- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
işte bu tam benlikmiş kuzum teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bu tam benlikmiş kuzum teşekkürler
eksiler var galiba hissediyorum yuppiCanlar ben yolda oldugum için tartilamamistim geldikten sonra tartildim kilo bildirimde hem gecen haftayi hem bu haftayi paylasicam
Bayanlar merhaba
Menümü vereyim
Sabah : 3 kasık yumurtasız menemen
2 tane siyah zeytin
2ince dilim kasar
1 küçük çatal beyaz peynir
1kucuk çatal tulum peynir
1 dilim beyaz ekmek
2 bardak siyah cay
Öğlen yok kahvaltıyi öğlene anca yapabildik :)
Saat 4'te 1 tabak makarna yedim o yüzden aksam yemeği niyetine gecti ( normalde makarna olmayacaktı ama biraz rahatsızlandım uyumuştum eşim yapmış öyle olunca yemek zorunda kaldım )
Saat 9 gibi falanda yogurt kuru veya greyfurt suyu düşünüyorum
süpersin canım akşama bayıldım tam benlikKahvaltim
Eki Görüntüle 1752205
menemen (1yumurta 1 domatesten yapildi)
1 catal beyaz peyniri
1catal köy peyniri
1.5 tam tahil ekmek
Öglen
Tavuk sote (4 yemek kasigi)
1 bardak ayran
Akşam
Eki Görüntüle 1752213
Brokoli haslamasi (sarmisakli yogurtlu)
Kucuk bi parca salatalik tursusu
Ara ögün
1 bardak salgam (26 kaloriymis
Eger gece cok acikirsam 1 tane domatesli bardak corba icerim
Bugun annemlerdeydim canlar ama diyetimden odun vermedim onlar neler neler yedi ama ben brokoliye kaldimmmm
ah benimde olmasa keşkeCanlar bugun istahim yoktu
kalorim dusuk kaldi
656 kalori
süpersin canım akşama bayıldım tam benlik
ah o anne yemekleri yokmu ahhh çok iyi dayanmışsın tatlım tebrikler
bardak çorba görünce hep diyet zamanlarım gelir aklıma gece gerçekten tok tutuyor
Kuzummm benim.dogru hisediyosuneksiler var galiba hissediyorum yuppi
Cok tesekkur ederim balllimevet kuzum corba kurtarici ah kuzum nasil hayir dedim biliyomusun aklima aynadaki goruntum geldiiisüpersin canım akşama bayıldım tam benlik
ah o anne yemekleri yokmu ahhh çok iyi dayanmışsın tatlım tebrikler
bardak çorba görünce hep diyet zamanlarım gelir aklıma gece gerçekten tok tutuyor
canım makarna sosa boğmadığımız ve çok abartmadığımız sürece çok cıss bir şey değil tatlım
aynen canım önümde güzel bir şey varsa yememek için göbeğime bakıyorum hemen bak yersen erimez bu daha da büyür diyorum kendimeKuzummm benim.dogru hisediyosun
Cok tesekkur ederim balllimevet kuzum corba kurtarici ah kuzum nasil hayir dedim biliyomusun aklima aynadaki goruntum geldiii
menü bildireyim canlarım hiç foto çekemedim özür dilerim
sabah
2 bardak süt
1 orta türk kahvesi
öğle
domates salatalık
3 dilim peynir
1 bardak ayran
1 orta türk kahvesi
akşam
1 paket form bisküvi
250 gr. yoğurt.
2 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
2 kaşık pırasa
1 dilim peynir
biraz dengesiz mi oldu ne
spor olarak 8000 adım attım yürüyüşte canlarım
toplam 1070 kalori canlarım
ah şu peynir sevdam öpüldünüz
Onumde cok yol var senin degilde benim kuzum bazen gozum korkuyoraynen canım önümde güzel bir şey varsa yememek için göbeğime bakıyorum hemen bak yersen erimez bu daha da büyür diyorum kendime
teşekkür ederim balım benim peynir çok cıss değil canım ama 30 gr. 97 kalori diyor ben dilim dilim yiyorum yani ve büyük dilimler 30gr. dan fazladır benimkilerKuzum ama peynir ciss degil bence ve hic ekmek yememissin helal olsun fistik aksam ogununde sebzee supersin
Sporda harikaaaaa alkis kuzuma
aman kuzum sakın ümitsizlik yok. başarıcağız bebeğim ikimizinde hayatında fit vucuda sahip olduğumuz dönemler olmuş. tekarar eski halimize geri gelicez o kadarOnumde cok yol var senin degilde benim kuzum bazen gozum korkuyor
teşekkür ederim balım benim peynir çok cıss değil canım ama 30 gr. 97 kalori diyor ben dilim dilim yiyorum yani ve büyük dilimler 30gr. dan fazladır benimkiler
Aynen kuzum aynen ben bi 6lari goriyim gobek aticamaman kuzum sakın ümitsizlik yok. başarıcağız bebeğim ikimizinde hayatında fit vucuda sahip olduğumuz dönemler olmuş. tekarar eski halimize geri gelicez o kadar
kuzum biraz rahatladım 6 ları görünce. bir ara 75 tim ya. yazdı birde bacak aralarım yara olurdu hep , bir ara yürürken nefes alamazdım.Aynen kuzum aynen ben bi 6lari goriyim gobek aticam
kuzum biraz rahatladım 6 ları görünce. bir ara 75 tim ya. yazdı birde bacak aralarım yara olurdu hep , bir ara yürürken nefes alamazdım.
Benim hayalimde omuz hizasinda yere bastiginda bacaklarimin en ust kismindan isik gecmesikuzum biraz rahatladım 6 ları görünce. bir ara 75 tim ya. yazdı birde bacak aralarım yara olurdu hep , bir ara yürürken nefes alamazdım.