- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Corum balimOrasi neresi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Corum balimOrasi neresi cnm
balım çok dikkat et bende soğuk diyorum buraya şuan cepten güncel baktım burası tam sıfır derece ve biz donuyoruz. aman kuzum dikkat et kendineAh kuzum buz buz burasi _20
alemsin kıs eşin istediği gibi yesin bırakAslinda kepekli ekmegimizde vardi ama esim öyle istedi yeyiverdik malesef
balım çok dikkat et bende soğuk diyorum buraya şuan cepten güncel baktım burası tam sıfır derece ve biz donuyoruz. aman kuzum dikkat et kendine
Bende samsunluyum cnm. Ama ist da yasiyorum.Corum balim
Samsinda halamlar oturuo samsuna geldiginde goruselimBende samsunluyum cnm. Ama ist da yasiyorum.
Insan o sogukta yüz felci geciririr kuzucum dikkat etSagol balli lokmammmm gunduz _12 kuzim ben yurudum ama agzim burnum.dondu ya
Tmm kuzum cok isterm. Yaza gelebilirim ancakSamsinda halamlar oturuo samsuna geldiginde goruselim
Ha benimki bu deil cnm. Bendeki tüm vücudu calistiriyor. 20-30 dk calisinca deli gibi ter atiyorm.Kuzum Eki Görüntüle 1753744 kondisyon bisikleti bu bacak calisiyor helal sanada spor guzel
Yok kuzum o yedi diye olmadi o sandvic ekmegine yapmak istedi benimde canim cekti onu görünce bende yedimalemsin kıs eşin istediği gibi yesin bırak
Seninkinin yarim saati benimkinin 50dksi gibidir kuzum haklsiinHa benimki bu deil cnm. Bendeki tüm vücudu calistiriyor. 20-30 dk calisinca deli gibi ter atiyorm.
Tmm kuzum cok isterm. Yaza gelebilirim ancak
Hic sorma kuzum benim hasta olcammmInsan o sogukta yüz felci geciririr kuzucum dikkat et
Tmm cnm mutlaka haber vericem.Cok isterim tatlimm geldiginde haberim olsun
bize bunlarla gel balımYok kuzum o yedi diye olmadi o sandvic ekmegine yapmak istedi benimde canim cekti onu görünce bende yedim
canım bu soğukta aman spor olsun diye yürüyüşe çıkma bebeğim. mecburen yürümek zorunda kaldığın mesafe kadar olsun yürüyüşünHic sorma kuzum benim hasta olcammm
aldığını yakmışsın bile balımAldigim kalori 701 kalori canlar
Sporumun kalorisi
1 saat yavas tempo bisiklet 336 kalori
40 dk yürüyüş 180 kalori
Kuzum iste cirpiniyorum ama usudum yarinda carsi isimiz var bakalimcanım bu soğukta aman spor olsun diye yürüyüşe çıkma bebeğim. mecburen yürümek zorunda kaldığın mesafe kadar olsun yürüyüşün
Evet balim benim elimden geldigince ugrasiyorumaldığını yakmışsın bile balım