor yapıyor musun?
Bu zayıflama ve spor işini iyi bilen bi Arkadaşım, sporun gün aşırı yapılması gerektiğini söylemişti
Ben spor yapmıyorum, hiç sevmiyorum. Diyetisyen haftada. Üç gün tempolu bir saat yürü yeter dedi.gün aşırı olmalı dedi
Çok teşekkür ederim, beraberiz sabırlıyız, yapıcazda inşallah :)Özge arkadaşım tabiki gel aramıza hoşgeldin :) İnan sürekli elim yiyeceklere giderken , girdiğim markette elim çikolatalara uzanırken artık burada yorum yapmak ve yalnız olmadığımı bilmek , elçekmeme neden oluyor.
Kışın biliyorum insanın eli yemeklere , en kötü o buzdolabına gidiyor. Ev de annem çok ısrarcıdır. Hadi ye ne olcak ye eritirsin ye diye diye bu hale geliyoruz. Kendimizi dizginlememiz lazım. Sonuçta oruç tutabilen insanlarız . SAbırlıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?