- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzu,aynen birtanem birde mutfak olunca DhA da YoruldumMenun super kuzum temizlik pilatesten daha cok kalori yaktrmistr
Ben cok baktim marketlerde sadece kepekli un bukabildim makarna pirinc bulamadim[/QUOTE][QUO1"]Canlar bugun marketten
kepekli un
kepekli makarna
Yarim light sut
yogurt
keten tohumu aldim
tam bi saglikli bi alisveristi
Ohh mis ay ben mercimekli böreği kacirdim kacinci sayfada tarif balımCanlar bugun marketten
kepekli un
kepekli makarna
Yarim light sut
yogurt
keten tohumu aldim
tam bi saglikli bi alisveristi
Hos bulduk tatlim, ozledim sizi
Öyle ama kuzum, burada onca konu açiliyor ama biz burada toplandik, demek ki burda bizi çeken bir sey var canimcigimm
Sag ol kuzum.
Alisverisin de cok guzel olmus, cok saglikli
Ben cok baktim marketlerde sadece kepekli un bukabildim makarna pirinc bulamadim
Sağol kuzu,aynen birtanem birde mutfak olunca DhA da Yoruldum
Buyuk markettede bulamamistim bu ayki market alisverisinde tekrar arastiricam[/QUOTE]Filizin var ablacim
Ben mercimegi hasladim yarin yapmayi dusunuyorum insallah
Mercimekli borek degil kabakli borekOhh mis ay ben mercimekli böreği kacirdim kacinci sayfada tarif balım
Ben mercimegi hasladim yarin yapmayi dusunuyorum insallah
Oy allah razi olsun yarin yapyim
Aynen ikizim, eskiden dedigin gibi ivir zivir alirdik, simdi ise vücudumuza faydali seyler aliyoruz, aferin ve masallah bize.Bizdr seniii ozlemistikkk iyiki geldin hosgeldin
aynen kuzum ya saglikli oldu eskiden alisversm cips kola çekirdek çikolata olurdi simdi haayatim degisti cok sukur
Sagol kuzum bnde cok sansliyim sizleri tanıdım
Tatlim tarf bu
Oy allah razi olsun yarin yapyim
Aynen ikizim, eskiden dedigin gibi ivir zivir alirdik, simdi ise vücudumuza faydali seyler aliyoruz, aferin ve masallah bize.
Biz yuruyuse gidiyoruz kuzular.
Buarada ikizim adimsayar mi kullaniyorsun? Markasi modeli ne ola ki, merak ettim. Bir de yavas yurudugunde adimlari fark ediyor mu?
Sagol kuzum bulmussunTatlim tarf bu