- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
kuzum akşam 6 da falan yemek yediğim zaman saat 10 gibi bir acıkıyorum öyle çay çorba falan da kesmiyor o yüzden saati ileri aldım kuzum
Aynen balim yaaa kesinlikle bende cok acıkıyorum sen kacta yiyiosun balim aksami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum akşam 6 da falan yemek yediğim zaman saat 10 gibi bir acıkıyorum öyle çay çorba falan da kesmiyor o yüzden saati ileri aldım kuzum
yarın bakalım tartı eksilerle birlikte güler yüzüne balım ben umutluyum senden
kuzum ben akşam sekiz ile dokuz arası yiyorum. eğer saat beş altı gibi çok acıkırsam akşam yemeğimin yarısını yiyorum kalan yarısını da yine sekizden sonra yiyorum. yemeğimi ikiye bölüyorum. oda çok güzel oluyor balım mesela geçen gün akşam hem pırasa hem brokoli yiyecektim. saat altı gibi brokolimi yedim. sekizde de pırasamıAynen balim yaaa kesinlikle bende cok acıkıyorum sen kacta yiyiosun balim aksami
kuzum ben akşam sekiz ile dokuz arası yiyorum. eğer saat beş altı gibi çok acıkırsam akşam yemeğimin yarısını yiyorum kalan yarısını da yine sekizden sonra yiyorum. yemeğimi ikiye bölüyorum. oda çok güzel oluyor balım mesela geçen gün akşam hem pırasa hem brokoli yiyecektim. saat altı gibi brokolimi yedim. sekizde de pırasamı
kuzum birde dolapta hep hazırda salata tutuyorum. mesela benim mutfağa gidip hep buzdolabı açma huyum var atarım ağzıma bir şey geçerim.Mantikli kuzummmm ya gec uyuyanlar için bence diyete yardimci olur
kuzum mesela sebze yemeği ve tavuk var akşam yemeğine. tavuğu altı gibi yiyorum, sebzeyi dokuz gibi tavsiye ederim canım dene bak bir kereMantikli kuzummmm ya gec uyuyanlar için bence diyete yardimci olur
kuzum birde dolapta hep hazırda salata tutuyorum. mesela benim mutfağa gidip hep buzdolabı açma huyum var atarım ağzıma bir şey geçerim.
gece acıkınca yada gün içinde 2 çatal yiyip dolabı kapatıyorum. aç değilim ama işte atıştırıyorum psikolojik olarak. salatada kalori yok gibi bir şey canım sınırsız tüketetebiliriz
kuzum mesela sebze yemeği ve tavuk var akşam yemeğine. tavuğu altı gibi yiyorum, sebzeyi dokuz gibi tavsiye ederim canım dene bak bir kere
tebrikler canım benim harikasın 400 olsun bizim olsunGecen hafta 77.700
Bu hafta 77.300
Fark 400 gr canlar cok olmadi ama cok sukur diyelim
evet kuzum ayrıca başlangıç kilondan 4 kilodan fazla eksilmiş durumdasın. göz açıp kapattık 4 kilodan fazla verdin canımObur yarismada önceden tartildigim icin orda farkim 2 ustu ona mutluyum en azından yola devam
tebrikler canım benim harikasın 400 olsun bizim olsun
evet kuzum ayrıca başlangıç kilondan 4 kilodan fazla eksilmiş durumdasın. göz açıp kapattık 4 kilodan fazla verdin canım
geçen hafta 69
bu hafta 68
18 günde 4 kilodan fazla gitti bebeğim tebrikler harikasınOyle kuzum tam anlamiyla ocak 20de diyete adepte olabildim bu sonuc cikti cok şükür bekki diyete baslamasam 4 kilo daha alacaktim simdi azaldi dahasi gelir INSALLAH sagol destegin icjn balim
teşekkür ederim balım benim ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum 1 saat ssonra burdayım balımIste benim kardesimmmm harikasin balimmm oh 1 kilo ucup gitmiş missss tebrik ederim balimmmmmmm