- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Kuzular ben erken cikiyorum bugün iyi aksamlar görüşürüz adaşımm
Adasim öpüyorum seniii gorusuruz INSALLAH bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzular ben erken cikiyorum bugün iyi aksamlar görüşürüz adaşımm
Hatunlar yarin yapacagim sizede bilgi olsun belki yapmak istersiniz :)
Eki Görüntüle 1450139
Ismide guzelmisss vijdan corbasi guzel goruniyor saol bitanem tarf icn malzeleri alp denemek lazim
Yarin pazara cikacagim bende öyle bi liste yaptim ki artik yemedigim seyleri bile yiyecegim :)
Bende yulaf ezmesi yok olsun bende yulaf ezmesi koymam digerleri var
Ne mutlu bizeee simdiden guzel alisverisler
Canim seninde aklina gelen bisey varsa şuda cok iyi diye söylede alayim :)
Yuruyusumu yaptim geldim canlar. Ben de yatiyorum tatli ruyalar hepinizeeee
Kuzum ben keten tohumu aldm yogurtla yicem metebozlimyi hzlandriyor
Sevgili gelin adayları. Ben hata yaptım siz yapmayın ben yandım siz yanmasın...
Herkes kuğu gibi gelin olmak isterken ben biraz tosun gibi oldum
Millet stresten kilo verir düğün zamanı koşturma hazırlıklar derken ben kilo aldım.
Hem İstanbul'da hemde eşimin memletinde düğün oldu. Araya ramazan bayramı girdiği için, biri bayramdan önce diğeri bayramdan sonra oldu.
Size fotoğrafları atıyorum. 2. düğünde balina gibi hissediyordum kendimi
3 Ayda stresten tam 15 kilo aldım :
İkinci düğünde kuaförden çıkarken kendimi çirkin bir gelin gibi hissediyordum, alt sağdaki fotoğraftaki koluma bakın birde nişandaki halime. Kayınvalidem sağ olsun iyi baktı düğün evinde bana tosuncuk gibi olmuştum.
Düğünden de pek keyif alamadım, akrabaları tosun gibi olmuş derler mi acaba diye takıntı yapmaktan
*Kuaför salonunda nerede olursanız olun en az bir iki tane gelin oluyor ay o daha güzel, ay o daha zayıf demekten demoralize olmuştum. Tabii kilo konusunda komplekslerim olduğu da gerçek :)
Siz yanmayın kuzucukların düğünden önce tığ gibi olun. Kuğu gibi görünün
Tesaduf dün bu tarife bende bakmistim[/QUOTE]"mkble, post: 39874033, member: 662015"]Hatunlar yarin yapacagim sizede bilgi olsun belki yapmak istersiniz :)
Eki Görüntüle 1450139