- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
teşekkür ederim canım. çok severim de her türlü otu, kökü özellikle kış sebzelerini.ayy nasıl yiyorsun kız böyle süpersin
ben yiyemem bukadar sebze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım. çok severim de her türlü otu, kökü özellikle kış sebzelerini.ayy nasıl yiyorsun kız böyle süpersin
ben yiyemem bukadar sebze
süper canım çok dengeli, protein, bakliyat, çorba hem çok hafif hem de vitamin dolu akşam yemeği olmuşEki Görüntüle 1750280
Canlar aksam yemegim
Bir parca tavuk 2 yemek kasıgı barbunya 1 kase yogurt corbası 1 dilim tam tahıllı ekmek
Sagol balli lokmamsüper canım çok dengeli, protein, bakliyat, çorba hem çok hafif hem de vitamin dolu akşam yemeği olmuş
bayılırım fırında yapacaksın değil mi kuzum.Karnibahar koftemi hazirliyorum yarin oglen icin guzeller hmm nede guzel olcak
Pek aram yok canim o yüzden sırf vitaminini almak icin yiyorum. Bu arada arkadaşlar zorla 2 çatal kalp böbrek yedim kan yapsın diye anacığım sağolsun :)2 kaşıkla ıspanakla doydunmu canım
bayılırım fırında yapacaksın değil mi kuzum.
Arkadaslar burda pek menüler eleştirilmiyor galiba bende o yüzden yorum yapamıyorum yoksa menüleri okuyorum hep
Iyi akşamlar kızlar toplu vereyim menumu
Suda beklemis 1 incir ve kayısı
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Öglen
2 yumurtali menemen
Yarım dilim den az börek
Aksam
Yağsız makarna haşlanmış
1 kase yogurt
3 lt su
Spor yok malesef yogun geçti sonrada hiç yapmak istemedim
14 günlük bi diyet sadece 3 öğün aynısını yapıyorum şuan zaten ama pek bi etki yok 5 gun yaptim 2 günü saçmaladim insallh bundan sonra etkisini gisterrGuzel menu tatlim kuskan diyeti nasil bilgi verebilirmisin
Çok teşekkür ederim bende kk dan öğrendim çok şeyi beni arkadaşlar eleştirdikce araştırdım niye yanlıs mis kalorisi kaçmış diye yoksa çok bilinçsiz baslamistim diyeteYoo ben herkesine yorum yapıyorum tatlım sende yap elestride olabilir burda yanlışları dogru yapmak icin burdayiz dimi destek icin yorum yapilmasi aktif oldugunu gosterir tatlim ben herkes herkese yorum yapiyor senin yorumlarinda bi okadar degerli
Hiç yapmadım bende netten bakıp yapabilirim listem bitinceEki Görüntüle 1750404 iste karnibahar köftelerim uzerinede sarmisakli yogurtla yarin yememi bekliyor
Ah canım senin menüler süper ya gün boyu sebzeden gidebilyrsun sadece ve hiç ekmeksiz idolumsun artıkbayılırım fırında yapacaksın değil mi kuzum.
Tabağın gayet az aslında ama çorba benim bildiğim taneli çorbaysa ekmege gerek kalmamış yada öğlen tüketbilirsin ekmeğiEki Görüntüle 1750280
Canlar aksam yemegim
Bir parca tavuk 2 yemek kasıgı barbunya 1 kase yogurt corbası 1 dilim tam tahıllı ekmek
çok süper olmuş canım benimkahvaltıyı daha zengin tutabilirsin, öğle ve akşam yemeklerine salata ekleyebilirsin daha tok tutar. gözüne de çok görünürIyi akşamlar kızlar toplu vereyim menumu
Suda beklemis 1 incir ve kayısı
Kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Öglen
2 yumurtali menemen
Yarım dilim den az börek
Aksam
Yağsız makarna haşlanmış
1 kase yogurt
3 lt su
Spor yok malesef yogun geçti sonrada hiç yapmak istemedim
canım olur mu öyle şey... özellikle birbirmizin hatalarını yanlışlarını belirtmek, eksiklerini söylemek, tavsiyelerde bulunmak yapacağımız en güzel şey.Arkadaslar burda pek menüler eleştirilmiyor galiba bende o yüzden yorum yapamıyorum yoksa menüleri okuyorum hep
burda olsa yarına kalmazdı. eline sağlık ballı lokmamEki Görüntüle 1750404 iste karnibahar köftelerim uzerinede sarmisakli yogurtla yarin yememi bekliyor