Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo sporun guzel masallah. Ben senin ilk sayfada paylastigin listeye bakmistim guzeldi. Onemli olan et sut meyve sebze ekmek hepsini dengeli yemek tabi, saglikli beslenmek.
Havalar isinsa disarda yurumek guzel olur. Ben pek spor yapamiyorum duzene sokmam lazim.Aynen canim bu listeye gore hareket ediyourm; ) AMİN çok sagol 1 saat sporu 1 bucuk saate cikarmak isitorum canım
Havalar isinsa disarda yurumek guzel olur. Ben pek spor yapamiyorum duzene sokmam lazim.
Oh ne guzel ikizim ben ankaradayim sahilimiz deniz havamiz yok maalesef. Yuruyus parklarini kullaniyoruz ancak...Ilk baharda bende hep yuruyus yapicammm sahilde miss gibi olir
Oh ne guzel ikizim ben ankaradayim sahilimiz deniz havamiz yok maalesef. Yuruyus parklarini kullaniyoruz ancak...
Ooo cok guzelmis canim. Rizeyi gezmeye gelmistim, cok guzeldi. Aynen, istediklerimizi giyebilmenin hayaliyleBen rizedeyim ikizim denizi izleyerek yurumek avantajli ama sende hayal.ederek yurursun yazin manken gibi olcaz onu hayal ediyorum ben
yine gelrsen görüşelim tatlimOoo cok guzelmis canim. Rizeyi gezmeye gelmistim, cok guzeldi. Aynen, istediklerimizi giyebilmenin hayaliyle
Ayy canim, insallah. Ben kilo verince ilk once kot tunik almak istiyorum. Sen?yine gelrsen görüşelim tatlim
aynen kuzum bugun gittim de magazaya hersey kucuk beden ya
Ayy canim, insallah. Ben kilo verince ilk once kot tunik almak istiyorum. Sen?
İnce kot kumaştan yazlik uzun gomlekler oluyor ya, geçen sene yakismadigi icin almamiştim. Bu yaza kilo verirsem onlardan alayim diyorum. Senin zayiflayinca alip giymek istedigin kiyafetler neler diyorumOne kuzum
İnce kot kumaştan yazlik uzun gomlekler oluyor ya, geçen sene yakismadigi icin almamiştim. Bu yaza kilo verirsem onlardan alayim diyorum. Senin zayiflayinca alip giymek istedigin kiyafetler neler diyorum
Netten simdi guzel giysiler e bakıyorum ya super seyler var yaaaaa azmime azimm
Ayy aynen kuzum ya dolaptaki kiyafetlerimi ozledimmm.Ay simdi anladım ikizim onlar super oluyor
benimde hayalim.renkli renkli tisortler ay sagim.cikti solum cikti derdi olmadan giymek güzel bi pamtolonum var inun icne girmek bide guzel bi elbise eski kiyafetlerim Hic olmuyor hepsinE kavusmak istiorum kuzummm
Ayy aynen kuzum ya dolaptaki kiyafetlerimi ozledimmm.
Ben yatiyorum canim iyi geceler.
Yarin yeni bir gün. Hadi bakalim
2-3 ay sonra istediğini alırsın canım, hiç merak etme :), iyi geceler