aaa aldınmı bende düşünüyordum yer kaplamıyor ya o yüzden:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooowww kayınpeder fena çam devirmiş, ayol insan gelinime iyi bakmışlar derbari nezaketen,sende evlenince hep hamur işi yedir onaBenim.kayinvalidem baya kilolu ahh ahh bakalim onlar sehir uzaktalar beni en som 72 gormuslerdi kp demisti ki Nasil kilo almissin doye çünkü 60tim gorustugumde nasil zoruma gitmisti haziranda onlarin yanina gidince zayf olmam lazim
çok geçmiş olsun bacım, çok sevindim şükür temiz çıkmış :)Kadin hastaliklarindan bi sorunum vardi sonuclar temiz cikti şükür.. Ama iflahimi kuruttu şu bi ayda verdigim kan
çok geçmiş olsun bacım, çok sevindim şükür temiz çıkmış :)
ooowww kayınpeder fena çam devirmiş, ayol insan gelinime iyi bakmışlar derbari nezaketen,sende evlenince hep hamur işi yedir ona
görsün seni haziranda bakalım manken gibi süzül karşısında, eski elbiselerim bol geliyor artık babacım yenilerini alman gerekicek dersin
sana diyom ama ben nasıl bedava gelindim bi bilsen
ne dert olur onlara kilomuz hiç anlamam, benim kaynana kypdr annem babam a göre daha da kilo almalıymışımBenimkide bana nasil kilo almisin bu halin ne diyip duruyo her gördügünde sinir oluyorum bende oglun getiriyo bende yiyorum afiyetle diyorumm hic sevmiyorum kaynanacimi
ne dert olur onlara kilomuz hiç anlamam, benim kaynana kypdr annem babam a göre daha da kilo almalıymışım
evlenmiştik eşim 3 ayda 7-8 kg falan aldı belki daha fazladır kaynana bi gördü oğluuuunmmm bu ne kadar zayıflamışsın demezmi ben ve diğer misafirler şok tabi cevap sırası bana gelmedi eşim ve misafirler sıradan geçti
yeni evliydik ya ozaman gelin bakamadı olcaktı zaar, şimdi iyi anlaşırız şükür:)
çok güzel motive ediyorsun teşekkür ederim canım:KK68KK:
Grip oldum kuzum ya kuşburnu iciyorum lahanayi da yapmadim halsiz kalirim diye
dün bulgur yedim ama bugun yemedim, lakin evdeki fırtınalar ve baharatlı bulgurlar ülserbve gastritimi azdırdı herhal
karnımı tutarak iki büklüm geziyorum evde.
bu arada akşam yemeğim patates kavurması (az yağlı) 1 kibrit kutusu peynir ve 1 bardak kefir di :))
nasıl hasta masta gayret gösteriyom dimi diyet için
Rapor
Sabah
Zeytin peynir
Domates
İki fincan cay
Ara
Grip oldum bir fincan balli ihlamur
Öğlen
İki kase kurufasulye
İki kase yoğurt
İki yeşil biber( cig)
Ara kuşburnu
Aksam
Adana kiyma
Ayran
Adanali olduğum belli hergun yicem nerdeyse kebabi
Su bir lt
Spor
Onbeş dk plates hareketleri
10 squat
10 mekik
Leslie yapamadim yarin iki mile yapcgm
Bebeğim sen geldiğinde ben uyumuş olacagim muhtemelen'veda eder gibi oldum ya . Menumu yazdim yorumunu sabah okurum çok opuyorum
mersi şekerimKiyamam gecmis olsun diyetcanim menun gayet güzel hasta olamana ragmen guzel saglikli yemissin tebrik ederim
ooowww kayınpeder fena çam devirmiş, ayol insan gelinime iyi bakmışlar derbari nezaketen,sende evlenince hep hamur işi yedir ona
görsün seni haziranda bakalım manken gibi süzül karşısında, eski elbiselerim bol geliyor artık babacım yenilerini alman gerekicek dersin
sana diyom ama ben nasıl bedava gelindim bi bilsen
olmazmı tabiki olur bidenem , oturuşunuda dik ve gergin ayarla sandalyede 10 numara 5 yıldız, hatta bisikletle kilo verilince sporada çok gerek kalmıyormuş, yürüyüş yapıp kilo verirsen sıkılaşmak için ayrıca spor gerekiyormuş.Diyetcan hediye vermislerdi kuzum sence bacak eritirmi normal bisiklet gibi faydasi olurmu ki
Benimkide bana nasil kilo almisin bu halin ne diyip duruyo her gördügünde sinir oluyorum bende oglun getiriyo bende yiyorum afiyetle diyorumm hic sevmiyorum kaynanacimi
olmazmı tabiki olur bidenem , oturuşunuda dik ve gergin ayarla sandalyede 10 numara 5 yıldız, hatta bisikletle kilo verilince sporada çok gerek kalmıyormuş, yürüyüş yapıp kilo verirsen sıkılaşmak için ayrıca spor gerekiyormuş.
amaaaaan okumadığımız teori kalmadı üfffff, hopla zıpla yeterki haraket et haraketden zarar gelirmi zayıfcan
ne dert olur onlara kilomuz hiç anlamam, benim kaynana kypdr annem babam a göre daha da kilo almalıymışım
evlenmiştik eşim 3 ayda 7-8 kg falan aldı belki daha fazladır kaynana bi gördü oğluuuunmmm bu ne kadar zayıflamışsın demezmi ben ve diğer misafirler şok tabi cevap sırası bana gelmedi eşim ve misafirler sıradan geçti
yeni evliydik ya ozaman gelin bakamadı olcaktı zaar, şimdi iyi anlaşırız şükür:)