- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Nezaman alicaksinn kuzucumBenim tartım yookkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nezaman alicaksinn kuzucumBenim tartım yookkkk
Eşime dedimde evdekini garantiye göndeririz dedi ama ikna edebilirsem aldırırım canimNezaman alicaksinn kuzucum
Eşime dedimde evdekini garantiye göndeririz dedi ama ikna edebilirsem aldırırım canim
Bende cok merak ediyorum ama bi yandanda korkuyorum fark göremezsem diye üzülürüm çünkü aç kalıyorum hep açım hep içim gidiyor ahh aaahhKiz tartilmassam meraktan catlardim ben
Biz niye normal insanlar gibi değiliz ya neden yiyip yiyip kilo almayanlardan olamiyoozz ya herseyde gözümüz kalıyor yaş ilerleyincede öyle yiyemicez poff ( aciktimda ondan bunların hepsi )
Olur canim neden olmasın o kadarda hakkimiz değil mi yanı :) hem bu fırsatı kacirir miyim aaamkble kuzum 2 haftada 1 pazartesi bi ogun sevndrme yapalim.diyoruz sen ne diyosun bal
Olur canim neden olmasın o kadarda hakkimiz değil mi yanı :) hem bu fırsatı kacirir miyim aaa
Aynen bende öyle instagram hesabın varsa eger takip et o kadar guzel seyler yapıyorlar ki canimYarinki menumu dusunuyorum ne yesem diye nasil aciktiysam
en iyisi boşver bende varda ne oluyor moral bozuyorAyy inşallah canim benim ya bitanesin sen :)
geldim kuzum annemle dertleştik biraz takıldık 2 bira içtik beraber sohbet ettik cumartesi gecesi yaptık
tartım bozuk demiştin ya canım ona istinaden yazmıştım yanlış mesajdan alıntı olmuşen iyisi boşver bende varda ne oluyor moral bozuyor
Ooo hem diyet yap hem bira iç en yasaklı şeyi yapmışın olmamış ki amaaa :) neyse oda ödülün olmuş amaaanngeldim kuzum annemle dertleştik biraz takıldık 2 bira içtik beraber sohbet ettik cumartesi gecesi yaptık
aynen canım ya ama yanında fıstık cips yemedim. 2 tane badem yedim sadece benimde ödül günüm bu olsun anlaştık mıOoo hem diyet yap hem bira iç en yasaklı şeyi yapmışın olmamış ki amaaa :) neyse oda ödülün olmuş amaaann
Tabiki tatlim sen Nasıl istersen sefan olsun ayy :)aynen canım ya ama yanında fıstık cips yemedim. 2 tane badem yedim sadece benimde ödül günüm bu olsun anlaştık mı
teşekkür ederim canım bu arada canım yazamadım ama elbise dolabına hayran kaldımTabiki tatlim sen Nasıl istersen sefan olsun ayy :)
Instagramim yok balimAynen bende öyle instagram hesabın varsa eger takip et o kadar guzel seyler yapıyorlar ki canim