- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menü vereyim canlarım
sabah
domates
2 dilim peynir
şekerli kahve
öğle
yoğurtlu çiğ lahana salatası
büyük bir haşlanmış tavuk göğsünün yarısı
akşam
öğle ile aynı oldu. şaka bir yana bugün kocaman bir haşlanmış göğüs yedim
aralarda
2 avuç leblebi
3 portakal yedim
evet balım yavaş yavaş gidecek. bende bu hafta kendimi hiç kilo vermiş gibi hissetmiyorum ama belki tartı süpriz yapar pazartesi günü
alkislar sana kuzumspor olarak yarım saat yürüyüş yaptım çok soğuk canlarım dayanamadım eve döndüm evde birşeyler yapacağım artık
süpersin canım hiç cıss yok harika
teşekkür ederim balım ama tavuk biraz fazla oldu farkındayımSendede ciss yok tebrikler balim afiyet olsunnn
inşallah balım pek umutlu değilim bu haftaINSALLAH tarti bizi mutlu eder balimmmmm
Sabah gec yaptım 11 gıbı o yuzden biskuvi Sutte tok tuttuçok güzel menün canım öğle yok ama yine de akşam saldırmamışsın tebrikler
Afıyet olsun guzel hic ekmek yok sadece portakal fazla buldum leblebi bende aldım 6 7 yane yedım gercekten guzel yarın ara olarak yaparım bendemenü vereyim canlarım
sabah
domates
2 dilim peynir
şekerli kahve
öğle
yoğurtlu çiğ lahana salatası
büyük bir haşlanmış tavuk göğsünün yarısı
akşam
öğle ile aynı oldu. şaka bir yana bugün kocaman bir haşlanmış göğüs yedim
aralarda
2 avuç leblebi
3 portakal yedim
evet canım haklısın bana da çok fazla geldi misafirimiz vardı bugün herkesin tabakları full hamur işi karşımda oturdular bende aldım önüme portakalları yedim. karşındaki insan bir şey yerken tok olsanda yemek yeme isteğin başlıyorAfıyet olsun guzel hic ekmek yok sadece portakal fazla buldum leblebi bende aldım 6 7 yane yedım gercekten guzel yarın ara olarak yaparım bende
leblebi ile su gerçekten tok tutuyor canımAfıyet olsun guzel hic ekmek yok sadece portakal fazla buldum leblebi bende aldım 6 7 yane yedım gercekten guzel yarın ara olarak yaparım bende
Haklısın canım hatta normalde sevmedigmız cıslar bıle cok kıymetli olıyor canı istiyor insanımevet canım haklısın bana da çok fazla geldi misafirimiz vardı bugün herkesin tabakları full hamur işi karşımda oturdular bende aldım önüme portakalları yedim. karşındaki insan bir şey yerken tok olsanda yemek yeme isteğin başlıyor
gerçekten haklısın canım diyet psikolojisi işteHaklısın canım hatta normalde sevmedigmız cıslar bıle cok kıymetli olıyor canı istiyor insanım
100 squat yapıldı
aman öldüm kızlar ya ördek gibi yürüdüm 1 kaç dakika
canım en uzun kaslarımız bacaklarda çalıştırmak gerek kalori harcamak için diye gaza geldimCansin sennnn ya mukemmelsinnnnn
canım en uzun kaslarımız bacaklarda çalıştırmak gerek kalori harcamak için diye gaza geldim
sabaha çıkar uyandığım zaman acısı çok fena çıkacak biliyorum ama ben o acıyı seviyorum balım kas ağrısını spordan sonra kaslarım çalışmış demek ki diyorum