- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
kuzum birazdan geliyorum yürüyüşten geldim 9000 adım attım tek seferde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum birazdan geliyorum yürüyüşten geldim 9000 adım attım tek seferde
Alkislar kuzumakuzum birazdan geliyorum yürüyüşten geldim 9000 adım attım tek seferde
hiç duymadım kuzum sen daha önce yaptın mı yada yapan tanıdıkların var mı faydasını görenKuzum ceviz suyunu duydunmu faydasi vardi migdeye iyi geliomus
çok sağlıklı görünüyor süpersinHarika bi kahvalti
kuzum öğle yok ama öğün atlama bebeğim mecbur kalmadıkça. hem öğlen yediklerimiz enerjiye dönüşüyor çok az yemişsin balımMenum canlar
Sabah
1 küçücük dereotlu poğaça
1 bardak sekersiz cay (limonlu)
Öğlen
1 bardak tarcinli Türk kahvesi
Aksam
1 kase yogurtlu corba
1kase marol salatasi
1dilim tahil ekmek
Ara öğün
Tarcinli 1 det muz (küçük)
Yorumları okudum kuzum cok iyi diyorlar onermek istedim bende yarin denicem balimhiç duymadım kuzum sen daha önce yaptın mı yada yapan tanıdıkların var mı faydasını gören
kuzu geldim uyuyakalmışım çok dengesiz bir hava var nasıl terledim ve geldim duş aldım donuyorum battaniye altına girdim hemen yarı saat uyumuşum. itiraf edeyim yorulmuşum daAlkislar kuzuma
Haklisim balim biraz gecistrmis gibi oldum gec kalktim ya ogun atlamis oldum daha dikkat edicemkuzum öğle yok ama öğün atlama bebeğim mecbur kalmadıkça. hem öğlen yediklerimiz enerjiye dönüşüyor çok az yemişsin balım
aynen kuzum ya ince olunca kendini mutlu hissediyor insan, şu kıyafeti giyemem bunu yiyemem derdi yok mis valla
kuzu geldim uyuyakalmışım çok dengesiz bir hava var nasıl terledim ve geldim duş aldım donuyorum battaniye altına girdim hemen yarı saat uyumuşum. itiraf edeyim yorulmuşum da
nasıl yapmayı düşünüyorsun balımYorumları okudum kuzum cok iyi diyorlar onermek istedim bende yarin denicem balim
hasta eder bu havalar insanı dışarı çıkarken aman dikkat diyorum canımKuzum harika bi spor yaptin uyumak dinlenmek hakkın
nasıl yapmayı düşünüyorsun balım
kolaymış bakayım evde ceviz varsa hemen bugünden suya koyayım bari. teşekkürler bebeğimKuzum bitane cevizi kiriyosun suya koyuyosun geceden sonra sabah suyu iciyosun cevizide yiyiosun gune basliyosun; )
hasta eder bu havalar insanı dışarı çıkarken aman dikkat diyorum canım
Rica ederimm balim yarin detoks yapiyorum balim ben 3 gunlukkolaymış bakayım evde ceviz varsa hemen bugünden suya koyayım bari. teşekkürler bebeğim
aynen kuzum ya ince olunca kendini mutlu hissediyor insan, şu kıyafeti giyemem bunu yiyemem derdi yok mis valla
ne uygulamayı düşünüyorsun canımRica ederimm balim yarin detoks yapiyorum balim ben 3 gunluk