- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
İyi ettin canm teşekkürler . Mercimek haslaniyor yazinca sen yapıyorsun sandim
aInti yaptim balimm nedemek kuzucum afoyet olsun ben bir suru tarf bulcam canim arkdslarima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ettin canm teşekkürler . Mercimek haslaniyor yazinca sen yapıyorsun sandim
Birtanem onda sınır yok istediğin meyve ve sebzeyi katabilirsin zaten robottan geçtiği için sebzenin tadini almiyorsun ben hafta sonu kivi ananas ve tarcinla deneyecegim
Hayirli isler kuzucum akşamüstü görüşürüz inşallah üzülmeCanlar ben birazdan ise gidicen sizide hic birakasim yok
Evet kuzum ana ögünAa guzrl haber kuzum bu ana ogunmu sayilitor
Hayirli isler kuzucum akşamüstü görüşürüz inşallah üzülme
Evet kuzum ana ögün
Ay ne güzelALLAH razi olsun canimcim ders 9da 5 dk sonra cikarim gyndim kurs yakin eve
27 ocak 81. 100
3 şubat 79. 600
10 " 78. 400
17 " 77. 400
24 " 78. 000
3 mart 77. 000
10 " Eki Görüntüle 1448978
24 şubatta kilo almıştım çünkü haftasonu tatile uludağ gitmiştik yan gelip yapmaktan oldu
Ne demek birtanem helal olsun sende bana helal et vallahi bilmiyorum kalori hesabi yapmam hic kuzum ama bir iki dilim atarsan içine meyveleri çok olmaz hem yemek gibi doyuruyorKalorsii kac acaba kzuum cok soru sordum ya hakini helal.et
Maşallah27 ocak 81. 100
3 şubat 79. 600
10 " 78. 400
17 " 77. 400
24 " 78. 000
3 mart 77. 000
10 " Eki Görüntüle 1448978
24 şubatta kilo almıştım çünkü haftasonu tatile uludağ gitmiştik yan gelip yapmaktan oldu
Ne demek birtanem helal olsun sende bana helal et vallahi bilmiyorum kalori hesabi yapmam hic kuzum ama bir iki dilim atarsan içine meyveleri çok olmaz hem yemek gibi doyuruyor
Tabiki eksi cikacaksin kızBakalim biz cuma ne cikcaz
Yesil mercimegin her turlusunu severim bunuda denicem ne guzel tarifler buluyorsun tatlim tesekkurler[/QUOTE]
O kadar yemeye alirim diyordim amaMerakla bekliyordum seniiii ablalarin en guzeli supersin 500 gram gitmis tebrikler MAŞALLAH
Afiyet olsun balımm sende sağolHelali hos olsun kuzum tamam kuzim bugunddenicem cok sagol
Tabiki eksi cikacaksin kız
O kadar yemeye alirim diyordim ama
Canım benim benim acelem yok ben zaten haftada 500-1000 gr vermek hedefim