- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Bende bakiyim kiz nerden baktin bence olursun hem 60da olur yaaaEki Görüntüle 1750472
İdeal kilom 56 çıktı ya la ölüyüm ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bakiyim kiz nerden baktin bence olursun hem 60da olur yaaaEki Görüntüle 1750472
Tele yüklediğim formda kal Türkiye var demiştim ya ordan canimBende bakiyim kiz nerden baktin bence olursun hem 60da olur yaaa
Yukledim tatlim benimde 55 mis vah vahTele yüklediğim formda kal Türkiye var demiştim ya ordan canim
Yaa bende menulerini calabilir miyim
Ne yesem derdim oluyor
Çok iyi fikir canim çok guzel tokluk hissi veriyor vede ozel günlerdeki feci tatlı isteklerinide yok ediyor bende yarın lahana suyuna başlayacağımmkble kuzucum ben tarcinli sute baslicam araogun icin
arkadaş istermisinÇok iyi fikir canim çok guzel tokluk hissi veriyor vede ozel günlerdeki feci tatlı isteklerinide yok ediyor bende yarın lahana suyuna başlayacağım
Yukledim tatlim benimde 55 mis vah vah
efsane geri döndü30 dk leslie yapildiiiii
Kuzum lahana suyunun tadi cok kotu evet kuzum ya ben tarcinida sutude seviyorum benim icin diyet degil leziz bisi olcakÇok iyi fikir canim çok guzel tokluk hissi veriyor vede ozel günlerdeki feci tatlı isteklerinide yok ediyor bende yarın lahana suyuna başlayacağım
canlarım bana da bakarmısınız rica çok yavaş cep internetim telden kaynaklı galiba merak ta ediyorum.Bende bakiyim kiz nerden baktin bence olursun hem 60da olur yaaa
menü paylaşımı
sabah
1 paket form bisküvi
2 dilim peynir
çiğ lahana ve maydanoz salata
öğle
1 tabak pırasa yemeği
1 bardak ayran
akşam
haşlanmış karnabahar
1 bardak ayran
4 adet köfte
toplamda: 970 kalori canlarım
kekik ve kiraz sapı çayı içildi
spor olarak 30 yarım şınav çekildi.
söz 50 squatı da yatmadan mutlaka yapmak istiyorum.
canlarım bana da bakarmısınız rica çok yavaş cep internetim telden kaynaklı galiba merak ta ediyorum.
boy: 168
kilo 69.2
başka bilgi lazım mı
canlarım bana da bakarmısınız rica çok yavaş cep internetim telden kaynaklı galiba merak ta ediyorum.
boy: 168
kilo 69.2
başka bilgi lazım mı
efsane geri döndü
şimdi kaçsın canımEki Görüntüle 1750472
29Yasi soruyor kuzumm bide
süpersin canımHemen bakiyorum fistk
Tabi ki isteriiimmarkadaş istermisin