- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Kizlar ben onceden baligi ekmek arasi yapip yerdim simdi marul arasi yapiyorum daha lezzetli oluyor.
Tatlim baligin yanina ben haslanmis yumurta koyuyorum marol.saltasinin icine mukemmel.oluyor ve super tok tutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben onceden baligi ekmek arasi yapip yerdim simdi marul arasi yapiyorum daha lezzetli oluyor.
Kizlar simdi baktim 1buyuk porsiyon yogurtlu manti 471 kaloriymis
birde fittingo. Com diye bir site var bilen varmi bakmanızı tavsiye ederim belki işinize yarayabilir
BEN MANTI YAPMAYA GIDIYORUM
evde yaptigimiz yiyecekler okadar zararli olmasa gerek, sonucta kendin yapiyorsun, mantiyi yaparkende ugrasacaksin yogur ac kalori kaybedeceksin. 471 fenada degilmis okadar, kotu degl bir ogun, iki tabak yememek gerek tabi :) Ben gecende bir rest da makarna yedim, eve gelince sitelerne girip bir baktim 1200 kaloriymis, pisman oldum yedigime.
yok ben zaten sipariş ederken dilim dönmez diye vazgeçerim
[QUOTElicammm, p?
??ost: 39831783, member: 661921"]Ben kendimi tanityim
ben gerci günlüğün basinda tanitmistim ama yine yazym
25 yasindayim kendim icin gelinlik icin zayflicam amac bu yaza dugun var INŞALLAH hepinizi beklerim
11:30
1 YUMURTA ILE KENDI YAPTIGIM COKELEKLE OMLET BIRAZINI ESIM YEDI
5 ZEYTIN
BOL MAYDANOZ DERE OTU
1 DOMATES
2 DILIM iNCE VE KUCUK KIZARMIS CAVDAR EKMEGI
16:30
1 kepçe tarhana çorbası (KENDI yaptigim)
1 KUCUK porsiyon BOL yoğurtlu MANTI
karışık salata
17:00
2 bardak açık şekersiz çay
1/2 bardak kabak çekirdeği
3 lt şu
1saat spor
extra ev temizliği
her aksam yatmadan ÖNCE yeşil cay
zayiflicammtatlım t: 39832128 .!.:Ismin yagmur mu
ben serpil
yas 31
3 cocuk var ikinci dogum ikiz oldu o yuzden cok kilo aldim
ev hanimiyim yemek yapmayi ve kizlara cici kiyafetler dikmeye bayilirim
bende menumu yazayim
Bende memnun oldum tatlim evet diyebilirsin bir sakincasi yokEvet tatlim memnun oldum abla dememi istermisn canim
ALLAH bagislasin kuzularini ikiz cocuklar ayy cok şirin ya
Bende memnun oldum tatlim evet diyebilirsin bir sakincasi yok
evet cok tatlilar simdi 4 yasindalar
bizlede paylaaaaaass lutfeen neler yiyosun neler yapiyosun masallah iyi kilo vermissin insallah en kisa zmaanda istedigin kiloya ulasirsin, bende ocaktan beri kilo vercam diyom bisey yapmiyodum, burda arkadaslarla tanistigimdan beri biraz daha motiveliyim, boyle seninki gibi guzel hikayeler duyuncada daha motive oluyor insan, sagol :)
Eki Görüntüle 1445809
Kizlar gönül rahatligiyla yapabilecegimiz bir tarif ben icinden sekeri cikararak yaptim cok güzel ve doyurucu olduu :)
hosgeldin canim, sen benim motive kaynagimsin, boyle devam edersin insallah seni gordukce bizde motive oluruz. Bende azimle ocakta baslasaydim simdi daha ince olacaktim, ama artik basladik saglikli beslenmeye, yaza daha guzel bayanlar olarak girecegiz,
Canlaar anca gelebildim. Bugün menum yok malesef ki kahvalti yapmadim piknige gittik ordada hicbisey yemedim aksama kadar aç aç gezdim. Simdide bi tane çiğköfte dürüm yedim