- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HosgeldinSelam kızlarrr
Nasılsınızz?
Yaa bir gün giremedim internet paketini doldurmuşum, son gün giremedim o yüzden. Bugün yenilendi.
Öyle işte, diyete devam :) Okumadığım kaç sayfa birikmiş, bir göz atayım ben
hoş bulduk canım nasılsın? nasıl gidiyor beslenme işleriHosgeldin
Hamd olsun tatlim iyiyim sen nasilsindemtatlım iyeyfi .!.:nasıl gidiyor beslenme işleri
ben de iyiyim çok şükür canım. aynen, ne kadar versek kardır, hatta ben kilo almasam bile kar görüyorum çünkü kilo vermediğim zaman alıyor oluyorum. Hep takipte kalmam gerek.Hamd olsun tatlim iyiyim sen nasilsin
yemeye devam azar azar vericez insallah
Sen ne durumdasin
Haklisin kontrol altinda tutmak lazim ben gecen hafta manti hamur isi regl derken 500 gr vermisim ben zaten bir çok şeyi a zalttim eskiden 1 haftalık menüyü 2 günde yiyormusum ne acı bir durum Rabbim nefsimize hakim olabilmeyi hepimize nasip etsin insallahben de iyiyim çok şükür canım. aynen, ne kadar versek kaşırı , hatta ben kilo almasam bile kar görüyorum çünkü kilo vermediğim zaman alıyor oluyorum. Hep takipte kalmam gerek.
sağol canım anneler baş taci cok mu uzun yaptın azar azar artirsaydingeçmiş olsun canım. yürüyüşte bir şey olmuyordu ama koşu yordu bacaklarımı. olmazsa bugün sadece pilates yaparım.
Canim sık sık 45 dk yuruyordum ama dün arada koştum da, yuruyus etkilemiyordu ama koşu fena yapti, demek ki fazla geldi, ama olsun kaslarim calisti. İlk pilates yaptigin zaman da karnin bacaklarin biraz yaniyor, birkac gun devam edersen alisiyorsun o aci geciyor. Pilates yapmak zor degil ama hareketler karin, bacak bolgelerini baya yakiyor. Ben ebru salliyla yapiyorum. Hatta az once de 9 martta tvde yeniden basladi ebru, ben de onu izledim youtube dan, onunla yaptim yarim saat.sağol canım anneler baş taci cok mu uzun yaptın azar azar artirsaydin
Hic plates yapmayi denemedim kolay mi?
Kori ne ablamEki Görüntüle 1449914 Eki Görüntüle 1449917 Kahvaltim
@zayiflicammm verdiğin kabak boregi tarifini tavada yaptim cok lezzetliydi
tekkurler
Ogle
kalan kabakli borek ve aksamdan kalan kiymali patlican
Ikindi
Eki Görüntüle 1449918
Kete
Aksam
Eki Görüntüle 1449919
Yesil mercimek salatasi
korili corba
2 bucuk lt su
1 saat spor
Ben boyle ciktiysam siz heralde rekor kirarsiniz gibime geliyor bu yemeyle tig gibi olucaksiniz eminim hic merak etmeyin ablam demisti diceksiniz azminize hayranim
Ne tuhaf ben de kilo almak istiyorum kilolarinizi bana gönderir msniz