- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
canım sormamıştım açıkçası ama platese gittiğini biliyorumCok guzel programlı spor yapmiş demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sormamıştım açıkçası ama platese gittiğini biliyorumCok guzel programlı spor yapmiş demek ki
bende alayım canım görmemiştim. sebzeli de süper olurAa evet kuzum oda var bidr sebzelisini aldim ben oh mis kalori cok az:)
kuzum bende öyle hergün yürüsek süper olacakCok iyi kuzum zaten yuruyus birebir bende yuruyorum ama duzeni saglamaam lazim haftanin 5 gunu
menü vereyim canlarım
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım paket form bisküvi
öğle
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
akşam
2 dilim kepek ekmeği
1 kutu ton balığı
1 bardak ayran
spor olarak tek seferde 10.000 adım atıldı öldüm ya başka birşey yapamaya halim kalmadı. tek seferde çok yordu
kuzum bende öyle hergün yürüsek süper olacak
Bende aynı sekildeyim balim ya. Bir gun gaza geliyorum diger gun öylesine. Sacmalardan secmeler cok hoşuma gitti ayni benHemde nasıl kuzum ya bi yürüyorum bi yürümüyorum sacmalardan seçmeler valla
İnsanlar neler başarıyor. Onlarin yaninda bizimki dert bile degilmis ama ne güzel. Azmin elinden hicbirsey kurtulamaz kuzum.
Bende aynı sekildeyim balim ya. Bir gun gaza geliyorum diger gun öylesine. Sacmalardan secmeler cok hoşuma gitti ayni ben
İnsanlar neler başarıyor. Onlarin yaninda bizimki dert bile degilmis ama ne güzel. Azmin elinden hicbirsey kurtulamaz kuzum.
Cepten yazıyorum hatali gelirse şimdiden Özür dilerim
bende alayım canım görmemiştim. sebzeli de süper olur
Sen pek ekmek yemezdın hem hıc yemek yok vakit mi olmadı ben adım sayar acmıyorum 10.000 adımı ne kadar zamanda atıyorsun merak ettimmenü vereyim canlarım
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates
2 dilim peynir
5 zeytin
yarım paket form bisküvi
öğle
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak süt
akşam
2 dilim kepek ekmeği
1 kutu ton balığı
1 bardak ayran
spor olarak tek seferde 10.000 adım atıldı öldüm ya başka birşey yapamaya halim kalmadı. tek seferde çok yordu
Ben inanıyorum verecegne insanlar ne kilolar vermis bak benım okadarnda gozum yok 62 olsam en aşagı yeter inşallah hedefine ulaşır bebegine kavusursun rabbim tekrar nasıp eder sanaHedefim 5li sayilari görmek o özendigim giysileri giyebilmek!!! Bende artik oram çıktı buram çıktı demeden giysilerimi giyicem. Basarmaliyim hedefim 57 farkindayim 20 kilo vermem lazim.Haziranin 1ne kadar bu kilolar gidicek INŞALLAH 57yi tartida görmesem bile sporla incecik olucam ALLAHIN izniyle basaricam. Kendimi cok motive ettim bu is artik bu diyette son bulucak INŞALLAH artik 20 kilo almayi beklemeyecegim 1 2 kilomu aldim hemen rejim yapip 1 2kiloyu vericem. Zayifladiktan sonra nasipse INŞALLAH bi evlat sahibi olmak isitiyorum hamileyken bile sporumu saglikli beslenmeyi birakmicam.Artik benim icin 26 yasim döngü olucak kilolu olmayacagim basarmistim tekrardan basaricam bu yazdiklarimda kendime sözüm olsun evet zor zamanlar gecirdim halada geçiriyorum olsun bu bi imtihan ALLAHIM sabredip ferahliga cikmayi nasip etsin INŞALLAH hersey guzel olacak hem bedenen hem ruhen...Mutluyum bu sözü siz candostlarima ve kendime verdigim için... Hepimiz basaricaz bizim incecik olan kizlardan hic biseyimiz eksik degil çok şükür artik bu yaz yeni bi ben olucak civil civil giyincem. O özendigim kıyafetleri zayifliyinca alirim deyip masum masum bakmicam her giydigim olucak kiyafet oldu diye degil begendigim icin alicam icimi döktüm sizinle paylasmak huzur verdi bana canlarım iyiki varsiniz varliginiz bana güç veriyor...Hepimiz icin dua ediyorum ALLAHIM irademizi korusun INŞALLAH basarmak nasip olsun yol arkadaşlarım...
Mis gibi kahvaltiiiii
Ben inanıyorum verecegne insanlar ne kilolar vermis bak benım okadarnda gozum yok 62 olsam en aşagı yeter inşallah hedefine ulaşır bebegine kavusursun rabbim tekrar nasıp eder sana
canım bugün hemen denemek istiyorum. süper fikirmişKuzum ben onu toz olarak yogurda katip cirpiyorum ole iciyodum ilk diyet yaptgm zmn olede deneyeblrsn yogurtlu sebze corbasi oluyor