- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
kuzum benim sabahtan işim var belki akşam üstüne kalabilir 4-5 gibi... sabah telaşlı olucam büyük ihtimalle kusura bakma canım olur muCanlar yarin aksam olmadan kilo bildirimlerimizi yapalim olurmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum benim sabahtan işim var belki akşam üstüne kalabilir 4-5 gibi... sabah telaşlı olucam büyük ihtimalle kusura bakma canım olur muCanlar yarin aksam olmadan kilo bildirimlerimizi yapalim olurmu
kuzum benim sabahtan işim var belki akşam üstüne kalabilir 4-5 gibi... sabah telaşlı olucam büyük ihtimalle kusura bakma canım olur mu
süpersin ölçü listeside yapalım mı yarın mesela ayda 1 ölçü alalım olur mu hem nerden gitmiş görürüzPeki balimmmm ozaman bende aksam 8de listeyi yaparim
Tamam balummm yapalım tabiiiisüpersin ölçü listeside yapalım mı yarın mesela ayda 1 ölçü alalım olur mu hem nerden gitmiş görürüz
kuzum ilk haftadan 7 li rakamları göreceksin bence demedi demeCanlar ben ilk hafta 500 gr vermistim bu haftayi daha cok merak ediyorum
kuzum ilk haftadan 7 li rakamları göreceksin bence demedi deme
balım sen bu hafta çok disiplinli gittin müthişti. matematiksel hesaplarım bile senin için 1.8 diyor bu hafta en azYa kuzummmm INŞALLAH balilokmammmm
balım sen bu hafta çok disiplinli gittin müthişti. matematiksel hesaplarım bile senin için 1.8 diyor bu hafta en az
buyur gel canım hoş geldin. 60 aşkınaYa ben 76 kiloyum dogumdAn sonra oldu bu kiloya geldim. Simdi 60 kilo olmak hayalim. Bana da yardimci olurmusunuz simdiden tessekur edrim
ben eminin bile balım göreceksin 7 leri.Ya kuzumm gercekten mi Sabah olsun da bende goriyim en son 81dim 7leri gorsem bana cok moral olcak INSALLAH
Ya ben 76 kiloyum dogumdAn sonra oldu bu kiloya geldim. Simdi 60 kilo olmak hayalim. Bana da yardimci olurmusunuz simdiden tessekur edrim
ben eminin bile balım göreceksin 7 leri.
Ins canim ya allahin izniyle gercekten cok uzuluyorum nasil yapicaz nasil eriticez bu yaglati
canım biz birbiirmize destek olup motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz, birlikte öğreniyoruz ve paylaşıyoruz. günlük menü bildirimi yapıyoruz. birbirimize akıl veriyoruz... kalori hesabı yapıyoruz. sen eğer istersen buyur gel yarın menü paylaş alman gereken kalori aldıklarını hesaplayalımIns canim ya allahin izniyle gercekten cok uzuluyorum nasil yapicaz nasil eriticez bu yaglati
canım biz birbiirmize destek olup motivasyonumuzu yüksek tutuyoruz, birlikte öğreniyoruz ve paylaşıyoruz. günlük menü bildirimi yapıyoruz. birbirimize akıl veriyoruz... kalori hesabı yapıyoruz. sen eğer istersen buyur gel yarın menü paylaş alman gereken kalori aldıklarını hesaplayalım
kuzum iyi ki varsın bebeğimBizi ne guzelde ozetlemissin ortim