Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın adaşım
Evet kuzum maalesef eskisi gibi giremem sen sadece gece mi gireceksin yoksaGunaydin kuzummm
Adasim seni dusunuodum sen geldin artik aksam gremicem yazmissin 7tkmda cok uzuldum
Evet kuzum maalesef eskisi gibi giremem sen sadece gece mi gireceksin yoksa
Aksam dört ten beşten sonraYok kuzum ben ise gitmeden sabahlari girerimbide 4den sonra girererim sen nemznlar giremicen peki kuzum
Yok birtanem neden birakayim , ay bırakabilir miyim burayı benBizim grubumu birakmicamsin dimi
Su patatesin sizce firinda cipsi kac kalori olurr merak.ettmmm
Yok birtanem neden birakayim , ay bırakabilir miyim burayı ben
Gunaydin yagmurcum
100 gr az yağlı fırında cips 109 kaloriymis öyle yazıyordu inşallah dogrudur
Oy ne tatlısını ya kiyamam kuzum birakmiyorum bir yeri gece gelemem eskisi gibi ama gündüz full buradayımAyy bian korktum kuzummmmm benimm cok mutku oldummm
ben bugun alisverise gittim, kiyafetleri denedikce hirs yaptim :) bu hafta sonuna kadaar 1 kilo eksik gormem lazim. bir tane kot begendim bu bana olur dedim dizlerimde kaldi, kendimide hic kilolu gormuyomusum nasil bir psikolojideysem :) alsam mi dedim sonra gene vazgectim, kucuk hedefler olsun strese girmeyim diye.
Oy ne tatlısını ya kiyamam kuzum birakmiyorum bir yeri gece gelemem eskisi gibi ama gündüz full buradayım
biz beslenmeAblalarin en guzeli gelmiş gunaydin ablacim
ya sence yapilmali kuzumm ya 109 azmis ya
Insallah canimYazin o pantolinun içindesin bil tatlim
biz beslenme
Insallah canim