- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 40
Gerci sana diyene bak ben az once tutamadim kendimi 3zeytin 1dilim cavdar ekmegi yedimmmmHoş geldin
canım benim niye yemedin kahvaltıni gece kalkıp yine makarna yemeyesin sakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerci sana diyene bak ben az once tutamadim kendimi 3zeytin 1dilim cavdar ekmegi yedimmmmHoş geldin
Hoş geldin
Rapor
Bir dilibitabemhvaltı
İki Koy yumurtası (haşlama)
Uç dilim sucuk
Bir domates
Bir cay bardagi cay halli
Bir çatal lor
Bir zeytin
Öğlen
Et kavurma
Ayran
Aksam
Bir çikolata
Soda
Su bir lt
Spor
Bgn tatil
Canlaar anca gelebildim. Bugün menum yok malesef ki kahvalti yapmadim piknige gittik ordada hicbisey yemedim aksama kadar aç aç gezdim. Simdide bi tane çiğköfte dürüm yedim
Gerci sana diyene bak ben az once tutamadim kendimi 3zeytin 1dilim cavdar ekmegi yedimmmm
op benim yerimee guzelleri ablacim memnun oldum topige gelmenden dolayi cok mutluyum
uzme tatli canini adasim aksam yemegi yememissin dengelemissin bitanem [/QUOTE/] tesekkurler kuzucum desteğin icin ,iyi geceler
[QUOTElicammm, p?
??ost: 39831783, member: 661921"]Ben kendimi tanityim
ben gerci günlüğün basinda tanitmistim ama yine yazym
25 yasindayim kendim icin gelinlik icin zayflicam amac bu yaza dugun var INŞALLAH hepinizi beklerim
Oyle mi tanisalim o zaman[/QUOTE]wuuu topikte dombili ikiz annesi iki kişimi olduk hoş geldin bacım
benimkiler 3,5 yaşındalar tatlım Rabbim bağışlasın cümlemizinkileri, ben doğumdan sonra kilom normaldi, sadece vücutta genişleme vardı biraz. düşünün 52 kg idim. amma velakin kan , vitamin, antidepresanlar bana 10 kg aldırdı ve halen 8 i üstümde :)))[/QUOTE]Oyle mi tanisalim o zaman
ooo bide küçük anne var yani :) maşallah Oscar lıksın bacım durumunu tahmin edebiliyorum:)Benim ikizlerde 4 yasinda abla nisanda 9 yaşına girecek insallah
kızlar bi tarif veriyim;
pizza canınız isterse en masumu:)
tam tahıllı, kepek yada çavdar ekmeği kaç dilim iyeceksek bunun üstüne yoğurt sürüyoruz, üstüne zeytin yada pizzaya hazırlanmış sebze, kıyma serpiştiriyoruz. en üstede peynir serpiyoruz hooop fırına veriyoruz, peynirler hafif eriyince fırından çıkarıp yutuyoruuuuuz
canınız cips istiyorsa buda en masumu;
patatesleri iiiincecik dilimliyoruz, tepsiye yağlı kağıt serip üstüne patatesleri sıralıyoruz, fırından miss kokular gelince çıkarabilirsiniz:))))
masum tatlıya sıra geldi :)
havuçlatı haşlayıp robot yada blenderdan geçiriyoruz, içine tarçın ve birkaç bisküvi kırıyoruz, isteğe göre dövülmüş ceviz veya fındık ilave ediyoruz, yoğurup top top yapıyoruz ve Hindistan cevizinde yuvarlıyoruz. aynısı elmaylada yapılabilir.
en çabuğundan afiyetle yiyoruz:))))
bütün yicekler masumda niye yağ yapıyolar hala anlamadım
kızlar bi tarif veriyim;
pizza canınız isterse en masumu:)
tam tahıllı, kepek yada çavdar ekmeği kaç dilim iyeceksek bunun üstüne yoğurt sürüyoruz, üstüne zeytin yada pizzaya hazırlanmış sebze, kıyma serpiştiriyoruz. en üstede peynir serpiyoruz hooop fırına veriyoruz, peynirler hafif eriyince fırından çıkarıp yutuyoruuuuuz
canınız cips istiyorsa buda en masumu;
patatesleri iiiincecik dilimliyoruz, tepsiye yağlı kağıt serip üstüne patatesleri sıralıyoruz, fırından miss kokular gelince çıkarabilirsiniz:))))
masum tatlıya sıra geldi :)
havuçlatı haşlayıp robot yada blenderdan geçiriyoruz, içine tarçın ve birkaç bisküvi kırıyoruz, isteğe göre dövülmüş ceviz veya fındık ilave ediyoruz, yoğurup top top yapıyoruz ve Hindistan cevizinde yuvarlıyoruz. aynısı elmaylada yapılabilir.
en çabuğundan afiyetle yiyoruz:))))
bütün yicekler masumda niye yağ yapıyolar hala anlamadım
ne guzel siz en azindan evlenmeden once zayifmissiniz :) ben hic sebebp yokken bu halde :) hep beraber zapzayif olalim insallah