Kuzum sporu aksatmazsan rahatsizken daha çok verirsin demişlerdi bizim takımda merak etme rekor gelebilirINŞALLAH balimmmm hastayim ya korkrum bian adasimi dinlesin tartiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum sporu aksatmazsan rahatsizken daha çok verirsin demişlerdi bizim takımda merak etme rekor gelebilirINŞALLAH balimmmm hastayim ya korkrum bian adasimi dinlesin tartiii
Ben boyle ciktiysam siz heralde rekor kirarsiniz gibime geliyor bu yemeyle tig gibi olucaksiniz eminim hic merak etmeyin ablam demisti diceksiniz azminize hayranimTabiki eksi cikacaksin kız
Kuzum sporu aksatmazsan rahatsizken daha çok verirsin demişlerdi bizim takımda merak etme rekor gelebilir
İnşallah ablamBen boyle ciktiysam siz heralde rekor kirarsiniz gibime geliyor bu yemeyle tig gibi olucaksiniz eminim hic merak etmeyin ablam demisti diceksiniz azminize hayranim
Görüşürüz kuzum bnm hayirli islerINŞALLAH bitanem hepimiz guzelce veririz rekorlarin rekorunu kirlaim yaza süper girelim adasim öpüyorum seni kuzum isten snra gorusurz
Afiyet olsun
İkizim, bir orta boy patates bir dilim ekmeğe denk oluyor, bir patatesi dilimleyip üzerine çok az yağ, baharat koyarak fırınlayabilirsin. Hiçbir şey olmazSu patatesin sizce firinda cipsi kac kalori olurr merak.ettmmm
Nereye yazıldın canım? Aletli mi?Canlaaarrr spora yazildimm
Nereye yazıldın canım? Aletli mi?
Hayırlı olsun, iyi yapmışsın.
Sürer canım, merak etme. Haftada 3 gün 1er saat yeterli, bu şekilde başlayabilirsin. Baştan çok aşırı zorlama ki bıkmayasın. Ben diyetisyene giderken bu şekilde yaptırıyordu, çok faydası oldu.Aletli canim sagolasin bakalim kac gün sürecek :)
Sürer canım, merak etme. Haftada 3 gün 1er saat yeterli, bu şekilde başlayabilirsin. Baştan çok aşırı zorlama ki bıkmayasın. Ben diyetisyene giderken bu şekilde yaptırıyordu, çok faydası oldu.
canım benim veriyoruz bak, yaza kadar inşallah istediklerimizi alabileceğimiz kiloya geleceğiz. bunlar bizi daha çok gaza getirecek başarma yolunda. sonra da ödül olarak istediklerimizi alacağız inşallah.Aynende dedigin gibi olacak canim umarim faydasini görürüm.. Bugün havalar güzel üstüme baharlik biseyler aliyim dedim hicbisey yakismadi ne kadar üzüldüm anlatamam.. Öküz gibiymisimde haberim yokmus
canım benim veriyoruz bak, yaza kadar inşallah istediklerimizi alabileceğimiz kiloya geleceğiz. bunlar bizi daha çok gaza getirecek başarma yolunda. sonra da ödül olarak istediklerimizi alacağız inşallah.
aynen canım, zaten amaç kendimizi aşırı yemekten uzaklaştırmak, porsiyon küçültmek. buna alışınca zaten ömür boyu sürecek sağlıklı yaşam tarzı...İnsallah canim insallah.. İnsan yemeyince ölmüyormus ne kadar büyük ders oldu bana
canım evet özellikle ikizim @zayiflicammm 'ın inanılmaz bir enerjisi var. bizi bir araya topladıAllahim iyi ki karsima cikardi sizi yoksa bu kadar dirayetli olamazdim.. Yaza zayiflamak yerine heryere yuvarlanarak giderdim