- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
Bebeğim cok sağol galiba renklerinden dolayı mı :)teşekkür ederim canım bu arada canım yazamadım ama elbise dolabına hayran kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim cok sağol galiba renklerinden dolayı mı :)teşekkür ederim canım bu arada canım yazamadım ama elbise dolabına hayran kaldım
geldim kuzum annemle dertleştik biraz takıldık 2 bira içtik beraber sohbet ettik cumartesi gecesi yaptık
aynen renkler süper ne güzel kombin edilir onlarBebeğim cok sağol galiba renklerinden dolayı mı :)
Ayni benim düşündüğümü düşünüyorsun ama kıyafetleri geçtim ayakkabılarım bile olmuyor aslında arada bir böyle yapsak iyi olur kıyafetler falan ortaya döküldükçe daha pis gaza geliriz :)aynen renkler süper ne güzel kombin edilir onlar
canım birtanesin ben böyle fiti fiti bilgisayardayım gün içinde annem de göz ucuyla bakıyor. seni tanıyor bahsin geçiyor yani evimizde. yarın dileklerini iletirim canımAfiyet olsun kuzum anneciginin ellerinden öperim
Yapalım hadi tatlim gerçi size göre ben pek haketmiyorumYarin ödül günlerimizle ilgili plan yapalım guzeller
canım birtanesin ben böyle fiti fiti bilgisayardayım gün içinde annem de göz ucuyla bakıyor. seni tanıyor bahsin geçiyor yani evimizde. yarın dileklerini iletirim canım
Ayni benim düşündüğümü düşünüyorsun ama kıyafetleri geçtim ayakkabılarım bile olmuyor aslında arada bir böyle yapsak iyi olur kıyafetler falan ortaya döküldükçe daha pis gaza geliriz :)
Ozmn aklimdakileri yaziyim uayrmi size bi bakinYapalım hadi tatlim gerçi size göre ben pek haketmiyorum
aynen canım ya özellikle yazlık ayakkabılarım hiç olmuyor yeni aldığım kıyafetler değil ama eskiden çıtır çıtır giydiğim nefis kıyafetlerimi gözümün önünde tutuyorum o kadar özledim ki eski halimi onların içine girersem iş tamamdır.Ayni benim düşündüğümü düşünüyorsun ama kıyafetleri geçtim ayakkabılarım bile olmuyor aslında arada bir böyle yapsak iyi olur kıyafetler falan ortaya döküldükçe daha pis gaza geliriz :)
Bana uyarOzmn aklimdakileri yaziyim uayrmi size bi bakin
Gireceğiz baska yolu yoookkkkaynen canım ya özellikle yazlık ayakkabılarım hiç olmuyor yeni aldığım kıyafetler değil ama eskiden çıtır çıtır giydiğim nefis kıyafetlerimi gözümün önünde tutuyorum o kadar özledim ki eski halimi onların içine girersem iş tamamdır.
maydonoz limon suyuna mı içine domates suyu ve zeytinyağı ekleyerek sana katılabilirim ballı lokmamSalı gunu maydonoz kurune basliyorum
aynen canım ya özellikle yazlık ayakkabılarım hiç olmuyor yeni aldığım kıyafetler değil ama eskiden çıtır çıtır giydiğim nefis kıyafetlerimi gözümün önünde tutuyorum o kadar özledim ki eski halimi onların içine girersem iş tamamdır.
maydonoz limon suyuna mı içine domates suyu ve zeytinyağı ekleyerek sana katılabilirim ballı lokmam
25 ocak 2.hafta oluyor benim sporla tam diyet gerci 20sinde basladi ama seruven az yemenin 2.haftasi diyelim
25 ocak pazartesi gunu öglen ogununde istedigin bisiyi yeme hakki var kizlar
Ama öglen yiyelimki gun icinde yakalim
Haftaya pazartesi 1 subat ciss yemek yok ödulumuz 2 hafta arayla olsun hem abartmamis oluruz hemde bizi gaza getirir eglenceli olur
Nedersiniz guzeller
yapalım kuzum ben izninizi isityorum arkadaşlar paşamın çok uykusu var ben uyumazsam girmiyor yatağa. çok öpüyorum hepiniziSuper ortimmmm ozmn maydonoz kurunu yapalimmm gobek eritiyomus kuzu
yapalım kuzum ben izninizi isityorum arkadaşlar paşamın çok uykusu var ben uyumazsam girmiyor yatağa. çok öpüyorum hepinizi