- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
anlaştık ortak evde kocaman bir lahanam var.Tabi ki isteriiimm
ne düşünüyorsun canım nasıl yapalım aç mı tokmu, miktarı ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlaştık ortak evde kocaman bir lahanam var.Tabi ki isteriiimm
Bende tam tersi çok seviyorum tadını lahanayida acayip seviyorum o yüzden suyunu içerken sanki yiyormuşum gibi zevk alıyorumKuzum lahana suyunun tadi cok kotu evet kuzum ya ben tarcinida sutude seviyorum benim icin diyet degil leziz bisi olcak
sıcak içemiyorum ama soğuk bol limon suyu ile birlikte limonata niyetine içebiliyorumBende tam tersi çok seviyorum tadını lahanayida acayip seviyorum o yüzden suyunu içerken sanki yiyormuşum gibi zevk alıyorum
Bende tam tersi çok seviyorum tadını lahanayida acayip seviyorum o yüzden suyunu içerken sanki yiyormuşum gibi zevk alıyorum
teşekkür ederim bal kaymağım benim zahmet verdim sana59 kiloymus kuzum
Aç karnına iceriz canim çünkü tokluk hissi veriyor günlük 1lt suya 7-8 dal atar hergun taze taze yaparız öğünlerimizden oncede tüketiriz :) seninde bir fikrin varsa eger söyle ki hangisi daha iyi olursa onu yapalımanlaştık ortak evde kocaman bir lahanam var.
ne düşünüyorsun canım nasıl yapalım aç mı tokmu, miktarı ne yapalım
süper canım hergün 1 litre miss gibi olur gerçekten. yarın başlıyoruz dimiAç karnına iceriz canim çünkü tokluk hissi veriyor günlük 1lt suya 7-8 dal atar hergun taze taze yaparız öğünlerimizden oncede tüketiriz :) seninde bir fikrin varsa eger söyle ki hangisi daha iyi olursa onu yapalım
Nedemek kardesimmmm sana can feda sen yaparsin guveniyorum sana balteşekkür ederim bal kaymağım benim zahmet verdim sana
yine önümde çift haneler offfff
Tabi başlayalım canim durmak yoksüper canım hergün 1 litre miss gibi olur gerçekten. yarın başlıyoruz dimi
balım benim canım biz makbule ile birlikte lahana suyuna başlıyoruz. sen sevmiyorsun biliyorum ama başka aklında bu şekilde düzenli yapmak istediğin bir detoks varmı. bize katılsanaNedemek kardesimmmm sana can feda sen yaparsin guveniyorum sana bal
ne zamandır duruyom zaten artık hareket vakti hem cildimizde mis gibi olurTabi başlayalım canim durmak yok
Aynen canim bu tur seyler desteksiz olmuyor zaten :)ne zamandır duruyom zaten artık hareket vakti hem cildimizde mis gibi olur
haklısın kuzum ya yoksa kendi kendime 1 gün tamam ertesi gün hemen unut boşver salla hep öyleyimAynen canim bu tur seyler desteksiz olmuyor zaten :)
Çok araştırdım lahanayı yemeği falanda var ama içinde çok karışık malzemeler var hem insan her zaman o yemeği yemekten sıkılır hiç olmazsa bu bir tur bitki cayı gibi olacak bir hafta bir bakalım Nasıl olacak :) çok guzel sonuç alanlar var :)haklısın kuzum ya yoksa kendi kendime 1 gün tamam ertesi gün hemen unut boşver salla hep öyleyim
sana güveniyorum canım gel hiç bırakmadan en azından bir hafta tam yapalım yani haftaya perşembeye kadar. günde bir litre haftada 7 litre. bakalım neler katacak bize. nasıl sonuçlar alanlar var canımÇok araştırdım lahanayı yemeği falanda var ama içinde çok karışık malzemeler var hem insan her zaman o yemeği yemekten sıkılır hiç olmazsa bu bir tur bitki cayı gibi olacak bir hafta bir bakalım Nasıl olacak :) çok guzel sonuç alanlar var :)
Tamam bitanem sonuna kadar variimmm msana güveniyorum canım gel hiç bırakmadan en azından bir hafta tam yapalım yani haftaya perşembeye kadar. günde bir litre haftada 7 litre. bakalım neler katacak bize. nasıl sonuçlar alanlar var canım
Baya zayıflayan var canim ya bazen insanın pek inanası gelmiyor ama Saracoğlu'nun lahana suyunu görünce gaza geldimsana güveniyorum canım gel hiç bırakmadan en azından bir hafta tam yapalım yani haftaya perşembeye kadar. günde bir litre haftada 7 litre. bakalım neler katacak bize. nasıl sonuçlar alanlar var canım
işte bu I love lahana suyuTamam bitanem sonuna kadar variimmm m
Sağol tavsiyen icin canim benim artık bi aktara uğrama vaktim geldiişte bu I love lahana suyu
bu arada canım ben dal kekik ve kiraz sapını demleyip içiyorum. düzenli yapınca faydasını görüyorsun. tecrübeyle sabit. kekik yağ yakıyor özellikle göbek yağları için, kiraz sapıda ödem atıcı tavsiye ederim.