Hedefim 5li sayilari görmek o özendigim giysileri giyebilmek!!! Bende artik oram çıktı buram çıktı demeden giysilerimi giyicem. Basarmaliyim hedefim 57 farkindayim 20 kilo vermem lazim.Haziranin 1ne kadar bu kilolar gidicek INŞALLAH 57yi tartida görmesem bile sporla incecik olucam ALLAHIN izniyle basaricam. Kendimi cok motive ettim bu is artik bu diyette son bulucak INŞALLAH artik 20 kilo almayi beklemeyecegim 1 2 kilomu aldim hemen rejim yapip 1 2kiloyu vericem. Zayifladiktan sonra nasipse INŞALLAH bi evlat sahibi olmak isitiyorum hamileyken bile sporumu saglikli beslenmeyi birakmicam.Artik benim icin 26 yasim döngü olucak kilolu olmayacagim basarmistim tekrardan basaricam bu yazdiklarimda kendime sözüm olsun evet zor zamanlar gecirdim halada geçiriyorum olsun bu bi imtihan ALLAHIM sabredip ferahliga cikmayi nasip etsin INŞALLAH hersey guzel olacak hem bedenen hem ruhen...Mutluyum bu sözü siz candostlarima ve kendime verdigim için... Hepimiz basaricaz bizim incecik olan kizlardan hic biseyimiz eksik degil çok şükür artik bu yaz yeni bi ben olucak civil civil giyincem. O özendigim kıyafetleri zayifliyinca alirim deyip masum masum bakmicam her giydigim olucak kiyafet oldu diye degil begendigim icin alicam icimi döktüm sizinle paylasmak huzur verdi bana canlarım iyiki varsiniz varliginiz bana güç veriyor...Hepimiz icin dua ediyorum ALLAHIM irademizi korusun INŞALLAH basarmak nasip olsun yol arkadaşlarım...