çok bilgim yok ama spor ve yürüyüşte asıl 30 dk dan sonra yağ yakmaya başlanıyor diye biliyorum kuzumAyyy kuzum ciddimi cok mutlu oldum bunu duyduguma bende koseye atmistim yapym barii kac saat yapym gunde diyetcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok bilgim yok ama spor ve yürüyüşte asıl 30 dk dan sonra yağ yakmaya başlanıyor diye biliyorum kuzumAyyy kuzum ciddimi cok mutlu oldum bunu duyduguma bende koseye atmistim yapym barii kac saat yapym gunde diyetcan
çok bilgim yok ama spor ve yürüyüşte asıl 30 dk dan sonra yağ yakmaya başlanıyor diye biliyorum kuzum
Kavrulmamis olacak tatlim, o zaman 10 adet yiyebilirsinIkizimmm dusunmen yeter cok sagol bende vaktim bolken yapym hafta sonu cok güzel gorunuyor ikizim tabi bide bende badem alym yas bademmi
Canim gecmis olsunKadin hastaliklarindan bi sorunum vardi sonuclar temiz cikti şükür.. Ama iflahimi kuruttu şu bi ayda verdigim kan
Eki Görüntüle 1439818
Guzelmis bugun paylastigin listeler tatlim
Kızlar bu diyeti 1 hafta yapildiignda 3 5 kilo gidiyomus mehmet özun diyeti bunu 1 ay yapilmaz da 1 hafta yapilmaliymis cok guzel bi diyet duraklamaya birebirmis nediosunuz diyetcanlar
bunu deneyecem canım teşekkürlerEki Görüntüle 1439825
Kizlar bu ayran detoksu sadece ayda bi kez yapilmaliymis 2 gunluk bi diyet detoks diyeti... ve en 1 2 kilon gidiyomus super toksin atici diyetcanlar
Kavrulmamis olacak tatlim, o zaman 10 adet yiyebilirsin
Canim gecmis olsun
bunu deneyecem canım teşekkürler
inanma sen onlara, sabahtan aksama bisiklet surmuyosunya. bisey olmazKizlar biri bisiklet basen buyutur demiş moralim bozuldu ozmn butun bisiklet suren yariscilar basenli olurdu degilmi
Tmam kuzum benim çok sagolOy kiyamam balimm havalar soguk bosver lahanayi iyiki yapmamissin önemli olan sagligin giribi atlat kendini iyi hisedince yaparsın kuzum benim cok uzuldum biran evel iyilesrsn INŞALLAH kendine cici bak tmmi
Tmam kuzum oy sen istersin de yapmazmiyin hatta istediğini sor tarif de vereyim ama diyete uygun olur mu bilememKuzum menun cok guzel ben adanali degilim ama adana yemeklerine hayranim banada yaparsin adasimmm adana yemekleri ihlamur iyi yapmissin gribine guzel gelir kendini toparla sporunu ozmn yaparsın kuzum dinlen guzelce
Tatlim gece yorum yazmissin nasil uyandin o saatteUyanmadiniz mi ,erken kalkin, spor yapin hadiiii :)