- 3 Ocak 2014
- 1.591
- 1.250
- 34
bende Iphone varSamshngmu telin bende yuklym benim Note 3 sen player storeden mi yükledin canim bendee diyet arkadsima uyeyim arada girip bakiom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende Iphone varSamshngmu telin bende yuklym benim Note 3 sen player storeden mi yükledin canim bendee diyet arkadsima uyeyim arada girip bakiom
Ben suya bayılıyorum en az 2,5 oluyor 3 litresuda cok onemli, ben normalde hic su icmezdim simdi en az 2 litre icmeye calisiyorum
İNŞALLAH tatlimmm ben ise gidiyim öğlen gelrm liste yaparız isterseniz görüşmek üzere bilgiler icin cok sagollGuzel olucak insallah :) ikimizde en az 2 ay icinde cok zayif olmasakta guzel gorunecegiz :)
Günaydin arkadaslar :)
Tüm günlügü okuduktan sonra bende yazmaya ve araniza katilmaya karar verdim :) tabiki Kabul ederseniz
Benimde boyum 1,60 kilom daha Tam belli degil birazdan tartilacam.
Bende 2 sene öncesine kadar zayiftim sonra yavas yavas almaya basladim ve suan 80lerdeyim sanirim
Bu beni cok üzüyor giysilerim hic olmuyor artik
Yaza kadar kesin vermem sart.
Gunaydin güzeller.
Öyleyse ben de bildirimimi yapiyorum. 160 boy, yaş 25, kilom 82,6 ve hedefim 65 ancak hedefimi 79- 75- 69 olarak 5erli kilolara ayiriyorum. Beslenme duzenim ise Ayça Kaya'nin kitabiyla sayarak zayiflamak. Günlük 5 tahil 3'er porsiyon et süt meyve ve yag hakkim var. Az yagli sebze yemegi serbest.
Hadi hayirlisi kizlar. Şimdiden birkac kisi olduk, insallah beraber devam ederiz.
@zayiflicammm listenize baktım da çok az değil mi yedikleriniz.Günlük 1200 kalorinin altına düşerseniz vücut kendini korumaya geçer ve yağ yakamazsınız.Bir de tansiyonunuz filan düşer halsiz kalırsınız.Ben 4 ayda 7-8 kilo verdim. Diyetisyen eşliğinde. Spor yapamıyordum ama evde ip atladım. Basenlerimi ve popomu eritti.Bir deneyin derim.Muz çok güzel bir meyve ama diyetin ilk zamanlarında kabızlık yapıyor. Umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınız.
eger ilk sayfadaki diyetisyen listesinden bahsediyorsaniz o az degil bence iki dilim ekmk vermis her ogunde. 1200 kalori oluyordur. Bende ilk cok az yedim metabolizma yavaslar denildi, ekmek yemege basladim, Her ogun bir dilim yiyorum simdi. Yesil mercimek cok tok tutuyor, biraz sulu pisiriyorum corba gibi onuda yapabilirsin canim arada
Aynen canim insallah. Biz devam edelim yeter ki, guzel sonuclarini alacagizIkizim dicem sana herseyimiz ayniii vazgecmek yok beraber basaricaz İNŞALLAH canim benim
Anlaştık tatlim İNŞALLAH pes etmeden yola devam; ) Benim yedigim menu aycaya uymus muAynen canim insallah. Biz devam edelim yeter ki, guzel sonuclarini alacagiz