- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
fiyatı 5 tl canım tadıda fena değil birbuçuk litreye 2 çay kaşığı koyup gün içinde tüketiyoruz
Bende deniym fiyati da güzelmiş ablam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı 5 tl canım tadıda fena değil birbuçuk litreye 2 çay kaşığı koyup gün içinde tüketiyoruz
inşallah güzel sonuclar alırız canımBende deniym fiyati da güzelmiş ablam
inşallah güzel sonuclar alırız canım
Bu arada bugünkü menüm sabah 2yumurta maydonoz biraz peynir ve yeşil çay öylen yemek yemeye fırsatım olmadı yiyemedim şimdi akşam yemeğimi yiyorum tavuk salata başka birşey yemeyecem :KK66KK:
Makbule bugun geldi mii kizlar merak.ettim
çok güzel motive ediyorsun teşekkür ederim canım:KK68KK:Alkislar
Cumaya kilo bildirmi yaparsin ablam super gidiosun
HAYIRDIR CANIM RAHATSIZMISINCanim geldim cok şükür.. Hastane isleriyle ugrastim yeni girdim evede
HAYIRDIR CANIM RAHATSIZMISIN
Kadin hastaliklarindan bi sorunum vardi sonuclar temiz cikti şükür.. Ama iflahimi kuruttu şu bi ayda verdigim kan
Grip oldum kuzum ya kuşburnu iciyorum lahanayi da yapmadim halsiz kalirim diyeNe yapiosun adasimmmm
dün bulgur yedim ama bugun yemedim, lakin evdeki fırtınalar ve baharatlı bulgurlar ülserbve gastritimi azdırdı herhalSiskimlik neden oldu diyetcan bulgurmu yedin yoksa
geçmiş olsun ay_can , limon bal sıcak su klarışımı gribe çok iyi geliyor tatlım :)Grip oldum kuzum ya kuşburnu iciyorum lahanayi da yapmadim halsiz kalirim diye
Sağol canm benim uyumadan hemen deniyecegim teşekkürlergeçmiş olsun ay_can , limon bal sıcak su klarışımı gribe çok iyi geliyor tatlım :)
Bu arada ismim yağmur kuzumgeçmiş olsun ay_can , limon bal sıcak su klarışımı gribe çok iyi geliyor tatlım :)
aa evet doğru bir teori sanırsamBirsey onerebilirmiyim, diyolarki ulgur pirincten daha iyiymis, bulguru pisirip yesen oyle. Birde asyalilar pirinci bizimki gibi yagda yapmiyorlar, hep haslama yiyolar adamlar sabah kahvaltisinda bile pirinc yiyolar, genelde zayiflar ama onlarin metabolizmalari bizimkinden farkli ondan galiba
Bebeğim sen geldiğinde ben uyumuş olacagim muhtemelen'veda eder gibi oldum ya . Menumu yazdim yorumunu sabah okurum çok opuyorumBende deniym fiyati da güzelmiş ablam
aaa topikte bir yağmur daha var galiba yanlışmı hatırlıyorumBu arada ismim yağmur kuzum
Evet kuzum @zayiflicammm adaşimaaa topikte bir yağmur daha var galiba yanlışmı hatırlıyorum