- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
kuzum ilk hedefin 65e bu tempo ile 9 hafta sonra ulaşıyorsun zaten balım sonrası yokuş aşağıHeyecan yaptim INŞALLAH kuzummm ağzından bal damliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum ilk hedefin 65e bu tempo ile 9 hafta sonra ulaşıyorsun zaten balım sonrası yokuş aşağıHeyecan yaptim INŞALLAH kuzummm ağzından bal damliyor
kuzum ilk hedefin 65e bu tempo ile 9 hafta sonra ulaşıyorsun zaten balım sonrası yokuş aşağı
Ewt kuzum basliyorzfantastikaaa basliyormuyuz balim yarin
Ne detoksu yapicaksin tatlim ???Rica ederimm balim yarin detoks yapiyorum balim ben 3 gunluk
tatlı dillim çok mu çok tatlısın hayali bile çok güsel ya ama 12 kilo daha gitmesi gerek balım. 61 62 yede razıyım 6 hafta sonraHaydi bakalimmm neler olcak kuzum sen 6 hafta olmadan 57sin balim
Banada hesap yap kuzu kendimde yaparimda senden duymak daha bi güzel olur :)))tatlı dillim çok mu çok tatlısın hayali bile çok güsel ya ama 12 kilo daha gitmesi gerek balım. 61 62 yede razıyım 6 hafta sonra
balım benim kaç altı haftalar geçti senesi olacak neredeyse diyete başlayalı ben daha yeni 6lı rakamları görebildim. inşallah olur balımHaydi bakalimmm neler olcak kuzum sen 6 hafta olmadan 57sin balim
hemen canımBanada hesap yap kuzu kendimde yaparimda senden duymak daha bi güzel olur :)))
Ayy cnm süper bi rakam buuu yasasin :))))hemen canım
günlükten baktım geçen hafta 1.300 gr vermişsin
her hafta aynı tempoyla gidersen 4 haftada 5.2 kilo verirsin
8 haftada 10.4 kilo
12 haftada 15.6 kilo vermiş olcaksın canım
mekik zamanıııııııEwt kuzum basliyorz
mercımek corbası kuzummmmNe detoksu yapicaksin tatlim ???
kuzum 60 61 de olsa fıstık gıbı olursunnnnn bana guven sende cok tatlısınnnn balımmmmtatlı dillim çok mu çok tatlısın hayali bile çok güsel ya ama 12 kilo daha gitmesi gerek balım. 61 62 yede razıyım 6 hafta sonra
kuzum ama daha cok azmılısın ve ınanıyorsun ben onu goruyorum sende bu sefer olacakbalım benim kaç altı haftalar geçti senesi olacak neredeyse diyete başlayalı ben daha yeni 6lı rakamları görebildim. inşallah olur balım
merak ettımmmm balımmm menunuDostlarim beni bugün menü konusunda affedin. Zira cok düzensiz bi gün oldu nereye ne yazsam bilemedim. Diyetimi bozmadim ama sacma sapan bi gün oldu yinede...
vay vay harıkaaaa bu gunluk cosacakkkk yaglar gıdıncehemen canım
günlükten baktım geçen hafta 1.300 gr vermişsin
her hafta aynı tempoyla gidersen 4 haftada 5.2 kilo verirsin
8 haftada 10.4 kilo
12 haftada 15.6 kilo vermiş olcaksın canım
tamamen matematiksel olarak hesapladım canım. yani gerçek bu aslında. sadece geçen haftaki performansını hep gösterirsen sonucu bu olacakk balım inan banaAyy cnm süper bi rakam buuu yasasin :))))
ah balım benim bebeğim inşallah olacak ve biz bu günlerimizi anıp tatlı anıları hatırlayarak sadece güleceğizkuzum 60 61 de olsa fıstık gıbı olursunnnnn bana guven sende cok tatlısınnnn balımmmm
kuzum ama daha cok azmılısın ve ınanıyorsun ben onu goruyorum sende bu sefer olacak
o gun gelecekkkk kutlama yapıcaz INSALLAHah balım benim bebeğim inşallah olacak ve biz bu günlerimizi anıp tatlı anıları hatırlayarak sadece güleceğiz
bebeğim sağol herşey için ne mutlu ki bana yanımda senin gibi bir dostum var.. yoksa ben çoktan bırakırdımo gun gelecekkkk kutlama yapıcaz INSALLAH
ıyıkı varsın benımde senın gıbı bı dostum var cok sukur ALLAHIMAbebeğim sağol herşey için ne mutlu ki bana yanımda senin gibi bir dostum var.. yoksa ben çoktan bırakırdım