- 7 Ekim 2013
- 314
- 214
70 olsan yeter canim sana tam kilonu soyleyeblrmisn
hosgeldin
hoşbulduk. tam kilomu bilmiyorum tartılmadım daha ama eczaneye gidip tartılıcam bugünlerde. ve evede tartı alıcam artık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70 olsan yeter canim sana tam kilonu soyleyeblrmisn
hosgeldin
hoşbulduk. tam kilomu bilmiyorum tartılmadım daha ama eczaneye gidip tartılıcam bugünlerde. ve evede tartı alıcam artık :)
Sag ol ikizim, begendin mi yeni nickimiHayrli ugurlu olsun yeni nickin ikizim
Hosgeldin canim. Allah bagislasin bebegini. Ben de kilo verince istiyorum bebek insallah. Bir kere versem kilolari artik hep dikkat edicem insallah.MERHABA bende aranıza katılabilir miyim? 6 ay önce doğum yaptım . doğumdan öncede kilom vardı ve doğum sonrası kilolarla birlikte çok kötü hale geldim kendimden nefret ediyorum resmen. artık kilo vermek istiyorum biryerden başlamam lazımmm..
Sag ol ikizim, begendin mi yeni nickimi
Hosgeldin canim. Allah bagislasin bebegini. Ben de kilo verince istiyorum bebek insallah. Bir kere versem kilolari artik hep dikkat edicem insallah.
Yarin tartilablrsen canim soylede listeye yazyim
Sag ol ikizim, begendin mi yeni nickimi
Hosgeldin canim. Allah bagislasin bebegini. Ben de kilo verince istiyorum bebek insallah. Bir kere versem kilolari artik hep dikkat edicem insallah.
bugünkü menüm kahvaltıda 4-5 tane zeytin. yumurta ve 2 bardak çay. öğlen 1.30 2 ye doğru 2 tane elma akşama Allah kerim bakalım :)
Menu guzel tatlim corbada tuket oglenleri aksama cok acikmamak.icin [/QUOT
ben şimdi gece uyuyamadığım için pek bebek yüzünden geç kalkıyorum 11 gibi kahvaltı yapıyorum o yüzden öğlen yemiyim bişey diyorum.
Fistiklar detoks gununuzu belirleyelim.listyei yapalım beraberce bisi dicem kizlar simdi bu cumaya 4 gun varya acaba haftaya cumayami tartilsak nediosunuz siz karar verin ben uyarım kizlar[/QUOTE
Sen ögrendin tuzun kuru tabiii benim nacizane fikrim cumadan 2 gün önce detoks uygulayalım bizde bi tartılalım artık demiii amaaa :)
Yerim seniii peki kuzum sen yeterki isteee tamam bu cuamda tartilalm zaten seniii merak.ettim kuzum bana uyarda kizlar nederse ben hergun detosk yapablrm
valla bende yapabilirim pek bişeyde yediğim yok zaten az yiyim derken iyice iştahım kesildi . yarım saat önce 3 kaşık yoğurt yedim. akşamada bezelye yemeği yapcam 2 kaşıkta ondan yerim 1dilimde ekmek malum bugün hiç ekmek yemedim :)
valla bende yapabilirim pek bişeyde yediğim yok zaten az yiyim derken iyice iştahım kesildi . yarım saat önce 3 kaşık yoğurt yedim. akşamada bezelye yemeği yapcam 2 kaşıkta ondan yerim 1dilimde ekmek malum bugün hiç ekmek yemedim :)
Kizlae menum cok degil dimi ya korktum bian