- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
AAaa bu sayfa nekadar ilerlemiş.
İlk günlerde yazmıstım sonra kaybetmiştim sayfanı
Nasıl gidiyor canm
Kuzum valla superim tartilmda daha gaza geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AAaa bu sayfa nekadar ilerlemiş.
İlk günlerde yazmıstım sonra kaybetmiştim sayfanı
Nasıl gidiyor canm
Harikasin canim maşallah. Aynen devamarkadaslar bu yesil caylarda farkli oluyor once cok hafif olaniyla baslayip sonra derecesini yukseltmek lazimmis, siralamayi bilmiyorum. Ben su an icmiyorum biraz boyle vereyim kilo bir ay sonra filan baslarim, biraz degisiklik olur vucudada , oyle dusunuyorum. Yuruyusten geldim simdi, cok iyi hissettim, insallah hergun yapicam
arkadaslar bu yesil caylarda farkli oluyor once cok hafif olaniyla baslayip sonra derecesini yukseltmek lazimmis, siralamayi bilmiyorum. Ben su an icmiyorum biraz boyle vereyim kilo bir ay sonra filan baslarim, biraz degisiklik olur vucudada , oyle dusunuyorum. Yuruyusten geldim simdi, cok iyi hissettim, insallah hergun yapicam
Kuzum valla superim tartilmda daha gaza geldim
Buarada kizlar marketten aldigimiz koca koca bulgurlari degil de, kepekli köy bulguru tercih ederseniz şişkinlik yapmiyor.
Maşallah canm tam gaz devammmm
İnce kisirlik bulgurda şişkinlik olmuyor tatlim. Kisiri ben de severim ama yapmayi pek becerememKuzum ben hic bulgur yememde kisira dayanamam onu hangi bulgurdan yapicaz ikizim
Sagol kuzum hosgeldin sende
İnce kisirlik bulgurda şişkinlik olmuyor tatlim. Kisiri ben de severim ama yapmayi pek beceremem
Sag ol kuzum yemis kadar oldumBana doktorum guzel bi ogundu demisti bol sebzeli yaparsan ben sana yaapar yollarim bitanem
Sag ol kuzum yemis kadar oldum
Bugun pek kimseyi goremeyince ben de yazip yazip çiktim canim dikkat etmedim.
Aksam toplanir herkes. Biz de yuruyuse aksam gidiyoruz...
Cuma yazicam insallah canimDiyetcan gitti miiii kizlar cuma kilonuzu yaznda liste bos kalmasin
Ee tabi yaza biricik kizinin dugunu varIkizim ya giremesemde aklim Burda benimde bende sporumu aksam yapicam yuruyuse annemle cikicaz annemde zayflama karari aldi
fazla yeyince moralim bozuluyo gecen haftada yemem icin zorlandim :) umitsiz olmamin sebebide o, planlarim sasinca kotu oluyorum :) Azimliyim insallah bir ay icinde 5 kilo vermeye kararliyim, sabah aksam yuruyus var bundan sonra.Sen gercekmisin o umitsiz insan gitmis suoer mukemmel insan gelmis mukemmellll cok mutku ettin beniiiiiii
Cuma yazicam insallah canim
Ee tabi yaza biricik kizinin dugunu var
fazla yeyince moralim bozuluyo gecen haftada yemem icin zorlandim :) umitsiz olmamin sebebide o, planlarim sasinca kotu oluyorum :) Azimliyim insallah bir ay icinde 5 kilo vermeye kararliyim, sabah aksam yuruyus var bundan sonra.
Birde arkadaslar sabah ac karna yapilan spor daha makbulmus haberiniz olsun
Guzelmis canim kac tlymiş. Mesela evde yeri olmayan bu tarz da kullanabilir