- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
Hanımlar yeni farkettim iki tane makbulemi var ben mi yanlış goruyorum
Ben tekiiiimmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar yeni farkettim iki tane makbulemi var ben mi yanlış goruyorum
Senin menü nerde adaşimOndan olablr kuzum bende olmak istiyorum canim hic busi çekmiyor tam tersi
Aynen canim geneldede disarida yedigimiz icin bi haftalik kotami dolduruyorum :) vede eşim cok bozuluyor ona eşlik etmedigim icin o yuzden birazda az yemeye gayret ediyorum dengelesin diye
Maşallah kuzuma ay resim katnca daha da güzel oluyor . Bu arada ayni anda yazmisizSabah ekmegi yemedim koydumda.
Eki Görüntüle 1445044
Öğlen
Eki Görüntüle 1445045
Akşam
Kucuk kase lahana salatasi
Bugun hic ekmek tuketmedim kisir yedigim icin
Guzel dusunuosun bravo tatlim esinle yuruyuste yapcaksin super kuzum planini begeniyorum
Maşallah kuzuma ay resim katnca daha da güzel oluyor . Bu arada ayni anda yazmisiz
Ay evet valla kuzum çok seviyorum kisiri benAynen kuzucum ya resim vakit oldugunda cekiyorum ikmzde mis kisir yedik bugün
Mkblgunleri821193 kim odamı sensinBen tekiiiimmm :)
Bir diyet uyguluyor musun bilmiyorum ama ara ogunleri kaldirirsan iyi olur menun u çok beğendim cnm çok saglikli bir menü8:30
2kasik menemen
1/2 haşlanmış yumurta (çocukların kalan parçasını yedim)
2dilim ince ve küçük kızarmış çavdar ekmeği
yeşillik, domates
4zeytin
1tatli kaşığı peynir açık şekersiz 2 brdk çay
11:00
1kucuk amasya alması
13:30
Bir kepçe kadar dana kavurma
Salata
1dilim ekmek
16; 00
1adet muz kakao ya batırıp yiyorum güzel oluyor
18:00 bugün biraz geç oldu ama
1/2 fırında palamut
bol salata
2, 5 lt şu
1saat spor
Yoo öyle biri mi varmis grupta hic görmediimmdeMkblgunleri821193 kim odamı sensin
Mkblgunleri821193 kim odamı sensin
A
Ay evet valla kuzum çok seviyorum kisiri ben
Sagol canim bende ayni sekilde seninkini begeniyorum
Yok canim neden zarar olsun, ekmek yerine geçiyor sonucta bir sey olmazKizlar kisir kaldi yarinda yesem ekmek tuketmeden bi zarari olurmu bi kase
İyi aksamlar kizlaaarrrr
Bugun butun gun disardaydik o yuzden hic bakamadim. Hava guzeldi dolastik biraz. Tartiya pil aldik ama calismiyor, bozulmus. Ama bugun alisveris merkezinde tartildim, ustumdeki mevsimlik tunikle, kot pantolon, ayakkabi ile ve tokken 81,6 kilo çıktım, çok sevindim gercekten. Eşim ben kilo veremiyorum sandigimda tarti bozuktur demisti de ben de beni teselli icin soyluyor sanmistim yaşasin gercekten bozukmuş