- 3 Ocak 2014
- 1.591
- 1.250
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi tane kirmizili cicek desenli elbise almistim gecen ay, cok dar geliyordu aldigimda. Kendimi onla hayal ediyorum ince gorunuslu, elbisenin bol geldigi motive ediyor beni :) 5 kilo versem giyerim rahat, bir ay sonra hem havalarda isinir biraz
Ayran cok faydali canm bende ayran cacık yiyiorum seviyorum sen gece acikiyomusun oturdgun zmn12 yi gecirmiyorum, 6 da filan yemek yedim, cay icerken canim tatli biseyler yemek istiyor bir tane hurma yada gun kurusu kayisi yedim. aksam acikirsamda( genelde canimda istedi :) ) ayran ictim hep. Hic ac birakmayacagim kendimi. ACikinca diyet filan gozum gormuyor cunku
ben surekli atistiriyorum canim. bugunu anlatayim sana. 6.30 da yemek yedim, alisverise gittim, geldim portakal yedim 9 da, 10 da cay ictim bir tane hurma yedim yaninda, boyle yeyince acikmiyorum cok sukur
en sevdigim sey :) meyve yenmez diyenlere inanmiyorum ben. Kek yeme deyince anlarim icine birsuru seker katiliyor filan ama muz oyle mi dogal.Kucuk muz yenilebilir miii
en sevdigim sey :) meyve yenmez diyenlere inanmiyorum ben. Kek yeme deyince anlarim icine birsuru seker katiliyor filan ama muz oyle mi dogal.
bazen ben sabahlari kahvaltida bir tane muz ve bir bardak sut iciyorum, muhtesem ikilim benim :) 200 kalori almis oluyorum. ikiside saglikli
sen bir haftada 70 li sayilara dusersin :) buda motive edici ne guzel, benim daha var boyle bir degisime.Kucuk muz yenilebilir miii
sen bir haftada 70 li sayilara dusersin :) buda motive edici ne guzel, benim daha var boyle bir degisime.
tartida 70li sayilari gorur gormez haber ver olurmu. sabah ac karna mekik ve yuruyuzude unutma
muz (ortalama) 105 kalori ( diger meyvelerle birlikte yiyeceksen ve bu senin ici ara ogunse bence yarisini ye yarisinida yarin yersin)Dimi ya hersey yasak olunca insanın morali bozuluyor sutle muz super ikili bende oglen meyve saltasi yicem 1 mandalina yarim el a 1 muz bunları meyve tabagjna koyarsam kac kalori olur kuzum
ben bugun basladim mekik cekmeye 10 tane cektim yarin 11 yaparim, her gun bir arttiricam. Ilk gunden cok yuklenmek olmazMekik kac kere cekiyim tatlim
Cok sagol tatlim zaten her pazartesi fotolu kilo bildirimi yapicam İNŞALLAH istedgmz kiloya ulasrz
muz (ortalama) 105 kalori ( diger meyvelerle birlikte yiyeceksen ve bu senin ici ara ogunse bence yarisini ye yarisinida yarin yersin)
mandalina :50
yarim elmada : 40 diyelim en fazla 200 kalori aliyorsun.
ben bugun basladim mekik cekmeye 10 tane cektim yarin 11 yaparim, her gun bir arttiricam. Ilk gunden cok yuklenmek olmaz
ara yapiyorsan benim gibi yapmani tavsiye ederim, yarim elmayi ye 30-40 dk sonra mandalina yeTamam tatlim çokta degilmis kalorisi muz cok kucuk bilerek kucuk aldim buyuk yemym die
Ben meyve salatasi oglen yada ara düşünüyorum acikrsam yada bi mandalina yerim daha düşünmedim Bakalim zaten paylasrm yedigimi aksam
Samshngmu telin bende yuklym benim Note 3 sen player storeden mi yükledin canim bendee diyet arkadsima uyeyim arada girip bakiomtelefonuma bir application yukledim ordan yediklerimin kalorisini hesapliyorum gunluk
ara yapiyorsan benim gibi yapmani tavsiye ederim, yarim elmayi ye 30-40 dk sonra mandalina ye