- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Amin kuzum Allah razi olsun hemen geleceğim
AMiN cumlemizden kardesim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum Allah razi olsun hemen geleceğim
afiyet şifa olsun bacım:)
Çok geçmiş olsun canim benim ya dikkat et kendine neyin var
afiyet şifa olsun bacım:)
menümü kaldı anacım önüme ne çıkarsa kemiriyorumKuzum menunu merak ettim nasil gidiyor diyetcan
şaka bi yana ekmeği kıstım, yemek yiyorum aralarda sebze meyve , maalesef şartlı şurtlu yapamıyorum ben bu diyet işini, kuzlarım küçük herif 3 vardiya uyku ve yeme düzenim çok iyi değil o yüzdenKuzum menunu merak ettim nasil gidiyor diyetcan
menümü kaldı anacım önüme ne çıkarsa kemiriyorum
şaka bi yana ekmeği kıstım, yemek yiyorum aralarda sebze meyve , maalesef şartlı şurtlu yapamıyorum ben bu diyet işini, kuzlarım küçük herif 3 vardiya uyku ve yeme düzenim çok iyi değil o yüzden
Sağol canmafiyet şifa olsun bacım:)
ne olcak 59,7 iken 60,7 olmuş olurum herhalCok tatlisin yaaa bu cuma ne olcakkkk bakalim
Geçmiş olsun balmRegl kuzum sagol kuzum
ne olcak 59,7 iken 60,7 olmuş olurum herhal
Kizlar ya ben normalde pirinc pilavi yemiyorum ama burnuma koktu birden canim istedi azicik yapsam nolur ki aksam yemeginin yanina
Geçmiş olsun balm
Smothie ye maydanoz eksi elma misket portakal sut ve yoğurt kattim
Bulgur yapsan
Bunu diyecegini biliyorduuuummmmm
ekmek yeme, iki kasik pilav ye, canin cektiyse azcik yemek lazim, kendimize iskence yapmayalim, ben yiyorum canim isterse.Kizlar ya ben normalde pirinc pilavi yemiyorum ama burnuma koktu birden canim istedi azicik yapsam nolur ki aksam yemeginin yanina
Cok tatlisin kiyamadimda simdi kac kasik yicrn bi torpil.gecsek mi