- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
ekrandan tutup iki parmakla şöyle çalasım geldi süper lezzetli ve diyet afiyet olsun balıma
Dur sanada yapip yolluyorum kuzum sagolll kuzucumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekrandan tutup iki parmakla şöyle çalasım geldi süper lezzetli ve diyet afiyet olsun balıma
aman nazar değmesin canım bravo bende bir kendimi kaldırsam iyi olacak çok miskinim bugün
insanlar için değil canım hem sağlığımız için hemde mutlu bir şekilde istediğimizi giyebilmek için,Eki Görüntüle 1753569
Insanlar bakislari sozleri onemli degil canlar biz saglikli bi sekilde kilo vericez kendimiz icin kendimiz istedigimiz icin...
biz de umutluyuz kuzum senden çok iyi bir tartı başlangıcı olacak inanıyorumIlk hafta cok ozverili degildim ama bu hafta daha cok umutluyum tartiiii gunu heyecaniiiii
çok güzel bebeğim biraz az olmuş ama yarın tartı zamanı.... kuzum sen ödül günü yapıcakmısın haftaya mı erteledinAksam yemegim
Eki Görüntüle 1753603
1 kase tarhana corbasi
1 kase cacık
1 dilim tam tahil ekmek
çok güzel bebeğim biraz az olmuş ama yarın tartı zamanı.... kuzum sen ödül günü yapıcakmısın haftaya mı erteledin
Haklisin kuzum kendimiz icin aynalar bize gulmesi icinnnn INSALLAH basaricazinsanlar için değil canım hem sağlığımız için hemde mutlu bir şekilde istediğimizi giyebilmek için,
hafif hissetmek için karnımda kocaman bir şişlik hissetmemek için
biz de umutluyuz kuzum senden çok iyi bir tartı başlangıcı olacak inanıyorum
Kuzum acikirsam form krakerden yerim tarcinli Turk kahvesi icerim gunu bitiririm kuzumçok güzel bebeğim biraz az olmuş ama yarın tartı zamanı.... kuzum sen ödül günü yapıcakmısın haftaya mı erteledin
kuzum ben yarın değil de haftaya pazartesi yapayım diyorumBen bu hafta yapicam kuzum kardesim geldi onunla degerlendrym istedim sen kuzum
canım tarçınlı türk kahvesi güsel mi... evde tarçın yok denemiyorum. güselse hemen çıkıp tarçın tarçın alayım kurtulayım şu şekerli kahvedenKuzum acikirsam form krakerden yerim tarcinli Turk kahvesi icerim gunu bitiririm kuzum
Kuzum benim sekerle aram olmadigi icin tarcinin tadi bana iyi geliyor al bi dene fistigimcanım tarçınlı türk kahvesi güsel mi... evde tarçın yok denemiyorum. güselse hemen çıkıp tarçın tarçın alayım kurtulayım şu şekerli kahveden
ölçü aldım canlarım ölçü günü de yapalım mı
bel: 92 iki hafta önce 94 tü
göbek: 97 iki hafta önce 100 dü
kuzum ben yarın değil de haftaya pazartesi yapayım diyorum
Eliptik bisikletle kondisyon bisikleti ayni sey mi kuzum. Zira ben 30 dk da ter icinde kaliyorm eliptikte.1 saat cok fazla geliyor.1 saat kondisyon bisikleyimi sürdümmmm canlar