- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
İyi uykular canim guzel bir günde görüşürüz optumyapalım kuzum ben izninizi isityorum arkadaşlar paşamın çok uykusu var ben uyumazsam girmiyor yatağa. çok öpüyorum hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi uykular canim guzel bir günde görüşürüz optumyapalım kuzum ben izninizi isityorum arkadaşlar paşamın çok uykusu var ben uyumazsam girmiyor yatağa. çok öpüyorum hepinizi
Cok guzel düşünmüşün canim baska bisey demeye hiç gerek yok25 ocak 2.hafta oluyor benim sporla tam diyet gerci 20sinde basladi ama seruven az yemenin 2.haftasi diyelim
25 ocak pazartesi gunu öglen ogununde istedigin bisiyi yeme hakki var kizlar
Ama öglen yiyelimki gun icinde yakalim
Haftaya pazartesi 1 subat ciss yemek yok ödulumuz 2 hafta arayla olsun hem abartmamis oluruz hemde bizi gaza getirir eglenceli olur
Nedersiniz guzeller
Nasil bi kür o kuzular banafa deyin bende yapayim. Kardesciginizin 29 ekimde kayninin dügünü var yardim edin zayiflamaliyim. 29 ekimde zayif bi elti olmam lazimSuper ortimmmm ozmn maydonoz kurunu yapalimmm gobek eritiyomus kuzu
Cok guzel düşünmüşün canim baska bisey demeye hiç gerek yok
Nasil bi kür o kuzular banafa deyin bende yapayim. Kardesciginizin 29 ekimde kayninin dügünü var yardim edin zayiflamaliyim. 29 ekimde zayif bi elti olmam lazim
İse yararmi dersin kuzum
Gobek yagi ertiyomus kuzumİse yararmi dersin kuzum
Cok basarili olmus bebisim. Yarin bol eksili bir gün olacak senin icin.Eki Görüntüle 1753441
Kahvaltimmm guzeller
1 haslanmis yumurta domates 3 adet zeytin kucucuk parca peynir biber salatalik 1 dilim tahil ekmek
INSALLAH hepimiz icin bol.eksili olur kuzucum cok tesekkur ederimCok basarili olmus bebisim. Yarin bol eksili bir gün olacak senin icin.
çok sağlıklı çok süper görünüyor bebeğim. yarın eksi 5 göreceksin galiba tartıda kuzumEki Görüntüle 1753441
Kahvaltimmm guzeller
1 haslanmis yumurta domates 3 adet zeytin kucucuk parca peynir biber salatalik 1 dilim tahil ekmek
annenin ellerinden öperim canım anne yanı candır ya süperdirBi sure annemlerde kalicam canlar ama diyetimi asla bozmammm annemde bana diyet konusunda yardim ediyor canimmmm annem
Ewt cnm bittiINSALLAH hepimiz icin bol.eksili olur kuzucum cok tesekkur ederim
Duzenki gelebikcekmissin nisan durumları bittimi
Ayy kuzummm cok tesekkur ederimmmçok sağlıklı çok süper görünüyor bebeğim. yarın eksi 5 göreceksin galiba tartıda kuzum
Sagol kuzucum annemde cok selam soyluyor hayatimiz diyet balimmm ama bu son basaricaz ve korucaz balli lokmamannenin ellerinden öperim canım anne yanı candır ya süperdir
benim annem ye ye diye gözümün önüne koyuyuordiyetteyim diyorum aman bozarsın sen zaten diyor hayatım diyet nasıl olsa yap boz al ver
Ewt cnm bitti
ekrandan tutup iki parmakla şöyle çalasım geldi süper lezzetli ve diyet afiyet olsun balımaEki Görüntüle 1753550
Öglen yemegim canlar
Icinde cok az yagsiz tavuk gogsu koydum
Bide bolca dunku karisik salatamdan koydum
Yaninda bir bardak ayrannn miss
aman nazar değmesin canım bravo bende bir kendimi kaldırsam iyi olacak çok miskinim bugün40 dk yürüyüş yapilduuu