- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Canim çok şükür dün uzun bir sureden sonra erken uyudum ve 7 de uyandım şimdide kahvaltı yapacagım ayy keyfim Nasıl yerine geldi
Sevindum kuzumnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim çok şükür dün uzun bir sureden sonra erken uyudum ve 7 de uyandım şimdide kahvaltı yapacagım ayy keyfim Nasıl yerine geldi
Maalesef evde tek yaşamıyorum. Eşimde var.. :)buzdolabunı degıstr ılk basta canımmm gormeyınce unutuyosun
Masa ortun tabağın cok şirin bayıldım zevkli bi kadinsin demekki bende pek olmaz başkasında görünce çok beğenirm ama hep klasik şeyler alırımEki Görüntüle 1750087
Kahvaltim canlar
Yarim domates 1 tane salatalik limonlu maydonozum 1 yemek kasigi lor peyniri 1 parca beyaz peynir 1 bardak zencefil cayi 2 dilim tam tahilli ekmek
Sagol tatlım ben renklı seylere bayılıyorumMasa ortun tabağın cok şirin bayıldım zevkli bi kadinsin demekki bende pek olmaz başkasında görünce çok beğenirm ama hep klasik şeyler alırım
Öglen yemegin cok guzel gecmıs olsun canımÖğle yemegimi yüklcem eşim rahatsızlandı öğlen koymadim sonrada hastane işlerim vardı gittim geldim yeni Eki Görüntüle 1750133
Teşekkür ederimÖglen yemegin cok guzel gecmıs olsun canım
sımdı ıyısınızdır INSALLAH canımTeşekkür ederim
Öğle yemegimi yüklcem eşim rahatsızlandı öğlen koymadim sonrada hastane işlerim vardı gittim geldim yeni Eki Görüntüle 1750133
Eki Görüntüle 1750087
Kahvaltim canlar
Yarim domates 1 tane salatalik limonlu maydonozum 1 yemek kasigi lor peyniri 1 parca beyaz peynir 1 bardak zencefil cayi 2 dilim tam tahilli ekmek
yok tatlım yazdım alttarafa 2 tane tam tahıllı ekmele yedımKuzu bunu ekmeksiz mi yedin
Evet bende cok sevıyorum tadını suyuna tadı kotu dıyorlar ama bıara denıcem bakalım o kürüdeCanım maydonoz cekti ya cuma gunu pazara cıkcam alim bisürü
Afiyet olsun canım
yok tatlım yazdım alttarafa 2 tane tam tahıllı ekmele yedım
Evet bende cok sevıyorum tadını suyuna tadı kotu dıyorlar ama bıara denıcem bakalım o kürüde
bende bana dedın sandım kuzum kusra bakma bende yıyemem en azndan 1 dılım olmalı ya zaten tatlım ekmeksz dıyette olmamalı tam tahıllı ekmek tuketrsek kıvamında sorun olmaz kuzumAsyama dedim canım gordum seninkini. Menemeni ekmeksiz yiyemiyorumda ben
benımkıde aynı canım ama bıde ıbrahım saracoglunun kuru var kuzum onu bı arastrıym burda paylasırımBen bi ara kocama yapıyodum maydonoz kürü.
Maydonozu limon suyuyla birlikte blenderdan gecirip. Biraz tatsız tuzsuz oluyo ama içilmeyecek gibi değildi. Senin dediğin nasıl bi kür?
benımkıde aynı canım ama bıde ıbrahım saracoglunun kuru var kuzum onu bı arastrıym burda paylasırım
Evet ekmeksiz 2 yumurtali olunca zaten kushan listesini yapıyorum aksama makarna haşlanmış ve yoğurt varAsyama dedim canım gordum seninkini. Menemeni ekmeksiz yiyemiyorumda ben
canım tavsiyen için teşekkür ederim. şu an kahve zamanım ve aynen dediğin gibi yaptım kahvemiGunaydın cıtırıklarr
Ay bayılıyorum sizin aranızdaki şu fıstıklı prensesli sohbete
K kafsinkaf35 canım bende şekersiz içemiyordum eğer içemiyorsan bir dahaki sefere nescafe gold la dene. Tadı daha yumusak. Kahvesini az suyunu fazla koy. Ben o sekilde alıstım.