Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tam ortalari hastaligiminAdet agrilarim basladiii bugun yarin hasta olcam cuma cok cikmasam bariii
Haslanmis nohutlari bsharatla tatlandir cok az zeytinyagi yağlı kağıtla fırına sur nohut cips hazır hatta ben tepesinin yarısını nohut yarısına karnabaharlari koyuyorum aynı anda pisiriyorum[/QUOTE][QUOTE="zayiflicammm, post: 39838927, member: il yapılıyor nohuttla ablacim
Benim tam ortalari hastaligimin
Yağmurcum sen ise kaçta gidiyorsun geç kalma din mi
Benimde cok sancili gesiyor ama sporu hic aksatmadimHastayken ben ilk 2 gun spor yapamam sen yaptın mi kuzum
Benimde cok sancili gesiyor ama sporu hic aksatmadim
Olsun tatlım arada dinlenmekte gerekiyor benim evde canım sıkılıyor özellikle mazeretliyken namaz yok kuran okuyamiyorum kendimi spora veriyorumOTE="zayiflicammm, postyoruluyor0,okuyamiyorum661921"]Valla dayanaklsn ablam MAŞALLAH ben yatiyorum yaa agridan
Olsun tatlım arada dinlenmekte gerekiyor benim evde canım sıkılıyor özellikle mazeretliyken namaz yok kuran okuyamiyorum kendimi spora veriyorum
evdeki bütün romanları okudum yeni kitaplar alman lazim
Bende denicem becerebilirsem resim koyarim[/QUOTE][QUOTEdeki cemlicammm, post: 39839110, member: 661921"]Bugun menülermi yapip foto cekip aksam patlasrm canlar
Bende tam cikiyorum dicektim afiyet olsun hayirli isler tatlim
Bende tam cikiyorum dicektim afiyet olsun hayirli isler tatlim