- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
ben 65i görmeden sen 6 ları görüceksin bebeğim. içimde öyle bir his varAh kuzum anliyorum seni bende 6li goruncr rahatlicam kuzum cok sukur aen vardin 6li lara fistigimm darisi bana ortagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 65i görmeden sen 6 ları görüceksin bebeğim. içimde öyle bir his varAh kuzum anliyorum seni bende 6li goruncr rahatlicam kuzum cok sukur aen vardin 6li lara fistigimm darisi bana ortagim
canım benimde öyle de bir zamanlar diz kapaklarımın ordan bile geçmiyor o ışıkBenim hayalimde omuz hizasinda yere bastiginda bacaklarimin en ust kismindan isik gecmesi
ödül kesinlikle olmalı canım kaçamaksız hakkını vererek yapılmış bir diyette fazla abartılmadan haftada 1 gün mutlaka yapılmalı metabolizmayı şaşırtmak açısından
ben 65i görmeden sen 6 ları görüceksin bebeğim. içimde öyle bir his var
Benim diz kapagi dwgilde dizden bir karis sonrasi birbirine yapisiyocanım benimde öyle de bir zamanlar diz kapaklarımın ordan bile geçmiyor o ışık
ödül kesinlikle olmalı canım kaçamaksız hakkını vererek yapılmış bir diyette fazla abartılmadan haftada 1 gün mutlaka yapılmalı metabolizmayı şaşırtmak açısından
be eski başarılı olduğum diyetimde uygulamıştım
Benim diz kapagi dwgilde dizden bir karis sonrasi birbirine yapisiyo
Cnm bnm kaynimin nisani var yarin aksam o yüzden yogun günler geciriyorum.fantastikaaa kuzum menu vermeıssınnnn nerelrdesın sensız olmazzz
Cnm bnm kaynimin nisani var yarin aksam o yüzden yogun günler geciriyorum.
Yok kuzucum unuturmuyum ben sizi hic. Yarinida atlatayim rahata ericem ins. Hastalikti nisandi bi adamakilli adapte olamadim.Unuttun bizi canim
inşallah 57 ne güsel birlikte olalımSen 57 olduğunda ben 65 olcam kuzummm
Yok kuzucum unuturmuyum ben sizi hic. Yarinida atlatayim rahata ericem ins. Hastalikti nisandi bi adamakilli adapte olamadim.
inşallah 57 ne güsel birlikte olalım
evet canım bir öğün mesela tartı günü öğlen bir hamburger menü, 1-2 dilim pizza vs. abartmadan ama hergün bir kaçamağımız varsa mesela 1 dilim çikolata bile. ödül günü yok1 ogun degil mi kuzum cunku bizim cok sureli bi diyet seruveni motive eder bende senin gibi dusunuyorum
nasıl olsa diyete başlıcam diye nişan çikolatası falan fazla kaçırma canım. ben diyete başladım başlıcam diye 7 kilo almıştımYok kuzucum unuturmuyum ben sizi hic. Yarinida atlatayim rahata ericem ins. Hastalikti nisandi bi adamakilli adapte olamadim.
evet canım bir öğün mesela tartı günü öğlen bir hamburger menü, 1-2 dilim pizza vs. aba
ben canım öğrenci yurdunda kalırken herkes kantinden ekmek arası takılıyor tabii.. offf nasıl da dayanmışım. bende ödül gününde 1 tost alır bir de biskrem yerdim
nasıl olsa diyete başlıcam diye nişan çikolatası falan fazla kaçırma canım. ben diyete başladım başlıcam diye 7 kilo almıştım
Yapalim kuzum cizelgemizi de yapslim bayilirim plan programa. Matematiksel islere. Birde mercimekli kofteye off ne sevverim. Canim cepten nete girdim mesajlar kötü gelirse şimdiden Özür dilerimKuzum ben bi dergide okumustum sevindrmek dedigin gibi metobolizmayi hızlandırır diyordu bi cizelge yapabiliriz kuzummm
Kuzum ben 64 baslayim bari dedim. 68 gördüm. Eyvah dedim. 75 gördüğüm zaman tartiya gerek uoktu kötü hissetmemeAynen kuzum ya bende baslicaktim ya hatrlasana 75ken baslicam baslicam dedim 81.500 oldim