- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Öyle valla hem tadi da güzell afiyet bal seker olsun
Adasima burdan kucak dolusu sevgiler yolluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle valla hem tadi da güzell afiyet bal seker olsun
Oy oy kuzum benim ortadaki yanlislikla oldu kız silinmiyordaAdasima burdan kucak dolusu sevgiler yolluyorum
Oy oy kuzum benim ortadaki yanlislikla oldu kız silinmiyorda
Canim.brnimde bazen 8i buluyor ama gec yatiom.ben bazen omzn sorun olmuyo sende cok erken yatmiosun bisi olmaz yuryus te yaparsan on numara olur
Cok tatliisnnnn guldum valla bide silinmiyor diyosunn ya supersin
Aynen canim en erken 2de yatiyoruz zaten. İyi ya cok güzel gidiyoorr :)
Aynrn kuzum uyumadan 3 saat oncee yeme olayı bitmeli diyor ozyuden 9da yesen de 2ye kadar coktan erimeye baslamos olur
Ellerine saglik canim benim cocuklar makarna isteyince onu yarina biraktim yarin nasip olursa yapicam insallahFirinda kabak boregi yukarda tarifi vermiştim yaptimda fotosunu paylasmak istedim
Eki Görüntüle 1448347
ksrays ablacim dedigim tarifi yaptim
Ellerine saglik canim benim cocuklar makarna isteyince onu yarina biraktim yarin nasip olursa yapicam insallah
Tadı nasıl?
[QUOmkble, post: 39851144, member: 662015"]Benim tek eksigim aksam yemegini cok gec yiyorum esim 9da geliyor ama artik yürüyüse basladik hava o kadar güzel kii insallah birbirini dengeliyordur :) vede ben çayi çooooooooooooookkkkk seviyoruuummm
Ellerine saglik canim benim cocuklar makarna isteyince onu yarina biraktim yarin nasip olursa yapicam insallah
Tadı nasıl?
Ben eSimi beklemiyorum 5:30 da yiyorum yemegimi
bende cayi fazla sevmem cay varsa icerim yoksa demlemem kahvaltiyi bile su ike yapiyorum
Bende ilk günler beklemedim yedim ama benim ki trip yapti beraber yemiceksek hic hazirlama falan diye ama gece yarisina kadarda oturdugumuz icin acikiyodum
Afiyet olsun tatlimAblacim ywdim.tadi cok guzel ben pul biberde koydum acili oldu on numara yogurtla super oluyor