- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
benimde devamlı gittiğim bir yer var. en son kiraz sapı ve dal kekik aldım.Sağol tavsiyen icin canim benim artık bi aktara uğrama vaktim geldi
o gözleriyle sordu sanki evet dedim hala zayıflyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde devamlı gittiğim bir yer var. en son kiraz sapı ve dal kekik aldım.Sağol tavsiyen icin canim benim artık bi aktara uğrama vaktim geldi
balım benim canım biz makbule ile birlikte lahana suyuna başlıyoruz. sen sevmiyorsun biliyorum ama başka aklında bu şekilde düzenli yapmak istediğin bir detoks varmı. bize katılsana
Evet canım işte bu tatlım
Kizlar bende maydonoz mu yapsam bilemedim sizede özendim cok tatlisiniz
Hahhahaha benim gittiğim yerde abla evi aktara çevirmeye niyetlisin der durur her gittiğimdebenimde devamlı gittiğim bir yer var. en son kiraz sapı ve dal kekik aldım.
o gözleriyle sordu sanki evet dedim hala zayıflyamadım
Evet canım işte bu tatlım
Süper Bebek ben de sadece 50squat var. Yaptim en azindan . Soz vermistim kendime.Yarım saat dahaCanlar yarim saat daha leslie yapmis bulunmaktayim ☺ gece gece sporla kafayi bozdum
Sozunde durmussun kuzum benim TebriklerSüper Bebek ben de sadece 50squat var. Yaptim en azindan . Soz vermistim kendime.Yarım saat daha
Bide ben atabilsem onu ahh hiç spor falan yapamıyorum sadece evin içinde ne yaparsam günlük hareketim o baska yok :) ben kendime ne Zaman geleceksem gelecek gelecekse gelsin artık yiaaaHani derler ya ölü toprağını attım üzerimden diye iste ben ölü toprağını attim uzerimden bu yaz baska birisi olucam evelALLAH canlar
Bide ben atabilsem onu ahh hiç spor falan yapamıyorum sadece evin içinde ne yaparsam günlük hareketim o baska yok :) ben kendime ne Zaman geleceksem gelecek gelecekse gelsin artık yiaaa
Hahahahahhahaaa kesin kesiinnnYarin gelcekmis kuzu
@masalperisi_ canım benim tel servise gidiyor internete girmem eşim telfn getirdi ama net yok eski model o yüzden bi süre yokum ben pazartesi eşimin telefonundan girer bildirim yaparim insallh hoscakalin
tatlım menü çok süper olmuş şahanesin yinenasılsın iyimisin bende herkes nerde diyordum. yeni girebildim bugün henüz. ooo dedim mesajlar çok gelmiştir dedimKahvaltim
1 kepekli tost
1 zencefil cayi
Öğlen
3 adet karnibahar
1 adet tt ekmek
Aksam
1 tabak yoğurtlu ispanak
2 dilim tt ekmek
Ara ögun
2 elma
Tarcin
1 adet ceviz ucunu karistirdim tatli niyetine