- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KuzumEliptik bisikletle kondisyon bisikleti ayni sey mi kuzum. Zira ben 30 dk da ter icinde kaliyorm eliptikte.1 saat cok fazla geliyor.
Menüm
Kahvalti
1 tane pogaca
Ögle
Tavuklu salata
Aksam
Esimle sandvic yaptik 1 tane sandvic ekmegine domates ve yesillik yedim.
Cokta güzel bi gün olmadi anlayacaginiz:)
canım geliyor biraz geç kaldım bugünPrensesler menuler nerdee
canım pişirirken cezveye mi ekliyorsun yoksa fincanda mı ekliyorsun tarcınıKuzum benim sekerle aram olmadigi icin tarcinin tadi bana iyi geliyor al bi dene fistigim
Kuzum Eki Görüntüle 1753744 kondisyon bisikleti bu bacak calisiyor helal sanada spor guzel
hiç boş durmuyorsun atom karıncam benim1 saat kondisyon bisikleyimi sürdümmmm canlar
canım öğle güzel ama akşam en azından kepekli ekmek, tam tahıl ekmekle yapsaydın. sandviç ekmeği tatlı maya çok cıss. al bir paket dursun elinin altındaMenüm
Kahvalti
1 tane pogaca
Ögle
Tavuklu salata
Aksam
Esimle sandvic yaptik 1 tane sandvic ekmegine domates ve yesillik yedim.
Cokta güzel bi gün olmadi anlayacaginiz:)
canım pişirirken cezveye mi ekliyorsun yoksa fincanda mı ekliyorsun tarcını
canım öğle güzel ama akşam en azından kepekli ekmek, tam tahıl ekmekle yapsaydın. sandviç ekmeği tatlı maya çok cıss. al bir paket dursun elinin altında
tam gaz ileri kuzumhiç boş durmuyorsun atom karıncam benim
Hic ciss yok balummm tebrikler olsun kuzum 20 dk 20dkdir spor yapilmis menu cok guzel oh mis kuzummenü veriyorum
sabah:
1 bardak süt
domates salatalık 2 dilim peynir
1 kaşık zeytinyağı
1 paket form bisküvi
öğle
3 adet haşlanmış patates
2 kase yoğurt
2 dilim salam
akşam
1 tavuk but fırında
1 kase cacık
aralarda 3 orta türk kahvesi var.
50 kol hareketi
50 squat
hava çok soğuk kısa yürüyüşüm var 20 dak.
soğuk balım gerçekten keşke evde koşu bandım olsaydıHic ciss yok balummm tebrikler olsun kuzum 20 dk 20dkdir spor yapilmis menu cok guzel oh mis kuzum
Aslinda kepekli ekmegimizde vardi ama esim öyle istedi yeyiverdik malesefcanım öğle güzel ama akşam en azından kepekli ekmek, tam tahıl ekmekle yapsaydın. sandviç ekmeği tatlı maya çok cıss. al bir paket dursun elinin altında
Canimmmm cekti missssKahvaltım canlarim On tane zeytin var. Menüye yazmayi unuttumEki Görüntüle 1753825
Ah kuzum buz buz burasi _20soğuk balım gerçekten keşke evde koşu bandım olsaydı
Bende bikac paket tavuk aldim bugün marketten. Aksam yemeklerim tavuk balik köfte salata icerek bu hafta :)menü veriyorum
sabah:
1 bardak süt
domates salatalık 2 dilim peynir
1 kaşık zeytinyağı
1 paket form bisküvi
öğle
3 adet haşlanmış patates
2 kase yoğurt
2 dilim salam
akşam
1 tavuk but fırında
1 kase cacık
aralarda 3 orta türk kahvesi var.
50 kol hareketi
50 squat
hava çok soğuk kısa yürüyüşüm var 20 dak.
Orasi neresi cnmAh kuzum buz buz burasi _20